Carisma - Techniczne - [Cari 1.8 GDI] Zmieniarka płyt CD
Sebek - 17-02-2012, 09:35
Brikston napisał/a: | hessboll2 napisał/a: | Ja nie czaje tak bardzo wam potrzebny komputer przecieza najwazniejsze info widac nawet bez radia kupic nowe extra radyjko na usb i bedzies zmiał git polecam jvc dobra jakosc za nie duze pieniadze:) kupisz stara zmieniarke płyty beda sie cieły niektore nie beda chodzic wiec pytam po co za te pieniadze nowka funkiel radyjko i muza gra a wyswietlacz chodzi |
Kolego, oryginalne radio ladnie sie komponuje z calym kokpitem w cari, natomiast dokupione radio wygląda jak nos z tylu glowy... wez pod uwage ze niektorzy tak do tego podchodza.
Poza tym tak jak Tobie nie jest potrzebne sterowanie funkcjami komputera, to inni chcą to mieć.
Nadal Ci to cięzko zaczić?;)
Pozdr |
Zgadzam się.
Mnie właśnie zalezy na tym aby w mojej Cari wszystko było oryginalne, więc wymiana radyjka nie wchodzi w grę choc wiem, że to bardziej ekonomiczne i praktyczne rozwiązanie. Ma być oryginalnie a czasami nawet retro jeśli w danym przypadku "retro" oznacza oryginalny
[ Dodano: 17-02-2012, 09:37 ]
Brion napisał/a: | a może zamiast zmieniarki kup tylko kasetę adapter i puszczaj muzykę z telefonu itp. |
Myslałem nad tym. Jest to tanie i praktyczne rozwiązanie ale od d*py to wygląda. Zwisające kable zabijają jakikolwiek styl w tym samochodzie. Po prostu mi się to nie podoba.
hessboll2 - 17-02-2012, 10:18
Brikston napisał/a: | hessboll2 napisał/a: | Ja nie czaje tak bardzo wam potrzebny komputer przecieza najwazniejsze info widac nawet bez radia kupic nowe extra radyjko na usb i bedzies zmiał git polecam jvc dobra jakosc za nie duze pieniadze:) kupisz stara zmieniarke płyty beda sie cieły niektore nie beda chodzic wiec pytam po co za te pieniadze nowka funkiel radyjko i muza gra a wyswietlacz chodzi |
Kolego, oryginalne radio ladnie sie komponuje z calym kokpitem w cari, natomiast dokupione radio wygląda jak nos z tylu glowy... wez pod uwage ze niektorzy tak do tego podchodza.
Poza tym tak jak Tobie nie jest potrzebne sterowanie funkcjami komputera, to inni chcą to mieć.
Nadal Ci to cięzko zaczić?;)
Pozdr |
Powiem tak bez urazy ale całe to radio Mitsubishi jest z zeszłej dekady nie oszukujmy sie ze nie jest to przemyslane radio chcesz zachowaj orginał wyrazaiłem swoja opinie
Ps z tym ładnym komponowaniem sie z pulpitem to przesadziłes heh ale to moje zdanie
tak zle to nieorginalnie wyglada:P
Brikston - 18-02-2012, 09:32
Faktycznie nie wygląda źle, bo kolorystycznie jest dopasowane dość zgrabnie.
Jednak dla mnie po to zeby radio mialo MP3 nie warto wymieniac z oryginalnego i tracic szybkie sterowanie kompem.
CARAMBA1 - 19-02-2012, 21:34
Witam panowie ,a może zamiast kombinować kupić transmiter FM z wejściem na USB i po sprawie?
Saqu - 19-02-2012, 21:51
nie w carismie, ale mam takie coś, fakt faktem radyjo bardziej przedpotopowe niż ori płyciak z carismy, ale gra, w połączeniu z dobrymi głośnikami w sumie nie daje rady no ale co tam, chodzi o tego transmitera, to mam takie ustrojstwo, i może dobre rozwiązanie tak jak dla mnie gdzie audio mi średnio potrzebne, ewentualnie na trasie, żeby mi radyjko fal co chwile nie gubiło, ale rewelacyjnego dźwięku to z niego nie stety nie ma :/ to takie rozwiązanie bardziej "cięcie po kosztach"
|
|
|