To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - Poszukuję Galant 2,5 v6 Nardi Torino jasna skóra

fj_mike - 29-02-2012, 06:19

Galanta z linku tomek84 wygląda słabo. Blacharsko z zewnątrz nie najgorzej poza wgniotką w okolicach prawego bocznego kierunkowskazu.
Hamulce najsłabsze z możliwych w Galancie EA czyli 256mm.
Komora silnika malowana (zdjęcie doszło kolejnym ogłoszeniem:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C23094443.html

robertdg - 29-02-2012, 07:48

Oj tam, oj tam, nie tylko zderzak w innym odcieniu, obejrzyjcie uważnie lewy bok, fajne wyposażenie wnętrza, kiera w skórze, normalnie wnętrze w skórze a dźwignia ręcznego plastyk :mrgreen:
A teraz sioądźcie i obejrzyjcie sobie wnęke bagażnika, sczególnie w okolicach tylnej lewej lampy, to już po maskownicy grodzi widać, że coś nie tak, ktoś finezyjnie zadbał o to aby się niczego nie dopatrzyć na przodzie, no maska otwarta i aż razi blask w oczy, nie do końca - standard poci się spod korka i pokrywy, ciekawe co tam się jeszcze znajdzie, poza zmytym przez Karcher'a logiem z maskownicy silnika.
Tak szczerze powiedziawszy to nawet mi się nie podoba za bardzo lico maski przedniej, a dlaczego nie ma zdjęcia przodu :?:
Gdybym miał blisko, to bym obejrzał kto co tam namodził i w jakim stopniu, no ale nie ma co ukrywać tyłeczek mił lekką rekonstrukcje, no przeciez nie ma też zdjęcia zadka z zamkniętą klapą :P
Zacząłem czytać ten opis, pomijając rażące błędy ortograficzne
Cytat:
MITSUBISHI GALANT EXCLUSIVE 2,5 V6 163 KM + AUTOMAT + SKORA + KLIMATRONIC !!!
Tego za bardzo nie rozumiem
Cytat:
DODATKOWO DODANE MOCNE ALUMINIOWE FELGI
Znaczy, że coś ze Star Wars'ami grane :?: :D
Cytat:
ZADNEJ BRZYDKIEJ RYSY
Ok włąśnie w tym momencie zmieniam zdanie, błędy ortograficzne wynikają z czystej dysortografii sprzedawcy - mnie wyjątkowo zniechęcają, błedy stylistyczne da się pominąć :-)
Gość się powtarza:
Cytat:
- SKORZANA TAPICERKA BEZOWA
...
- PELNA SKORZANA TAPICERKA

Wypisuje bzdury:
Cytat:
- KOMPUTER POKLADOWY
Chyba chodziło o zegarek :lol:
Cytat:
- CZUJNIK DESZCZU

- CZUJNIK ZMIERZCHU

- ELEKTROCHROMATYCZNE LUSTERKO
Żebra mnie bolą a nie mogę się przestać zwijać ze śmiechu
Cytat:
- DREWNIANE DODATKI

- KARBONOWE DODATKI WNETRZA
Że gdzie i co :?: to pierwsze widziałem, to drugie :scratch:
Cytat:
- 6 PODUSZEK POWIETRZNYCH ( W TYM KURTYNY POWIETRZNE)
Chyba się przekonam i sam kupię, normalnie galant w najbogatszej wersji w kwestii bezpieczeństwa miał co najwyżej 4 jaśki, nigdy nie były montowane kurtyny boczne
Cytat:
JEGO BEZWYPADKOWOSCI ORAZ SERWISOWANIU W ASO MITSUBISHI
Jeżeli to pierwsze wątpliwe to co z tym drugiem :?:
Cytat:
SKRZYNIA TA TO SPRAWDZONA JEDNOSTKA,
ZNANA JEST WSZYSTKIM ZE SWEJ WYTRZYMALOSCI,
BEZAWARYJNOSCI ORAZ DLUGOWIECZNOSCI !!!
Nie no trzymajcie mnie, jak można się przewrócić leżąc :lol:
Na podsumowanie komis LOCO
rozwinę skrót Land Of Chaos Online
Po przeczytaniu opisu nawet nie sięgnąłbym po telefon bo nie chciałbym mieć nawijanego makaronu na uszy

motke - 29-02-2012, 08:38

Cytat:
Auto - dzwoń

a nie powinno być napisane: Auto - dzwon :D

szuwar - 29-02-2012, 08:54

Marcino napisał/a:
A co z tą skórą nie tak???? Po 15 latach nie bedzie jak nowa z fabryki, nie oszukujmy się..

chodziło mi o lewy brzeg fotela kierowcy przy 150 tysiach byłby mniej wyeksploatowany, jak dla mnie wygląda na ok 300, ogólnie reprezentuje się dobrze.

sveno napisał/a:
pokaż mi Galanta który nie ma tylnego zderzaka w innym odcieniu?

ale nie kolorze :d

sam mam autko z '98 i wiem że nowe i nieruszane to tylko w salonie (i to nie zawsze :) ) ale jak piszesz, piszesz .... a widzisz co innego to się zastanawiasz,

sam szukam obecnie galanta wiec troszeczkę już powertowałem i pooglądałem :) i póki co szukam dalej swojego sedana V6 :)

arturdrops - 14-03-2012, 07:57

Dzięki panowie za podpowiedzi i pomoc. Już mam swoje marzenie. Teraz już tylko wymieniać, i wymieniać...zalety i części :)

Pozdro wielkie

Tomek - 14-03-2012, 08:09

arturdrops napisał/a:
Dzięki panowie za podpowiedzi i pomoc. Już mam swoje marzenie. Teraz już tylko wymieniać, i wymieniać...zalety i części :)

Pozdro wielkie

pokaż w dziale "nasze miśki"

arturdrops - 14-03-2012, 15:21

Jak go zrobie, wystawię. Jak na razie potrzebuje wyplate dostac następną, to zaczniemy dopieszczanie :)
Lechfan - 04-04-2012, 11:14

arturdrops, szerokości. :)
arturdrops - 04-04-2012, 12:41

Lechfan napisał/a:
arturdrops, szerokości. :)

Im więcej w nim wymieniam, tym bardziej mnie ten wóz rajcuje. Dzięki