Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5 V6 avance Wieluń 98 i 02 rok, prośba
Owczar - 08-06-2012, 10:53
Powiedzmy, że 18k na kupno i rejestrację oraz rozrząd i płyny (bez lpg). W tej cenie da się już coś kupić.
WreX napisał/a: | Bo za tyle to teoretycznie mogę sobie sedana vr-4 z Japonii ściągnąć. |
Do tego drugie 18k na opłaty i przekładkę (porządną przekładkę a nie rzeźbę) i gruby portfel co miesiąc żeby to utrzymać. W przypadku vr-4 samo kupno nie jest problemem. Zresztą galanta też można za grosze kupić, ale co z tego?
WreX - 08-06-2012, 11:48
Najwidoczniej daruje sobie w najbliższym czasie samochód. Dziękuje za pomoc.
Tomek - 08-06-2012, 14:11
WreX, ten pierwszy, którego tutaj opisałeś, to chyba kojarzę który to z ogłoszeń
szkoda, że nie wstawiłeś linku
auto od jakiego czasu jest na allegro i mam podejrzenia, że jest to ładny uleptas
WreX napisał/a: | Możliwe, że to angol po przekładce grodzi, jeżdżący na papierach od europejczyka. |
też mam takie podejrzenia
WreX - 08-06-2012, 14:58
Wiesz co wydaje mi się, że on nie był na allegro wystawiony ale tego nie jestem pewien, ja go zobaczyłem jak kiedyś jechałem. Na allegro nie rzucił mi się w oczy. A o co chodzi z tą przekładką grodzi ?
Tomek - 08-06-2012, 15:02
WreX napisał/a: | Wiesz co wydaje mi się, że on nie był na allegro wystawiony ale tego nie jestem pewien, ja go zobaczyłem jak kiedyś jechałem. Na allegro nie rzucił mi się w oczy. A o co chodzi z tą przekładką grodzi ? |
masz jakieś fotki tego auta??
albo kolor przynajmniej
przekładka grodzi - chodzi o to, że ktoś pewnie kupił jakiegoś strucla, tudzież rozbitka z papierami i przespawał ścianę grodziową z numerem VIN
[ Dodano: 08-06-2012, 15:06 ]
ale to chyba nie było to auto, bo tamten to był czarny, i chyba 2.0 z klimą manualną
i może kombi, jeśli mi się dobrze kojarzy
ale tak, czy tak, to uważaj na to auto
|
|
|