To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sporty Motorowe - F1 2012

Krystian99 - 14-05-2012, 17:06

Oj nawet nie wiedziałem o takiej akcji :roll: mimo wszystko dla Maldonado :wink:
mjsystem - 15-05-2012, 15:50

Oczywiście, gratulacje dla Maldonado. Cieszyłem sie razem z Sir Frankiem Wiliamsem, mam wobec niego od zawsze wielki szacunek. Pech w garazu ale to tylko pieniądze, na pewno byli ubezpieczeni. Mam nadzieję, że wszyscy poszkodowani są już zdrowi.
Za tydzień, jak co roku jeden z najbardziej spektakularnych GP - Monaco :D

zephyr - 15-05-2012, 15:58

jak do tej pory odbyło się 5 wyścigów i w za każdym razem wygrywał inny kierowca. Ciekawe na kogo teraz przyjdzie kolej :wink:
Morfi - 15-05-2012, 16:26

stawiam na kogos z Lotusa :)
mjsystem - 15-05-2012, 22:03

A ja na Alonso, mistrz toru:)
Krystian99 - 27-05-2012, 20:44

No i po jednym z najciekawszych wyścigów za nami ;) no i kolejny rekord w 6 wyścigach 6 różnych zwycięzców ;) Wyścig fajny i bardzo ciekawy ;)
mjsystem - 28-05-2012, 15:06

Tylko szkoda Grosjeana...Ale coż...Ciekawe jak rozwiążą to sędziowie?
Krystian99 - 28-05-2012, 16:59

Szkoda chłopa całkiem dobrze mu idzie i to w Lotusie który nie był jakoś wielkim faworytem a tu proszę miłe zaskoczenie ;) będzie rozpatrywane po wyścigu więc mogą to potraktować jako incydent wyścigowy :wink:
zephyr - 29-05-2012, 09:13

przed wyścigiem w Monaco chyba nikt nie obstawiał Webbera a tu proszę miła niespodzianka :wink: . Teraz zacznie się dochodzenie o dziury w podłodze w bolidach Red Bulla. Niektórzy twierdzą, że pomogły Markowi w tym zwycięstwie. Znów pechowy wyścig dla Majkela. Szkoda Grosjeana bo prezentował bardzo dobre tempo podczas treningów i kwalifikacji i liczyłem, że powalczy o podium.
Chodzą plotki, że ponoć Vettel dogadał się z Ferrari :wink: Ile w tym prawdy to nikt nie wie.

mjsystem - 29-05-2012, 20:28

zephyr napisał/a:
Chodzą plotki, że ponoć Vettel dogadał się z Ferrari Ile w tym prawdy to nikt nie wie.

Kto tam juz nie miał być :twisted:
Ale w kazdej plotce jest odrobina prawdy :roll:

Krystian99 - 10-06-2012, 22:37

No i stało się wygrał Hamilton :cry: trzeba przyznać dobrze jechał, a to co zrobili z Alonso to jakieś nie porozumienie :| w redbulu opamiętali się i Vetela zaprosili po nowe oponki :P Brawo dla Grosjeana i Pereza dobrze im szło i zasłużone podium :D no i kolejny nie ukończony wyścig przez Szumiego to już jest totalna porażka :roll: szkoda mi gościa.
mkm - 10-06-2012, 22:57

Fakt faktem, że jak się opony skończą to po ptokach.
Prawde mówiąc miałem nadzieję, że uda mu sie zblokować przynajmniej Vettela, ale był bez szans.
Pech Schumachera okrutny. Jakby ktos mu to powiedział przed sezonem co go będzie spotykać to by go chyba wyśmiał.
Ciekaw jestem co mu padnie w następnym wyścigu?
Szkoda też Kimiego... cos mu strategie nie wychodzą.
Button nadal zagubiony i nie widać, żeby miał się odnaleźć.

zephyr - 11-06-2012, 13:54

Hamilton siódmym zwycięzcą sezonu :wink: Szacun dla Pereza za awans z 15tego na 3 :) . Nad majkelem chyba ciąży jakieś fatum.
mjsystem - 11-06-2012, 14:56

Wyścig, jak zwykło bywać w tym roku widowiskowy, nikt nie ma przewagi, robi się ciekawie.
Co do "Szumiego" nie zmieniłem zdania, na emeryturę(podobno już kontynuowaną) zapraszam. :mrgreen:

mkm - 24-06-2012, 16:24

Się działo :twisted:
Czy dobrze widziałem, że Schumacher w obronie przezd Webberem używał DRS-u?