To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Lancer CB0 Biały Misiek

diabełek - 23-02-2012, 10:23

To elegancko tylko ja bardziej musze ogarnąć szrocika i możemy popstrykać fotki.

A nie ma ktoś z forumowiczów do sprzedania :

1. Mocowanie akumulatora (ta są chyba 2 długie szpilki na nakrętkach) ??
2. Osłona halogena lewa od kierowcy
3. półki ta która jest pod radiem (tylko z zamykaniem) ??
4. światła stop tego w spojlerze

rosomak1983 - 23-02-2012, 12:46

Mam taka półke a w zasadzie cały panel od roku lezy w piwnicy bi nie chce mi sie jej montowac :lol:
Czemu chcesz wymieniac trzeci stop ???

idas - 23-02-2012, 12:49

rosomak1983 napisał/a:
Mam taka półke a w zasadzie cały panel od roku lezy w piwnicy bi nie chce mi sie jej montowac :lol:

Po tej nowej skrzyni biegów już i tak nic co piszesz mnie nie dziwi :D hehe
diabełek napisał/a:
bardzo fajny lancerek i kolor cieszy oko

Dzięki dzięki :D ale chyba jesteś jedyny któremu oprócz mnie się moje felgi podobają heh

diabełek - 23-02-2012, 13:11

to co rosomak pw ?? Czemu hm zapodam fotkę to zobaczysz co się dzieje z tym stopem.

nie naprawdę felga niczego sobie na zimę w jakiś kolorek chętnie bym ją widział

rosomak1983 - 23-02-2012, 13:37

diabełek napisał/a:
to co rosomak pw ?? Czemu hm zapodam fotkę to zobaczysz co się dzieje z tym stopem

hehe nie to nie była oferta handlowa tylko lans :P :P :P :lol: :lol:
diabełek napisał/a:
Czemu hm zapodam fotkę to zobaczysz co się dzieje z tym stopem

dawaj :D cos poradzimy :wink:

diabełek - 23-02-2012, 13:50

To kiepski biznesmen z ciebie ;) a jakbyś cos słyszał od innych forumowiczów to ja bym się pisał. Podeśle wieczorem bo w pracy mam ograniczenia internetowe ;)

poradzić sie moze da podratować szpachla i lampka nowa i jest bajka ;) ale jestem otwarty na propozycje.

a mam pytanko czy to mocowanie przedniej tablicy rejestracyjnej jest bardzo potrzebne czy mogę się go pozbyć jak tak to gdzie kręcić ??

rosomak1983 - 23-02-2012, 14:58

diabełek napisał/a:
a mam pytanko czy to mocowanie przedniej tablicy rejestracyjnej jest bardzo potrzebne czy mogę się go pozbyć jak tak to gdzie kręcić ??

gdzie uwazasz, najlepiej zgodnie z przepisami :wink: Czyli na srodku albo po lewej stronie.

diabełek - 23-02-2012, 20:05

1. Naba

2. Kierownica Raid HP 30cm

3.Dywaniki pod wymiar

4. Radio LG 6710r USB i takie tam

5. Stopery do dywaników

6. Nakładki sparco

7. Hm h4 imitacja xenona

8. Głośniki z tyłu HERTZ

m6riano - 23-02-2012, 21:27

Cytat:
1. Mocowanie akumulatora (ta są chyba 2 długie szpilki na nakrętkach) ??

Dorób ze szprych rowerowych..ew. motorowych...;-)

diabełek - 23-02-2012, 22:25

a oto mały wózeczek który będzie użyty do polerki lancera i nałożenia twardego wosku

a tu była chwila IDAS powiedział ze ciężko dostać ten schowek wiec postanowiłem go jakoś zagospodarować ;)

rosomak1983 - 23-02-2012, 23:32

wszystko ładnie i OK tylko te pseudo ksenony to nie kupuj na drugi raz.
idas - 24-02-2012, 00:31

Dokładnie... Jak chcesz coś z lekko niebieskim "lookiem" w dobrej cenie, ale świecącego bardzo dobrze to polecam Tungsram Sportlight.
Takie:
http://allegro.pl/zarowki...2083484299.html
Ja byłem z nich bardzo zadowolony i chyba zamówię następny komplet (świecą tak samo jak bluevision a kosztują połowę mniej).

Piotras88 - 24-02-2012, 00:58

diabełek, widzę, ze zapał nie stygnie, tak trzymaj :D
Ja podobnie zagospodarowałem schowek, tylko musiałem go całkiem wywalić, bo moje CB Midlanda jest wielkości normalnego radia :twisted:

Jeżeli chodzi o żarówki, to ja ze swojej strony polecam Osram Nightbraker, świetnie świecą i są wytrzymałe. Wcześniej miałem 2 komplety Philips Blue Vision i po pół roku do wymiany.

rosomak1983 - 24-02-2012, 01:38

jak mowa o zarowkach ja polece Tungsram plus tam. Swieca równie dobrze jak te drozsze a sa znacznie bardziej zywotne...
diabełek - 24-02-2012, 08:09

A podziękować za dobre słowa pomału do przodu. A tam czepiacie się ;) znajoma mi kupiła powiedziała ze taki Białas musi mieć białe oczka kobiecie się nie odmawia ;) i musiałem wymienić ale zestaw bixenon leży i czeka bo jeden żarnik jest spalony.

Uda się nakręcić takie nakrętki d1 spec ?? i gałkę zmiany biegów d1 spec ??

http://allegro.pl/d1spec-...2153753710.html

http://allegro.pl/galka-z...2108306013.html

mam pytanie wejdzie taka felga 205/45/16 tylko nakrętki muszę inne dać wie ktoś jakie rosomak1983 ty masz takie felgi jak z nakrętkami ?

1. lampka rozwalona i trochę spojler jakieś pomysły jak to zrobić szpachla i nowe światło ??

2. Motul czy valvoline ??

3.dynagel i płyn hamulcowy

4. akcesoria

5. Lancer i mycie silnika

6.no i mycie samego lancera

7.Okleina JDM