Outlander II GEN Techniczne - wymiana wzmacniacza
mitsu00 - 04-04-2014, 20:21
numbat napisał/a: | 1) fabryczny mikrofon w Miśku jest słaby | Nie, chodzi o odbior wbudowanego mifrofonu w HU Blaupunkta. Ze to poprawic i zeby rozmowcy cie slyszeli optymalnie w trakcie jazdy, dojup mikrofon zewnetrzny i zamontuj go w miejsce fabrycznego majka w aucie.
numbat napisał/a: | 2) nie podłącze go w prosty sposób do HU? | Ori mikrofon wywalasz i zastepujesz go zewnetrznym mikrofonem do Blaupunkta.
numbat napisał/a: | Czy masz może doświadczenie z ramkami Metra? | Ja bym poszukal innej ramki z faktura deski rozdzielczej. METRA i SCOSCHE sa czarne i nie harmonizuja z reszta deski w Outlanderze. Poszukaj na www.aliexpress.com Sam kupilem stamtad w idealnym kolorze i fakturze reszty deski rozdzielczej. dalem chyba 25 baxow plus 15 baxow za przesylke.
numbat napisał/a: | Czy do podłączenia radia do RF potrzeba coś oprócz mito-2? oprócz chęci | Nie, wszystko jest Plug'nPlay + kilka lutowan kabelkow.
numbat - 04-04-2014, 20:32
mitsu00 napisał/a: | Ja bym poszukal innej ramki z faktura deski rozdzielczej. METRA i SCOSCHE sa czarne i nie harmonizuja z reszta deski w Outlanderze. Poszukaj na www.aliexpress.com Sam kupilem stamtad w idealnym kolorze i fakturze reszty deski rozdzielczej. dalem chyba 25 baxow plus 15 baxow za przesylke. |
Masz może i możesz podesłać linka do tej ramki?
mitsu00 napisał/a: |
numbat napisał/a: | Czy do podłączenia radia do RF potrzeba coś oprócz mito-2? oprócz chęci | Nie, wszystko jest Plug'nPlay + kilka lutowan kabelkow. |
Lutownica mnie lubi, damy radę
mitsu00 - 04-04-2014, 20:40
Wpisz Refitting frame albo Facia Panel Mitsubishi Outlander i znajdziesz
paweldm - 04-04-2014, 22:50
Czy ktoś z was wymieniał głośniki w drzwiach? Z tego co widziałem gdzieś w necie, to mają tylko 25W.
mitsu00 - 04-04-2014, 23:11
paweldm napisał/a: | Czy ktoś z was wymieniał głośniki w drzwiach? Z tego co widziałem gdzieś w necie, to mają tylko 25W. | Wymienialem na 6.5" 2-drozne Infinity Kappa. Trzeba dorabiac dystanse.
paweldm - 06-04-2014, 21:33
A miałeś wersję z Rockfordem. Jak grało po wymianie. Jak się nie mylę głośniki infinity są 3 omowe, ja mam 3 omowe blaupunkty. Co do dystansów, to można dorobić lub skorzystać z oferty producentów głośników, którzy robią takie dystanse.
|
|
|