Sigma/Diamante Techniczne - Wymiana sprzęgła - wasze doświadczenia
t0m3k - 06-01-2013, 12:50
zaczynam sie cieszyć ze kupiłem kompletne EXEDY
zbyszek05 - 06-01-2013, 20:19
Wiecie z tym exedy to też jest różnie ... opakowanie będzie exedy a w opakowaniu wszystko będzie z innej bajki - przegladacie zestawienie częsci - łożysko ,docisk , tarcza ? Na każdym elemencie jest numer seryjny producenta i czasami jest tak że łożysko jest np. skf ,koyo , docisk exedy , tarcza luka bądź występuje w innym zestawieniu i nie zawsze jest gorszej jakości - śmiem stwierdzić że niektóre zestawienia są lepsze od kompletnego zestawu .
lukasz12 - 06-01-2013, 20:23
zbyszek05 napisał/a: | Wiecie z tym exedy to też jest różnie ... opakowanie będzie exedy a w opakowaniu wszystko będzie z innej bajki - przegladacie zestawienie częsci - łożysko ,docisk , tarcza ? Na każdym elemencie jest numer seryjny producenta i czasami jest tak że łożysko jest np. skf ,koyo , docisk exedy , tarcza luka bądź występuje w innym zestawieniu i nie zawsze jest gorszej jakości - śmiem stwierdzić że niektóre zestawienia są lepsze od kompletnego zestawu . |
Ja własnie kompletuję samodzielnie - docisk EXEDY - tarcza NKK - ktoś kojarzy? Łożysko NSK - tylko takie występuje w naturze tzn. jest na magazynie IC.
zbyszek05 - 06-01-2013, 21:12
Docisk exedy ,tarcza luk , łożysko chyba też nsk - pasuje idealnie , zaznaczę że te same części znajdowały się w opakowaniu exedy za 780 zł./kompl/
t0m3k - 06-01-2013, 21:55
ja w opakowaniu EXEDY mialem docisk exedy, tarcze exedy i łozysko nsk
|
|
|