MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - Mitsu-Marki
Hubeeert - 21-09-2005, 10:54
Kochani czyta nas więcej osób niż wam się wydaje. Logi łączenia z forum są baaardzo interesujące
Anonymous - 21-09-2005, 11:41
Hubeeert napisał/a: | Kochani czyta nas więcej osób niż wam się wydaje. Logi łączenia z forum są baaardzo interesujące |
No i dobrze. Tak właśnie powinno być
Anonymous - 21-09-2005, 14:17
naszczają mi do popiołki jak nic
Jackie - 21-09-2005, 16:05
gumas_72 napisał/a: | naszczają mi do popiołki jak nic |
Jakoś bym się bał....
Moominek - 21-09-2005, 16:36
ROMEL napisał/a: | Widzę, że forum na prawdę spełnia założenia nawet ponad założenia |
O raju! to może cos wiedzą o moich uchwytach do drzwi? Jakoś brak czasu coby się umówić, czy chociażby zapytać o wymianę
Anonymous - 21-09-2005, 21:20
Moominek napisał/a: | O raju! to może cos wiedzą o moich uchwytach do drzwi? Jakoś brak czasu coby się umówić, czy chociażby zapytać o wymianę |
hehehehe cosik powciągliwy jesteś Moominku... chyba przegląd się zbliża
Anonymous - 22-09-2005, 09:00
Stefan napisał/a: | Moominek napisał/a: | O raju! to może cos wiedzą o moich uchwytach do drzwi? Jakoś brak czasu coby się umówić, czy chociażby zapytać o wymianę |
hehehehe cosik powciągliwy jesteś Moominku... chyba przegląd się zbliża |
nie ale sie gwarancja skonczyla
Moominek - 22-09-2005, 09:54
jezyk napisał/a: | nie ale sie gwarancja skonczyla |
Właśnie Mam nadzieje, że uchwyty są...
Anonymous - 10-10-2005, 23:00
mysle ze w markach to najgorszy serwis z jakim sie spotkalem!! sprawdzane na wlasnej skorze od 2002 roku:( juz wiecej tam niepojade, trzeba sie prosic i ponizac zeby cos zrobili od siebie, umieja tylko kase sciagac i nic wiecej, zwlaszcza kierownic serwisu jest bardzo niemily Pan M...
Moominek - 11-10-2005, 08:17
no kurcze, ja też od 2002 serwisuje i mam zupełnie przeciwne wrażenie...
Anonymous - 11-10-2005, 10:31
Moze z tej racji ze mialem bezawaryjne auto znaczy sie bez napraw gwarancyjnych. ewentualnie jakies tam male naprawy. Mi od roku probuja zgasci check engine i niewychodzi im:(
Anonymous - 20-10-2007, 10:12
chciałbym dodać że w moim lancerze w serwisie wymienili tarcze przy 136 kkm i to jest prawidlowe podejście ale wnet będę musiał drugi raz wymieniać bo zblża się 220 kkm....
Anonymous - 20-10-2007, 15:22
Ja, raz miałem przyjemność odwiedzenia "tegoż" serwisu i powiem, że zrobili na mnie większe wrażenie a niżeli serwis z Suwałkach. Na drugi dzień Pani również zadzwoniła do mnie z pytaniem czy wszystko działa i czy jestem zadowolony z naprawy. Nie opisywałem nigdzie tego zdażenia - więc pewnie ta Pani dzwoni bo mają taką procedurę. Po zdaniu "czy wszystko działa" zaniepokoiłem się i pomyślałem, czy czegoś nie wykręcili i takie tam
Edit by Jackie: poszło 2 razy to samo
Anonymous - 29-11-2007, 21:27
Tak się składa że też znam ten salon i Pana M.
Jeśli o niego chodzi ogólnie jest w porządku , ale sam salon to rzeczywiście porażka.
Gdybym ja chciał napisac co u nich przezyłem ja i moi znajomi musiałbym siedzieć przed kompem parę godzin.
Ostatnio sprawdziłem salon w alejach i jest tam zdecydowanie lepiej.
|
|
|