To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Nowy Lancer (po małych zmianach)

maniax86 - 10-05-2012, 09:05

jak nie wprowadzili regulacji kierownicy w dwóch płaszczyznach to i tak dalej część osób nie wybierze lancera ze względu właśnie na to :shock:
Odbierałem auto 1 sierpnia ubiegłego roku i do chwili obecnej lancer podrożał prawie o 3000 zł.... i żadnych zmian za tę kwote nie zrobili... :P

londolut - 10-05-2012, 09:40

Nie widzę linka

http://moto.wp.pl/kat,551...,wiadomosc.html

BRUNNER - 10-05-2012, 10:34

Faktycznie tłumik żenada. Niby fajnie, że został umieszczony "wzdłużnie" - uważam, że dotychczasowe położenie tłumika to najsłabszy punkt w wyglądzie - ale i tak wygląda to fatalnie.
Skrócenie spoilera... hmmm... może faktycznie do tej pory był trochę za spory - czasem ogranicza widoczność, trudny w odśnieżeniu...
nowe kolory lakierów - ciekawe jakie i czy mocniejsze od dotychczasowych...
z uwagą będę się przyglądał mijanym modelom na ulicy...

krzychu - 10-05-2012, 13:32

BRUNNER napisał/a:
Niby fajnie, że został umieszczony "wzdłużnie"

Zamiast wystającego z pod zderzaka na całej długości, masz tylko z jednej strony. No w sumie jakiś postęp jest. Może za 5 lat dojdą do wniosku, że może warto przemodelować ten zderzak i zabezpieczyć tłumik tak, żeby nie rdzewiał :finga:

mjsystem - 10-05-2012, 22:46

BRUNNER napisał/a:
Skrócenie spoilera... hmmm... może faktycznie do tej pory był trochę za spory - czasem ogranicza widoczność, trudny w odśnieżeniu...

Ja go nie odśnieżam, bo po co?
W czym Ci ogranicza widoczność? Do góry???? :P

yalook - 11-05-2012, 10:59

BRUNNER napisał/a:
no i potrafił się urwać podczas wizyty na myjni automatycznej
BRUNNER - 11-05-2012, 11:07

mjsystem napisał/a:
BRUNNER napisał/a:

Ja go nie odśnieżam, bo po co?
:P

1) żeby mandatu nie dostać
2) żeby nie śnieżyć innym kierowcom
3) bo tak ładniej?

zephyr - 15-05-2012, 13:12

mnie się nie podoba ani nowa ani stara wersja :P
gzesiolek - 16-05-2012, 10:23

zephyr, ale generalnie i Sedan i SB...?

Ja wiem, ze to nie Gal EA, ale az taki brzydki nie jest... ;)

Ale sa gusta i gusciki...

Matejko - 16-05-2012, 12:48

cokolwiek by nie dodali, to na pierwszym miejscu powinno byc wiecej mat gluszacych :!: :!: jak jechalem 1.6 to myslalem "spoko 1.6, ja mam v6 moze byc cichszy od 1.6" ale przejechalem sie 1.6 konkurencji i dzien do nocy... dlatego nie kupilem lancera
gigant87 - 16-05-2012, 13:04

Co kupiłeś? Chwal się! :D
Matejko - 16-05-2012, 13:49

samochod :p
Jackie - 16-05-2012, 13:54

Matejko napisał/a:
samochod :p

BUHHAHAAAHHHAAAA :!: :!: :!: ;)
Nie no ma 4 koła i w ogóle jest cool ;)
Pozdrawiam

P.S. Sorry Matejko, nie mogłem się powstrzymać ;)

Matejko - 16-05-2012, 14:04

Jackie napisał/a:
P.S. Sorry Matejko, nie mogłem się powstrzymać ;)

spoko spoko, znasz mnie, nie gniewam sie, ale jak sie na zlocie obudzisz z jajkami przyklejonymi do uda to nie miej pretensji :p

maniax86 - 16-05-2012, 22:43

Matejko, hmmm to ja chyba jestem głuchy bo jak dla mnie nie jest za głośno... albo.... nie szukam dziury w całym albo..... faktycznie jest głuchy od słuchania death metalu :mrgreen: :mrgreen: :lol: