To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - Mitsu-Marki

Hubeeert - 21-09-2005, 10:54

Kochani czyta nas więcej osób niż wam się wydaje. Logi łączenia z forum są baaardzo interesujące 8)
Anonymous - 21-09-2005, 11:41

Hubeeert napisał/a:
Kochani czyta nas więcej osób niż wam się wydaje. Logi łączenia z forum są baaardzo interesujące 8)

No i dobrze. Tak właśnie powinno być

Anonymous - 21-09-2005, 14:17

naszczają mi do popiołki jak nic :mrgreen: :?
Jackie - 21-09-2005, 16:05

gumas_72 napisał/a:
naszczają mi do popiołki jak nic :mrgreen: :?

Jakoś bym się bał.... :wink:

Moominek - 21-09-2005, 16:36

ROMEL napisał/a:
Widzę, że forum na prawdę spełnia założenia nawet ponad założenia :lol:

O raju! to może cos wiedzą o moich uchwytach do drzwi? Jakoś brak czasu coby się umówić, czy chociażby zapytać o wymianę :?

Anonymous - 21-09-2005, 21:20

Moominek napisał/a:
O raju! to może cos wiedzą o moich uchwytach do drzwi? Jakoś brak czasu coby się umówić, czy chociażby zapytać o wymianę :?

hehehehe cosik powciągliwy jesteś Moominku... chyba przegląd się zbliża :lol:

Anonymous - 22-09-2005, 09:00

Stefan napisał/a:
Moominek napisał/a:

hehehehe cosik powciągliwy jesteś Moominku... chyba przegląd się zbliża :lol:

nie ale sie gwarancja skonczyla :mrgreen:

Moominek - 22-09-2005, 09:54

jezyk napisał/a:
nie ale sie gwarancja skonczyla :mrgreen:

Właśnie :) Mam nadzieje, że uchwyty są...

Anonymous - 10-10-2005, 23:00

mysle ze w markach to najgorszy serwis z jakim sie spotkalem!! sprawdzane na wlasnej skorze od 2002 roku:( juz wiecej tam niepojade, trzeba sie prosic i ponizac zeby cos zrobili od siebie, umieja tylko kase sciagac i nic wiecej, zwlaszcza kierownic serwisu jest bardzo niemily Pan M...
Moominek - 11-10-2005, 08:17

no kurcze, ja też od 2002 serwisuje i mam zupełnie przeciwne wrażenie...
Anonymous - 11-10-2005, 10:31

Moze z tej racji ze mialem bezawaryjne auto znaczy sie bez napraw gwarancyjnych. ewentualnie jakies tam male naprawy. Mi od roku probuja zgasci check engine i niewychodzi im:(
Anonymous - 20-10-2007, 10:12

chciałbym dodać że w moim lancerze w serwisie wymienili tarcze przy 136 kkm i to jest prawidlowe podejście ale wnet będę musiał drugi raz wymieniać bo zblża się 220 kkm.... :mrgreen:
Anonymous - 20-10-2007, 15:22

Ja, raz miałem przyjemność odwiedzenia "tegoż" serwisu i powiem, że zrobili na mnie większe wrażenie a niżeli serwis z Suwałkach. Na drugi dzień Pani również zadzwoniła do mnie z pytaniem czy wszystko działa i czy jestem zadowolony z naprawy. Nie opisywałem nigdzie tego zdażenia - więc pewnie ta Pani dzwoni bo mają taką procedurę. Po zdaniu "czy wszystko działa" zaniepokoiłem się ;) i pomyślałem, czy czegoś nie wykręcili i takie tam :mrgreen:

Edit by Jackie: poszło 2 razy to samo ;)

Anonymous - 29-11-2007, 21:27

Tak się składa że też znam ten salon i Pana M.
Jeśli o niego chodzi ogólnie jest w porządku , ale sam salon to rzeczywiście porażka.
Gdybym ja chciał napisac co u nich przezyłem ja i moi znajomi musiałbym siedzieć przed kompem parę godzin.
Ostatnio sprawdziłem salon w alejach i jest tam zdecydowanie lepiej.