To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.0 Elegance, Łask, 2003, prośba o opinię

Tomek - 28-03-2012, 09:33

envato napisał/a:

a mi sie rzuciła w oczy tapicerka alcantara:D

ja nie wiem czy to jest alcantara, chyba nei
ale to jest seryjna tapicerka w późniejszych elegance'ach

zichu - 28-03-2012, 09:56

dokladnie o tym mówię:) ja się jeszcze nigdy nie spotkalem z alcantara w galancie.
sampler - 28-03-2012, 11:59

ja mam alcantare w moim Galancie :D
Tomek - 28-03-2012, 12:08

sampler napisał/a:

tak wiemy
ale to jest opcja dealerska

zichu - 28-03-2012, 16:08

sampler napisał/a:

serio serio? :shock: nie wiedziałem ze takie cos było montowane:) była to opcja przy zakupie czy masz dolozoną indywidualnie? :D

Anonymous - 28-03-2012, 19:17

envato, oczywiście masz świadomość że to auto po opłatach, ubezpieczeniu, pierwszym serwisie, i ew gazie będzie Cię kosztowało ok 18 tys ?
sampler - 28-03-2012, 19:27

zichu napisał/a:
sampler napisał/a:

serio serio? :shock: nie wiedziałem ze takie cos było montowane:) była to opcja przy zakupie czy masz dolozoną indywidualnie? :D

nie wiem czy montowal to szwajcar czy juz tak odebral w salonie. W kazdym razie wyglada to na orginal.

Edphn - 29-03-2012, 20:27

Derpin napisał/a:
envato, oczywiście masz świadomość że to auto po opłatach, ubezpieczeniu, pierwszym serwisie, i ew gazie będzie Cię kosztowało ok 18 tys ?

Tak, zdaję sobie z tego sprawę. Generalnie moje ostrożne podejście wynika z tego, iż jest to mój pierwszy zakup samochodu od handlarza. Obecnego Miśka odkupiłem od brata, więc wtedy wszystkiego byłem pewien. Teraz chciałbym być bardziej skrupulatny.

Dziękuję wszystkim za opinie / dobre rady ;]