To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - Nad czym powinien sie mitsumaniak zastanawoic czyli....

Marcin-Krak - 23-04-2012, 14:01

Mazda Panie to dobry samochód jest.
A tu na tym Forum, to wszyscy mają te Mitasubishi i Glanty jakieś cy cuś takiego :mrgreen:

gzesiolek - 23-04-2012, 14:58

Ja sobie ostrze zuby na CX-5 za jakies 2-3latka...
Fajne autko w sam raz dla mnie ;)

Szkoda ze ceny i warunki kredytowe jak na mnie nieco na razie za wysokie...

mkm - 27-04-2012, 06:17

Matejko napisał/a:
Czy skora na kierownicy i galce od biegow jest na prawde tak slabej jakosci? kierownice widzialem w innym lancerze z pewnym przebiegiem 30tys km i wygladala podobnie,ale galka od biegow masakra :|

Raczej podejrzewałbym "korektę przebiegu".
Jakość materiałów nie powala, ale po 30tyś to nawet z bardzo szorstkimi rekami nie zdąży sie ich zniszczyć.

RalfPi - 27-04-2012, 08:00

mkm napisał/a:
Matejko napisał/a:
Czy skora na kierownicy i galce od biegow jest na prawde tak slabej jakosci? kierownice widzialem w innym lancerze z pewnym przebiegiem 30tys km i wygladala podobnie,ale galka od biegow masakra :|

Raczej podejrzewałbym "korektę przebiegu".
Jakość materiałów nie powala, ale po 30tyś to nawet z bardzo szorstkimi rekami nie zdąży sie ich zniszczyć.

Ja mam ponad 40kkm na liczniku - drążek zmiany biegów nie naruszony.. a z kierownicy lekko starła się skóra po lewej stronie. Jak ktoś da znać, to wrzucę fotę.

tomekrvf - 27-04-2012, 23:47

mkm napisał/a:
ale po 30tyś to nawet z bardzo szorstkimi rekami nie zdąży sie ich zniszczyć.

To nie szkodzi tak jak niektóre kremy do rąk.

Luk - 28-04-2012, 00:37

RalfPi napisał/a:
Ja mam ponad 40kkm na liczniku - drążek zmiany biegów nie naruszony.. a z kierownicy lekko starła się skóra po lewej stronie.

Wystarczy, że ktoś ma na np. ostrzejszy pierścionek na palcu i już rysuje skórę. Ja mam np. na gałce parę rys, kierownica oprócz brudu nienaruszona. Za to przy klamce od środka rysy od zegarka, albo od metalowych wykończeń przy rękawie.

gzesiolek - 28-04-2012, 15:08

tomekrvf napisał/a:
To nie szkodzi tak jak niektóre kremy do rąk.

Rzeczuwiscie odkad jezdzi wiecej zona niz ja kierownica swieci sie znacznie bardziej... stawiam, ze kwestia kremow do rak, bo ja stosuje jak mi suchosc i szorstkosc przeszkadza, czyli srednio raz na tydzien dwa, a zona to kilka razy dziennie rece kremem smaruje...