To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5 V6 avance Wieluń 98 i 02 rok, prośba

Owczar - 08-06-2012, 10:53

Powiedzmy, że 18k na kupno i rejestrację oraz rozrząd i płyny (bez lpg). W tej cenie da się już coś kupić.

WreX napisał/a:
Bo za tyle to teoretycznie mogę sobie sedana vr-4 z Japonii ściągnąć.

Do tego drugie 18k na opłaty i przekładkę (porządną przekładkę a nie rzeźbę) i gruby portfel co miesiąc żeby to utrzymać. W przypadku vr-4 samo kupno nie jest problemem. Zresztą galanta też można za grosze kupić, ale co z tego?

WreX - 08-06-2012, 11:48

Najwidoczniej daruje sobie w najbliższym czasie samochód. Dziękuje za pomoc.
Tomek - 08-06-2012, 14:11

WreX, ten pierwszy, którego tutaj opisałeś, to chyba kojarzę który to z ogłoszeń
szkoda, że nie wstawiłeś linku
auto od jakiego czasu jest na allegro i mam podejrzenia, że jest to ładny uleptas

WreX napisał/a:
Możliwe, że to angol po przekładce grodzi, jeżdżący na papierach od europejczyka.

też mam takie podejrzenia

WreX - 08-06-2012, 14:58

Wiesz co wydaje mi się, że on nie był na allegro wystawiony ale tego nie jestem pewien, ja go zobaczyłem jak kiedyś jechałem. Na allegro nie rzucił mi się w oczy. A o co chodzi z tą przekładką grodzi ?
Tomek - 08-06-2012, 15:02

WreX napisał/a:
Wiesz co wydaje mi się, że on nie był na allegro wystawiony ale tego nie jestem pewien, ja go zobaczyłem jak kiedyś jechałem. Na allegro nie rzucił mi się w oczy. A o co chodzi z tą przekładką grodzi ?

masz jakieś fotki tego auta??
albo kolor przynajmniej

przekładka grodzi - chodzi o to, że ktoś pewnie kupił jakiegoś strucla, tudzież rozbitka z papierami i przespawał ścianę grodziową z numerem VIN

[ Dodano: 08-06-2012, 15:06 ]
ale to chyba nie było to auto, bo tamten to był czarny, i chyba 2.0 z klimą manualną
i może kombi, jeśli mi się dobrze kojarzy

ale tak, czy tak, to uważaj na to auto