Off Topic - Czemu się Firek nie chwalisz?:)
Firebee - 17-09-2005, 18:17
cholera jasna nie spodziewalem sie takiego cieplego przyjecia z Waszej strony:) Jednak jestescie prawdziwymi MitsuManiakami:P
Kocham Was!!!
Zaufajcie mi, nie jestem dresiarzem:) uwielbiam przestrzen i wielkosc, do bagaznika(oprocz butli gazowej) wchodzi spokojnie wozek (na tym mi zalezalo:P), mojego aniolka spokojnie sadzam na tylniej kanapie (bo i drzwi z tylu, a nie jak w puncie) zoncia do przodu i jest super..
a w srodku.. a w srodku i podczas jazdy jak w moim Ś.P. galusiu.. az sie lezka w oku zakrecila.. siedzenia, a raczej fotele mieciuchne, podlokietniki i inne bajery.. boje sie troche tego RWD w zime, ale zobaczymy... nie jestem jakims rajdowcem, wiec nie powinno byc problemow..
A stan.. jak na ten rocznik jest cholernie zadbany... skora w super stanie (na siedzeniu kierowcy jedynie rozpruta na szwie), automat chodzi bez problemow, amorki nie wybite, pełen wypasik:) tylko kwestia przyzwyczajenia.. wyjechalem na trase na bydgoszcz, nacisnalem gaz, patrze a tu 180km/h! bez zadnych wysilkow, natomiast wysilkiem bylo juz wyhamowac przed autami z przodu.. tak nie czuc tej predkosci..
Tak wiec ciesze sie, ze i Wam sie podoba:P (zoncia jest wniebowzieta:)) jutro Bartus_NKM zrobi mi jakies zabezpieczonko (zreszta wykupilem tez autocasco;))
Fajnie ze przyjeliscie moja bimbeje do grona mitsumaniakow:)
i wiecie co.. Te autka nie zasluguja na miano, jakie przyjelo sie przez łyse pały w dresach.. naprawde zaluje ze te jelopy wybrali sobie to auto...
nawet czytajac Regulamin BMW Klub Polska staraja sie robic wszystko by odejsc od tego stereotypu, choc z drugiej strony nie sadze by te osoby nalezaly do klubu BMW...
Buzka
Firek
....chce ktos Punto??:P...
Jackie - 17-09-2005, 19:31
Białostockie Muzeum Wsi....
Moje zdanie znasz, ja ci gratulować nie będę - szczyt głupoty...
Pozdrawiam
kochajj - 17-09-2005, 19:54
popieram słowa Jackie...
Kofi - 17-09-2005, 22:57
HEHEHE!
Do sigmy wozek tez by sie zmiescil
W jakim to silniku i na jakim gazie?
Anonymous - 18-09-2005, 00:00
powiem tak:
furka generalnie fajna, tylko nie wiem jak tam w tym silniku wygląda głowica i automat.
jesli automaty dla be em wu są tak samo wytrzymałe jak w przypadku mercedesa, bo robi je ten sam producent (Getrag) to o skrzyni możesz zapomnieć - lepszych po prostu nie ma.
3,5 to jeden z najlepszych motorów jakie bejca wypuściła jeśli chodzi o bezawaryjność, więc też powinieneś mieć spokój...
tylko jak to się ma do misiumaniactwa?? [;-)
edit:
jeszcze jedno: wyrobisz na gaz? przejście z 6-7 litrów w punciaku do 15-25 w bejcy jest dość drastyczne
Matejko - 18-09-2005, 01:29
to jest panowie ten dobrobyt , wypomnialem mu co zrobil, ale jednoczesnie pogratulowalem, mitsu to nie jest ale niech chlopakowi sluzy i sie cieszy mimo ze ta 7 jest ok bo ma ja Firleone to i tak to banditen motor wagen
Firebee - 18-09-2005, 10:23
ta siodemka to odwieczne marzenie mojej zonci i jak sobie zrobi prawko, a ja sie dogadam z Jackiem nt jakiegos ladnego misia to i ja bede mial swoje marzenie:)
Na forum BMW weszlem zapobiegawczo, by miec jakis dostep do ludzi, ktorzy ta kobylke posiadaja,wiec dzieki za zrozumienie...
No to sie wytlumaczylem..
Papa
Firek
polsaler - 18-09-2005, 11:43
jak dla mnie ZONK !!!
Hubeeert - 18-09-2005, 13:12
Patryk ja się wypowiem tylko tak - otóż poczekam co będzie dalej.
igi - 18-09-2005, 13:53
Jackie napisał/a: | Białostockie Muzeum Wsi....
Moje zdanie znasz, ja ci gratulować nie będę - szczyt głupoty... |
Zgadzam się. Niemniuej jednak życze ci aby się dobrze jeździło.
Tylko nie naklejaj nalepki mitsumaniakow na szybke bo to będzie się źle kojarzyć!!
kochajj - 18-09-2005, 14:01
jeszcze wyjdzie ze ta zadyma z BMW i mitsubishi o której było głośno to sprawka Firka
Firebee - 18-09-2005, 18:47
oki w takim razie sorki, ze Wam wstydu robie...
zawsze podkreslalem ze jestem dla ludzi..
Buziafki
Firek
Krzyzak - 18-09-2005, 19:24
Ja z jazdy 735i z 1987 roku pamiętam to, że osiągnięcie 200 było żadnym problemem, wyhamowanie to już większe wyzwanie (słabe hamulce). Pamiętam też, że miała nawet zagłówki el. regulowane dla przednich foteli (reszta to jasne że też), ale najlepsze było spalanie - 20-25 litrów zimą to norma. W czasach drogich paliw to średni ruch.
Patryk - ja się nie spodziewałem, Baśka też pytała dlaczego nie Mitsu... ale cóż nie nasz wybór.
Anonymous - 18-09-2005, 21:16
polsaler napisał/a: | jak dla mnie ZONK !!! | a moze kolega popadl w zbytnia zaleznosc od zony? a moze tak lubi? co prawda nie slyszalem aby BMW produkowala samochody ale ....
Jackie - 18-09-2005, 21:47
Panowie!
Dajcie już spokój! Facet nie ma lekko - kupił BMW....
A tak na serio, gadałem z Firencjuszem i to jest "samochód" na przetrwanie, Punjero się rozjechało było...Kupił co podleciało w tyle o ile dobrym stanie.
Pozdrawiam
|
|
|