Małopolskie - Gokarty.
Tomek - 07-03-2012, 15:27
ja od razu mam prośbę, żeby mnie zgarnąć po drodze z Zabierzowa, bo będę po pracy
potem możemy pojechać przez chrzanów/trzebinie - najkrótsza droga i omijająca A4
[ Dodano: 07-03-2012, 15:29 ]
komarsnk napisał/a: |
Ej a myślicie, że już nikt się nie zgłosi?
Jeszcze sporo czasu zostało do czwartku 22.03 |
przez pierwsze 2 tygodnie zgłosił się tylko sveno
więc wątpię
poza tym jest pewnie jakieś ograniczenie pojemności toru
sveno - 07-03-2012, 15:41
ale kartow brak jest tylko 7 chociaz ja na poczatku myslalem ze jest 1 kart na dwie osoby bo szczerze to nie wyobrazam sobie 30min jazdy. Najwiecej jezdziłem 16 min i miałem dosyc. Wszystko boli i czujesz sie zmeczony jak po przewaleniu 10 ton wegla
Tomek - 07-03-2012, 15:43
co ty
ja jeździłem 41 minut jakoś w październiku
dałem rade, ale miałem dość
potem poszliśmy na kręgle i inne zabawy+ochlaństwo w fantasy parku
[ Dodano: 07-03-2012, 15:44 ]
dodam, że niektórzy po tym wszystkim jeszcze poszli balować do 5 na rynku, ale to już odpuściłem
komarsnk - 07-03-2012, 15:47
sveno napisał/a: | ale kartow brak jest tylko 7 |
Spoko będą dwie serie najwyżej
Może po 15 min na zmianę dwie drużyny?
Się zobaczy na miejscu
mjsystem - 07-03-2012, 15:56
sveno napisał/a: | ale kartow brak jest tylko 7 chociaz ja na poczatku myslalem ze jest 1 kart na dwie osoby bo szczerze to nie wyobrazam sobie 30min jazdy. Najwiecej jezdziłem 16 min i miałem dosyc. Wszystko boli i czujesz sie zmeczony jak po przewaleniu 10 ton wegla |
Kartów jest 10. Gorzej jak sie któryś popsuje. Optymalnie sie najlepiej jeździ w 8 osob. Jeżdzimy 30 minut na zasadzie:
10min treningu z wyprzedzaniem i międzyczasami
10min kwalifikacji-ruszamy w kolejności od najszybszego
20min wyścig- nie ma zmiłuj
Sveno masz okazję zobaczyć jak wygląda przedsionek F1 - nie ma, że boli
[ Dodano: 07-03-2012, 15:57 ]
PS weźcie sobie rękawice, jesli ktoś posiada.
komarsnk - 07-03-2012, 16:16
mjsystem napisał/a: | Jeżdzimy 30 minut na zasadzie:
20min wyścig- nie ma zmiłuj |
Razem: 40 min??
wojzi - 07-03-2012, 21:11
Jak będzie więcej chętnych to będziemy jeździć na kilka tur: mj to chyba możliwe?
Wojciech Bogacz - 07-03-2012, 22:32
No to i ja się zapisałem Mam jednak pytanie - nie mogę z tego wątku wyczaić kto z kim jedzie i czy ewentualnie mógłbym liczyć na jakiś transport...
Zasadniczo sam mógłbym jechać, chociaż powrót po ciemku (chyba, że ktoś będzie kierował za mnie) nie bardzo mi się widzi... Ostatecznie mogę jechać, ale albo za kimś, albo cokolwiek powoli bo światełka to ten mój Gal ma raczej słabe...
wojzi - 07-03-2012, 23:18
OK. Czyli jeden pełen samochód już mamy. Teraz czekamy na kolejne.
komarsnk prześlij mi na priv swój telefon - ja do reszty mam namiary - tak najszybiej będzie się dogadać jak i skąd się zbieramy.
wojtek a dasz się radę jakoś niesamochodowo zjawić w Kraku? To powrót już Ci jakoś zorganizujemy .
mjsystem - 08-03-2012, 09:17
komarsnk napisał/a: | mjsystem napisał/a:
Jeżdzimy 30 minut na zasadzie:
Razem: 40 min?? |
Pomyłka. Mea culpa. Przepraszam(matematyka nie zadziałała )
Razem 30minut.
5min treningu z wyprzedzaniem i międzyczasami
5min kwalifikacji-ruszamy w kolejności od najszybszego
Sveno masz okazję zobaczyć jak wygląda przedsionek F1 - nie ma, że boli
wojzi napisał/a: | Jak będzie więcej chętnych to będziemy jeździć na kilka tur: mj to chyba możliwe? |
O tym poniżej:
Jeszcze chwilka i trzeba by zamknąc listę, chyba, ze znajdzie się jeszcze 7 osob?
Aktualna lista:
Data: 2012-03-22
Godzina: 17:00 - 17:30
Cena 50zł/osoba
NOWY TERMIN KARTÓW 2012-03-22
1. Martinos
2. mjsystem
3. pepi
4. tomek84
5. sveno
6. wojzi
7. komarsnk
8. Wojciech Bogacz
9. Jogurt???(potwierdź Wojtek)
Nie kalkuluje się komplet poniżej 7 osób, płacimy 350za tor, więc łatwo policzyć. Dlatego zazwyczaj 9 osób to optimum, zdarzyło sie już, że kart nagle sie popsuł a jedna osoba stała i patrzała jak inni jeżdżą. Poza tym 10 kartów na torze to już tłok i zamiast wyścigu są przepychanki.
Wojciech Bogacz - 08-03-2012, 10:35
wojzi napisał/a: | wojtek a dasz się radę jakoś niesamochodowo zjawić w Kraku? To powrót już Ci jakoś zorganizujemy . |
Sądzę, że to nie będzie problemem Jeżeli jednak to możliwe to idealnie byłoby mnie zebrać z okolicy dworca PKP, ronda Mogilskiego czy coś w stym stylu - ewentualnie mogę się przespacerować i przez rynek przeskoczyć w stronę alei - gdzie w ogóle byłoby najlepiej się spotkać ?
sveno - 17-03-2012, 17:14
Panowie karty coraz bliżej, pora ustalić konkrety: o której jedziemy, gdzie się spotykamy itp. Komar rozumiem, że jedziemy Twoim wagonem?
komarsnk - 17-03-2012, 20:33
sveno napisał/a: | o której jedziemy, gdzie się spotykamy itp. |
CO do godzin to dla mnie obojętnie - dostosuję się z godziną wyjazdu do tego kto gdzie o której może być .
Wstępnie po rozmowie z wojzi ustaliliśmy, że np. odbiorę Wojtka spod estakady opolska-29.listopada a Ciebie sveno i wojziego z okolic IKEA. Stamtąd byśmy podjechali do Zabierzowa (?) po Tomka. Będzie tak? W sumie to w tym momencie dobrze by było wiedzieć, o której Wojtek jest w stanie być na przystanku pod estakadą - wtedy będziemy wiedzieli o której się spotykamy koło IKEA.
sveno napisał/a: | Komar rozumiem, że jedziemy Twoim wagonem? |
Noo ja nie wiem czy to nie będzie dla Was sedesów (bez urazy ) za dużą kompromitacją hehe
A na poważnie: żeby wszystko było jasne od początku, dziś korzystając z okazji pobytu w domu (Sanok) zmieniłem opony na letnie więc jak nie będzie śnieżycy to wciąż oferuję mój transport. Gorzej jak będzie ślisko Miałby ktoś wtedy możliwość uraczyć nas swoim samochodem?
sveno - 17-03-2012, 21:19
mój jeszcze tydzień będzie na zimówkach więc jakby co... Ale patrząc na prognozę pogody to raczej zimówki się nie przydadzą, wręcz ciężko je będzie odkleić od asfaltu
Wojciech Bogacz - 17-03-2012, 23:06
komarsnk napisał/a: | z wojzi ustaliliśmy, że np. odbiorę Wojtka spod estakady opolska-29.listopada |
komarsnk napisał/a: | dobrze by było wiedzieć, o której Wojtek jest w stanie być na przystanku pod estakadą |
Chętnie się dostosuję - o której byłoby najlepiej ? O 14tej będzie dobrze ? Jak na razie nie wiem jaki będę miał transport - pewnie sobie w busa jakiegoś wskoczę - zasadniczo do Krakowa co 15-20 minut jeżdżą więc nie będzie problemu
|
|
|