To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Szuracz miejski

rosomak1983 - 14-08-2012, 23:54

Dla mnie rast to brak poszanowania dla auta :| zwykłe niszczenie. jestem na nie... Ani to ładne ani praktyczne. Wolałbym jakbys sobie walnał np. grafiti na masce... byłoby ładniej ciekawiej i praktyczniej.
m6riano - 15-08-2012, 01:45

oj tam..każdy robi jak mu pasuje...żałujesz chłopakowi 3 zika na sól..?;-)
Dzik - 15-08-2012, 02:04

rosomak1983, maskę kupiłem za dwie dychy bo jako jedyna była pod ręką (czyli w Mazowieckim)> fakt, była prosta, ale cała porysowana i zardzewiała na zewnątrz i wewnątrz. Za jakiś czas wpadnie nowa z nowym lakierem na cały samochód a do tej pory poszaleje sobie :mrgreen: .
Dred, będzie bezbarwny na to.

rosomak1983 - 15-08-2012, 02:31

m6riano napisał/a:
.żałujesz chłopakowi 3 zika na sól..?;-)

nie skadrze moze nawet spalic ale tak czy srak to mi sie nie podoba... Wole i popieram wszelkie zabiegi dbania o lancerki czy inne stare mitsu,
Dzik napisał/a:
rosomak1983, maskę kupiłem za dwie dychy bo jako jedyna była pod ręką (czyli w Mazowieckim)> fakt, była prosta, ale cała porysowana i zardzewiała na zewnątrz i wewnątrz. Za jakiś czas wpadnie nowa z nowym lakierem na cały samochód a do tej pory poszaleje sobie :mrgreen: .

no to mogłbys chociaz sciagnac maske na czas rastowania :roll: resztki soli spłyna na reszta auta (w okolicy) , dla mnie to bez sensu zupełnie ale to Twoje auto...
Lepiej juz byłoby wziasc jakies paski , stikera cokolwiek zrobic....
Dla mnie rdza jest odrazajaca i brzydka.,, to wróg z którym trzeba walczyc i tepic go a nie wspierac :mrgreen:

Dread87 - 15-08-2012, 10:35

rosomak1983, wypowiedz godna Jaruzelskiego:D
Dzik - 15-08-2012, 13:06

Miało być ciekawie, kontrowersyjnie, tanio i nic oklepanego. Jak na razie spełnia wszystkie warunki. Do czasu malowania budy będę eksperymentować bo mam jeszcze kilka dziwnych pomysłów, a potem będzie można przez 250 następnych stron dyskutować jakiego oleju używam i jakiej firmy mam końcówkę drążka.
A co do uwielbienia do motoryzacji to zapraszam do zapoznania się ze stanem technicznym moich samochodów.

m6riano - 18-08-2012, 20:08

Trzabyło zrobić stickerbopmb tak na 1/3-1/4 maski i dopiero rust..;-)
Dzik - 09-09-2012, 20:51

A więc dzięki uprzejmości Serwisu MitsuManiaków Lancelot nabrał powietrza w przepustnicę :lol:
Dostał nowy:
olej syntetyczny
świeczki
filtry
aparat zapłonowy
końcówkę drążka
W najbliższym czasie muszę ogarnąć pompę paliwa bo już ledwo zipie i poprawić rosta aby ładnie pokrył całą maskę i można to by było przejechać bezbarwnym.