To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podlaskie - Rozpoczęcie Sezonu - Spring MM z Podlasia - 12 MAJA 2012r

marycjusz - 22-03-2012, 20:39

benq pomysł jest bardzo dobry, tylko powiem Ci że najpierw to będziemy musieli ogarnąć ile nas tam będzie jechało na 1000 % ,bo jak sobie zorganizujemy spot 60 km od białego i jak zjawią się 3 auta to trochę słabo będzie jechać aż tam, wtedy lepiej bliżej Białego :) Ale tak czy siak to tez się zorientuj jak to tam wygląda no i fotki też zrób.

A co do namiotów, to wszystkie gwiazdy na niebie mówią że w maju mają być upały w tym roku, w zasadzie decyzję co do miejsca można podjąć nawet parę dni przed datą spotkania więc ja bym namiotów nie wykluczał, zwłaszcza że to motyw za darmo (w Czarnej nic się nie płaci), i bezproblemowo,kawałek trawki i już masz gdzie spać :) tzn spać...hmmm czy my będziemy tak ostro spać ??? :D zdrzemnąć się to rozumiem, ale żeby od razu spać ? :D

Arktic - 23-03-2012, 08:09

Marycjusz z tego co piszesz wynika ,że ten grill na kilku piwkach może się nie skończyć :P :lol: przydał by się alkomat na wszelki wypadek jak ktoś takowym sprzętem dysponuje to będzie mógł ze sobą wziąć 8)
marycjusz - 23-03-2012, 08:39

A to nie po to m.in. się spotykamy?;)
Arktic - 23-03-2012, 13:47

No w sumie własnie po to ale skoro jedziemy miśkami to wypadało by nimi następnego dnia wrócić bez obaw o wynik ewentualnego badania ;) alkomatem przez mniej fajne miśki :P
benq - 28-03-2012, 16:41

No jak tyle osób chętnych na zlot to chyba nie ma sensu wybierać się zbyt daleko od Białegostoku.
Obiecałem zdjęcia miejsca o którym mówiłem, ale miałem awarię i nie mogłem ich zrobić.
Ale teraz tak patrzę że chyba i tak nic by z tego nie wyszło.

pkonopek - 28-03-2012, 18:48

Panowie, więcej optymizmu, jeszcze nie wszystko stracone. Jeżeli chodzi o jakieś spotkanie to ja też się piszę. Mam propozycje aby spotkać się jakoś w ciągu tygodnia gdzieś w centrum, pogadać i spróbować zorganizować jakieś wieksze spotkanie jak będzie cieplej, np. koniec maja lub czerwiec. co wy na to? Wygląda na to że poptrzeba większej reklamy bo na forumpodlaskie mało zagląda osób z podlaskiego.
Arktic - 29-03-2012, 07:54

Jeśli chodzi o ten temat to przynajmniej ja czekam właśnie na konkrety odnośnie tych miejscówkek o których była mowa dlatego się nie udzielałem ale na forum zaglądam codziennie, i myślę ,że to samo robi większość osób które pisało coś w tym temacie.
Co do spotkania się jakoś w tygodniu czy też w weekend to ja jestem jak najbardziej za przynajmniej moglibyśmy poznać swoje facjaty i każdy by wiedział do kogo miga ;) na drodze, dla mnie odpada tylko niedziela bo oddaję misia na polerkę i nie będę go miał aż do poniedziałku :cry: :mrgreen:

JayChyl - 29-03-2012, 18:56

Pisałem do adminów na pw ponad tydzień temu, aby dodano mi możliwość rozsyłania massmaila albo mass pw do mojej grupy (podlaskie). Pisałem też na forum moderatorskim... Do tej pory cisza, a modem grupy jest aktualnie TNT, który jest nieaktywny. Rozesłani
cwaniak - 30-03-2012, 13:51

Koledzy jeśli jest taka możliwość to szukajcie miejscówki z dużym placem. To ja udostępnię gokarta do pośmigania za przysłowiową złotówkę. A uzbierana kasę przekazem na konto MitsuManiaki Dzieciom.
A co do terminu to proponuje koniec kwietnia a poczatek maja

Arktic - 30-03-2012, 14:37

No z tym placem to może być problem bo mało jest takich miejsc gdzie można przenocować,pogrillować ew. połowić rybki i z dużym równym placem który ktoś udostępni , no ale kto szuka nie błądzi może coś się trafi.
Pozdrawiam 8)

marycjusz - 03-04-2012, 13:51

Dlatego Czarna Białostocka będzie do tego idealna :)

Tu macie info i foty jak to wygląda

http://www.atrakcjepodlas...zarna-zalew.htm

Tam jest sporo miejsca na auta, na namioty grilla itd też - praktycznie każda wolna przestrzeń przy brzegu + fajny duży pomost.

http://www.czarnabialosto.../zalew/zal1.jpg

pkonopek - 03-04-2012, 16:29

to kiedy się spotykamy?
Bazz - 04-04-2012, 19:23

Jak na razie z pogodą cieniutko, mi w sumie pasuje jako tako każdy weekend :D jakby co piszę się obydwoma rękoma. Na 2 albo nawet 3 miśki :mrgreen:
co do lokalizacji jest jeszcze zalew w Korycinie i dojazd z białego dobry...

marycjusz - 05-04-2012, 09:21

Bazz nie widzę Cię w temacie "Ilu jest nas czynnych mitsumaniaków na Podlasiu" - dopisz się :finga:

Dla mnie może być i Korycin. termin dowolny aby tylko coś się udało ...:)

[ Dodano: 11-04-2012, 14:07 ]
Panowie, w temacie "Ilu jest nas czynnych mitsumaniaków na Podlasiu" nazbierało nas się 10 sztuk, moje pytanie brzmi:

- CZY TYCH DZIESIĘCIU CHŁOPA MOŻE SIĘ OKREŚLIĆ CO DO SPOTKANIA CZY TO W CZARNEJ, CZY W KORYCINIE CZY GDZIEKOLWIEK INDZIEJ ?

Arktic - 20-04-2012, 09:20

Odświeżam temat z pytaniem czy ktoś już coś może ustalił w sprawie spotu? Jak nie to mam propozycję aby się po prostu spotkać powiedzmy w 2 weekend maja nad zalewem w czarnej... na bezalkoholowego grilla, może też być bez grilla i w innym miejscu no chyba ,że wszystkim to wisi i poprzestaniemy na poznawaniu się poprzez forum;)
Pozdrawiam 8)