Radomskie - ...POMAGAMY SOBIE
koliber124 - 30-04-2012, 13:04
Interesuje mnie hak do mojego gala. Gdzie jeszcze zakładają i za ile oprócz tego punktu przy chyba Strzeleckiej lub Pustej? Mógłby być używany....tylko musi pasować do mojego: Kombi 99r po lifcie
dzięki z góry
gawron - 30-04-2012, 13:55
Szukaj takiego: http://allegro.pl/hak-mit...2198622759.html
ja kupiłem i gitara jest pasuje wszystko prosty montaż.
koliber124 - 30-04-2012, 14:46
No tak, ale z tego co wiem to haki od sedana i kombi różnią się:(
Metoda3 - 30-04-2012, 16:11
Z tego co się orientuję to hak możesz założyć też w jednej z odnóg Kwiatkowskiego. Takie obskurne dość podwórko i przy Kwiatkowskiego masz szyld wywieszony, ale zakładają dość tanio i w służbowych furach jeszcze się nie urwał heh, a czasem targam konkretne przyczepki koło 1,5 tony.
koliber124 - 30-04-2012, 16:38
Metoda3 napisał/a: | Z tego co się orientuję to hak możesz założyć też w jednej z odnóg Kwiatkowskiego. Takie obskurne dość podwórko i przy Kwiatkowskiego masz szyld wywieszony, ale zakładają dość tanio i w służbowych furach jeszcze się nie urwał heh, a czasem targam konkretne przyczepki koło 1,5 tony. |
Wiem o którym zakładzie piszesz. To tam 850zeta kosztuje - poracha
galantfanradom - 03-05-2012, 21:47
Jaki serwis klimatyzacji polecacie w naszym mieście? Chyba mam jakieś nieszczelności, bo w te upały coś słabo mi chłodzi, a rok temu napełniana klima.
koliber124 - 04-05-2012, 08:52
galantfanradom napisał/a: | Jaki serwis klimatyzacji polecacie w naszym mieście? Chyba mam jakieś nieszczelności, bo w te upały coś słabo mi chłodzi, a rok temu napełniana klima. |
ul. Złota - dobry i nie drogi
galantfanradom - 04-05-2012, 16:06
Na Złotej właśnie ostatnio robiłem, i średnio jestem zadowolony.
koliber124 - 04-05-2012, 23:13
Powiem szczerze, że ja tam nigdy nie byłem, tylko od kogo nie słyszę to Złota, Złota, Złota....hmm
Zaryzykuj gdzie indziej
motke - 05-05-2012, 22:21
To jak jesteśmy na temacie klim
to gdzie dobrze odgrzybiają? Nigdzie w radomiu nie mogę znaleźć dobrego zakładu zajmującym się takimi rzeczami. A smród mam delikatnie mówiąc nieprzyjemny. Nie chodzi mi tu o jakieś płyny tylko o ozonowanie lub usuwanie ultradźwiękami (jakoś tak to się chyba zwie)
koliber124 - 06-05-2012, 07:27
Tak przy okazji, jeśli wiecie które punkty są be, to napiszcie. Ja osobiście jeszcze nie miałem takiej potrzeby napełniania klimy itp
motke - 06-05-2012, 21:28
ja znam dwa punkty których nikomu nie polecam, ale adresów nie znam (dane mam w pracy). Jutro je podam
koliber124 - 06-05-2012, 23:29
motke napisał/a: | To jak jesteśmy na temacie klim
to gdzie dobrze odgrzybiają? Nigdzie w radomiu nie mogę znaleźć dobrego zakładu zajmującym się takimi rzeczami. A smród mam delikatnie mówiąc nieprzyjemny. Nie chodzi mi tu o jakieś płyny tylko o ozonowanie lub usuwanie ultradźwiękami (jakoś tak to się chyba zwie) |
motke tak pomyślałem sobie, że skoro masz komuś płacić (a podejrzewam że nie mało) to może warto pokusić się o taki zakup:
http://moto.allegro.pl/oz...2296977115.html
motke - 06-05-2012, 23:57
zakup ten brałem pod uwagę.
Ale najpierw chcę się dowiedzieć ile taka usługa kosztuje i wolał bym żeby to ktoś profesjonalnym sprzętem zrobił. Ale jak się okaże że to w naszym mieście jest nie realne to pomyśle o zakupie czegoś takiego. Penie się to przyda nie tylko mnie
[ Dodano: 07-05-2012, 08:46 ]
Jak pisałem wcześniej nie polecam zakładów:
Komtrans - Skaryszew, ul. Słowackiego 63 - robiłem u nich przegląd klimy z odgrzybianiem. Co do sprawdzenia i dobicia układu nie mam zastrzeżeń, ale o odgrzybianiu nie mają pojęcia. Trwało to ok 30min, a powinno ok. 60. Gość obsługujący te urządzenie nie miał pojęcia o bardzo skomplikowanej jego obsłudze, dlatego co chwile zaglądał do instrukcji obsługi. Oczywiście operacja ta nie pomogła, nie odczułem żadnych zmian. Operator sprzętu wmawiał mi że lepsze są płyny i gwarancja ich działania jest pewna. Sprzęt jaki posiadają jest lipny. Nadaje się co najwyżej do usunięcia smrodów w małym pojemniku z żywnością.
Drugiego specjalisty od klimatyzacji zbytnio nie pamiętam. Adresu również, ale jest to blisko Słowackiego, pierwsza lub druga uliczka w prawo za ulicą złotą jadąc w stronę Skaryszewa.
Fachowiec po sprawdzeniu klimatyzacji zdiagnozował słabą wydajność sprężarki i zaproponował tanią wymianę (coś ok 700zł). Oczywiście szybko opuściłem ten zakład i ruszyłem na Złotą. Tam okazało się że sprężarka jest w stanie idealnym. Pieniądze te same, a stresu brak. Sytuacja ta miała miejsce ok 5 lat temu, a i do tej pory penie się nic nie zmieniło. Specjalista był pijany, uwalony jakimiś smarami, nie dotknął bym go tak zwanym kijem . Piszę to bo niesmak do tego zakładu nadal pozostał. Z tego co pamiętam mają oni też sklep z olejami i od razu wymieniają.
koliber124 - 08-05-2012, 22:41
motke napisał/a: | Penie się to przyda nie tylko mnie |
pewnie tak
[ Dodano: 08-05-2012, 22:42 ]
Wie ktoś ile kosztuje odgrzybianie?
|
|
|