To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Autostradą na EURO

JCH - 03-06-2012, 20:08

krzychu napisał/a:
Dziwny ten temat...
Każdy teraz chce wyjść z twarzą.
Ale trudno się dziwić kierowcy "R-ki" gdy liczyła się każda minuta, emocje, adrenalina zadziałała.... :roll:

wyderka - 03-06-2012, 20:35

według mnie dobrze zrobił, mam styczność ogólnie z ratownictwem i to co się tam wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie :roll: , ten cały NFZ powinni wysadzić w powietrze
fergul11 - 03-06-2012, 20:45

Najgorsze w tym wszystkim jest to że teraz panowie pierdzistołki będą sobie udowadniać o wyższości swoich argumentów, a my będziemy przyglądać się tym igrzyskom .
Ciekawe kto zgłosi się pierwszy do prokuratury z doniesieniem o przestępstwie ,bramkarze czy pogotowie ?

krzychu - 03-06-2012, 20:48

JCH napisał/a:
Ale trudno się dziwić kierowcy "R-ki" gdy liczyła się każda minuta, emocje, adrenalina zadziałała.... :roll:

Nie no spoko, no ale jak stał 3 minuty (ja bym 20 sec pewnie nie wytrzymał) to mógł wziąć ten jakiś darmowy bilet? Co robiła ta jakaś tam baba? Co wielmożna pani znała procedurę i nie wyciągnęła ręki, ani :butthead: ze stołka żeby to rozwiązać w krótkim czasie bo przecież mieli wziąć ten bilet?

robertdg - 03-06-2012, 21:15

Niestey, każdy za wszelką cene bedzie bronił siebie i mydlił oczy innym, tak czy inaczej, bez wątpienia winny jest czynnik ludzki
simij - 04-06-2012, 15:40

Mój szwagier pracuje na A2 jako geodeta. Twierdzi, że jak autostrada wytrzyma dłuzej niż rok to będzie cud...
yalook - 04-06-2012, 17:06

simij napisał/a:
Mój szwagier pracuje na A2 jako geodeta. Twierdzi, że jak autostrada wytrzyma dłuzej niż rok to będzie cud...
no to mamy niewiele czasu na podróżowanie po autostradzie :twisted:
cabaniarz - 04-06-2012, 17:35

dobrze, że żaden pacjent z tych karetek nie zszedł, bo wtedy byłby smród :D
mjsystem - 06-06-2012, 20:06

cabaniarz napisał/a:
dobrze, że żaden pacjent z tych karetek nie zszedł, bo wtedy byłby smród

...droga długa a klima nie działa :twisted: :twisted: :twisted:

fergul11 - 26-06-2012, 12:38

Autostrady z ryżu nie wyszły , ale wieżowce umieją w 15 dni postawić ,a może gdyby robili u siebie ,a do Polski barkami zwieźli pół kilometrowe odcinki autostrady to by im wyszło ?
http://www.youtube.com/wa...player_embedded

krzychu - 26-06-2012, 12:51

U nas takie budynki z żelbetu to już ponad 20 lat temu budowali... A mówią, że to my 20 lat za murzynami.
mjsystem - 26-06-2012, 15:41

A chwaliłem się, że jak wracalismy z Elbe, to trzy auta przed nami bramka w Gliwicach się psiepsuła i trzeba było troszke aut powycofywać? :twisted:
yalook - 27-06-2012, 10:10

mjsystem napisał/a:
A chwaliłem się, że jak wracalismy z Elbe, to trzy auta przed nami bramka w Gliwicach się psiepsuła i trzeba było troszke aut powycofywać? :twisted:
A to nie można była jej rozjechać :?: (byłą włączyć klakson i udawać pogotowie :mrgreen: :mrgreen: )
krzychu - 27-06-2012, 10:26

yalook napisał/a:
udawać pogotowie

Trzeba było włączyć tą aplikację od koguta na fonie, do tego awaryjne i naprzemienne miganie wstecznym i drogowymi :finga: