Chcę kupić Galanta! - Poszukuję Galant 2,5 v6 Nardi Torino jasna skóra
fj_mike - 29-02-2012, 06:19
Galanta z linku tomek84 wygląda słabo. Blacharsko z zewnątrz nie najgorzej poza wgniotką w okolicach prawego bocznego kierunkowskazu.
Hamulce najsłabsze z możliwych w Galancie EA czyli 256mm.
Komora silnika malowana (zdjęcie doszło kolejnym ogłoszeniem:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C23094443.html
robertdg - 29-02-2012, 07:48
Oj tam, oj tam, nie tylko zderzak w innym odcieniu, obejrzyjcie uważnie lewy bok, fajne wyposażenie wnętrza, kiera w skórze, normalnie wnętrze w skórze a dźwignia ręcznego plastyk
A teraz sioądźcie i obejrzyjcie sobie wnęke bagażnika, sczególnie w okolicach tylnej lewej lampy, to już po maskownicy grodzi widać, że coś nie tak, ktoś finezyjnie zadbał o to aby się niczego nie dopatrzyć na przodzie, no maska otwarta i aż razi blask w oczy, nie do końca - standard poci się spod korka i pokrywy, ciekawe co tam się jeszcze znajdzie, poza zmytym przez Karcher'a logiem z maskownicy silnika.
Tak szczerze powiedziawszy to nawet mi się nie podoba za bardzo lico maski przedniej, a dlaczego nie ma zdjęcia przodu
Gdybym miał blisko, to bym obejrzał kto co tam namodził i w jakim stopniu, no ale nie ma co ukrywać tyłeczek mił lekką rekonstrukcje, no przeciez nie ma też zdjęcia zadka z zamkniętą klapą
Zacząłem czytać ten opis, pomijając rażące błędy ortograficzne
Cytat: | MITSUBISHI GALANT EXCLUSIVE 2,5 V6 163 KM + AUTOMAT + SKORA + KLIMATRONIC !!!
| Tego za bardzo nie rozumiem
Cytat: | DODATKOWO DODANE MOCNE ALUMINIOWE FELGI | Znaczy, że coś ze Star Wars'ami grane
Cytat: | ZADNEJ BRZYDKIEJ RYSY | Ok włąśnie w tym momencie zmieniam zdanie, błędy ortograficzne wynikają z czystej dysortografii sprzedawcy - mnie wyjątkowo zniechęcają, błedy stylistyczne da się pominąć
Gość się powtarza:
Cytat: | - SKORZANA TAPICERKA BEZOWA
...
- PELNA SKORZANA TAPICERKA
|
Wypisuje bzdury:
Cytat: | - KOMPUTER POKLADOWY
| Chyba chodziło o zegarek
Cytat: | - CZUJNIK DESZCZU
- CZUJNIK ZMIERZCHU
- ELEKTROCHROMATYCZNE LUSTERKO | Żebra mnie bolą a nie mogę się przestać zwijać ze śmiechu
Cytat: | - DREWNIANE DODATKI
- KARBONOWE DODATKI WNETRZA | Że gdzie i co to pierwsze widziałem, to drugie
Cytat: | - 6 PODUSZEK POWIETRZNYCH ( W TYM KURTYNY POWIETRZNE)
| Chyba się przekonam i sam kupię, normalnie galant w najbogatszej wersji w kwestii bezpieczeństwa miał co najwyżej 4 jaśki, nigdy nie były montowane kurtyny boczne
Cytat: | JEGO BEZWYPADKOWOSCI ORAZ SERWISOWANIU W ASO MITSUBISHI | Jeżeli to pierwsze wątpliwe to co z tym drugiem
Cytat: | SKRZYNIA TA TO SPRAWDZONA JEDNOSTKA,
ZNANA JEST WSZYSTKIM ZE SWEJ WYTRZYMALOSCI,
BEZAWARYJNOSCI ORAZ DLUGOWIECZNOSCI !!! | Nie no trzymajcie mnie, jak można się przewrócić leżąc
Na podsumowanie komis LOCO
rozwinę skrót Land Of Chaos Online
Po przeczytaniu opisu nawet nie sięgnąłbym po telefon bo nie chciałbym mieć nawijanego makaronu na uszy
motke - 29-02-2012, 08:38
a nie powinno być napisane: Auto - dzwon
szuwar - 29-02-2012, 08:54
Marcino napisał/a: | A co z tą skórą nie tak???? Po 15 latach nie bedzie jak nowa z fabryki, nie oszukujmy się.. |
chodziło mi o lewy brzeg fotela kierowcy przy 150 tysiach byłby mniej wyeksploatowany, jak dla mnie wygląda na ok 300, ogólnie reprezentuje się dobrze.
sveno napisał/a: | pokaż mi Galanta który nie ma tylnego zderzaka w innym odcieniu? |
ale nie kolorze :d
sam mam autko z '98 i wiem że nowe i nieruszane to tylko w salonie (i to nie zawsze ) ale jak piszesz, piszesz .... a widzisz co innego to się zastanawiasz,
sam szukam obecnie galanta wiec troszeczkę już powertowałem i pooglądałem i póki co szukam dalej swojego sedana V6
arturdrops - 14-03-2012, 07:57
Dzięki panowie za podpowiedzi i pomoc. Już mam swoje marzenie. Teraz już tylko wymieniać, i wymieniać...zalety i części
Pozdro wielkie
Tomek - 14-03-2012, 08:09
arturdrops napisał/a: | Dzięki panowie za podpowiedzi i pomoc. Już mam swoje marzenie. Teraz już tylko wymieniać, i wymieniać...zalety i części
Pozdro wielkie |
pokaż w dziale "nasze miśki"
arturdrops - 14-03-2012, 15:21
Jak go zrobie, wystawię. Jak na razie potrzebuje wyplate dostac następną, to zaczniemy dopieszczanie
Lechfan - 04-04-2012, 11:14
arturdrops, szerokości.
arturdrops - 04-04-2012, 12:41
Lechfan napisał/a: | arturdrops, szerokości. |
Im więcej w nim wymieniam, tym bardziej mnie ten wóz rajcuje. Dzięki
|
|
|