To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EA5A/W 2.5] Galant 2,5 v6 Nardi Torino Kombi

Jackall - 26-02-2012, 15:05

komarsnk napisał/a:
Jackall przy jakiej ulicy parkujesz swojego Gala? :twisted:
I kiedy jedziesz służbówką do Wawy?? :tongue3:
Tak wiesz - żebym zdążył lawetę załatwić \:D/

Parkuję na podwórku za domem więc z ulicy nie widać :P
A jak jadę do wawy czy gdziekolwiek indziej to auto jest na strzeżonym parkingu w Krzeszowicach :twisted:

Juiceman - 26-02-2012, 15:32

swinks_UK napisał/a:
arturdrops napisał/a:

No tak, a ja myślałem, że Nardi Torino to tylko nazwa firmy robiącej kierownice.

Dobrze myślałeś, to firma obszywajaca kiery i tapicerkę. Nie ma takiej wersji Galanta, to jest tylko opcja wyposażenia i odnosi się tylko do... kiery.

A nie do kierownicy i lewarka zmiany biegów i ręcznego ;->?

arturdrops najlepiej to albo poczekać na zlot Ogólnopolski, albo na zlot Ogólnoniemiecki :mrgreen: , a najszybciej i najbliżej to wpaść na spot regionalny ;-)

komarsnk - 26-02-2012, 15:47

Jackall napisał/a:
komarsnk napisał/a:
Jackall przy jakiej ulicy parkujesz swojego Gala? :twisted:
I kiedy jedziesz służbówką do Wawy?? :tongue3:
Tak wiesz - żebym zdążył lawetę załatwić \:D/

Parkuję na podwórku za domem więc z ulicy nie widać :P
A jak jadę do wawy czy gdziekolwiek indziej to auto jest na strzeżonym parkingu w Krzeszowicach :twisted:

I bardzo słusznie :)

arturdrops - 28-02-2012, 19:37

Jackall napisał/a:

W wawie przez najbliższy miesiąc będę często ale firmówką i jak chciałbyś się przejechać to zapraszam do Kraka :wink:

Już jeździłem w Wawie. To mnie przekonało, że właśnie tego szukam :p

Teraz tylko żmudne szukanie pozostaje.

Znacie jakieś miejsce w wawie, gdzie można przetrzepać ten samochód?

ściągał lekko w prawo, a jak wjechałem w kałużę, to para poszła z prawej strony jak z parowozu...nie wiem tylko czy hamulec się nagrzał, czy poszło na silnik. Jak to drugie, to dziwne trochę, jak wjeżdżam mondeo w kałuże nic takiego się nie dzieje...jak prawa tarcza się nagrzewa, to nie za dobrze.

[ Dodano: 28-02-2012, 19:40 ]
arturdrops najlepiej to albo poczekać na zlot Ogólnopolski, albo na zlot Ogólnoniemiecki :mrgreen: , a najszybciej i najbliżej to wpaść na spot regionalny ;-) [/quote]

masz na myśli kupno? to ludzie sprzedają te fury w ogóle?

m6riano - 28-02-2012, 22:30

Miał raczej na myśli obejrzenie takiego oraz innych wersji..
arturdrops - 28-02-2012, 23:30

poznać kogoś o podobnym guście miło. fakt faktem, gust się wyklarował. dobrze byłoby zaspokoić materialistyczną rządzę posiadania. sporo się od was panowie można też dowiedzieć.

[ Dodano: 13-03-2012, 20:41 ]
No i mam go!

Piękny wóz. Stan...ech za tanio chciałem, ale i tak rozbraja mnie, jak do niego wsiadam.

Mitsubishi motherf***er till I die !

Teraz potrzeba mi tylko dobrego mechanika w wawie. Tanich tarcz i opon.

Ciężko emocje hamować. Mimo że logiczna ocena auta nie powinna być za wysoka, jak wsiadam do niego to ślina mi cieknie. I jeżdżę jak dureń, mimo że pali 2x tyle co Mondeo...ech rozumiem was panowie teraz

[ Dodano: 13-03-2012, 20:41 ]
No i mam go!

Piękny wóz. Stan...ech za tanio chciałem, ale i tak rozbraja mnie, jak do niego wsiadam.

Mitsubishi motherf***er till I die !

Teraz potrzeba mi tylko dobrego mechanika w wawie. Tanich tarcz i opon.

Ciężko emocje hamować. Mimo że logiczna ocena auta nie powinna być za wysoka, jak wsiadam do niego to ślina mi cieknie. I jeżdżę jak dureń, mimo że pali 2x tyle co Mondeo...ech rozumiem was panowie teraz