To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - CHOWAC AUTA w okolicach , dzwonili mi z goczałkowic GRAD!

Marcino - 10-06-2013, 22:10

Na połnocy spokój i gorąco..:)
Jogurt - 10-06-2013, 22:19

Moje auta ocalały. Dzwonie do gościa od szyb samochodowych a ten mi każe jutro dzwonić na zapisy. Porządnie dostały Octavia mamy i Fabia2 siostry. W jednej szyba tylna w drugiej przednia + wszystkie blachy. A w domu z rynien durszlak, jedno okno wybite, przyczepa kempingowa jak po ukamieniowaniu, nawet stół ogrodowy podziurawiło i namiot :shock: W ogródku mam sałatkę z pomidorów i cukini. Zbierałem u siebie lodowe kule wielkości piłek do tenisa ziemnego. Znajomemu który mieszka 5km odemnie nawet elewację podziurawiło.
Tomii - 10-06-2013, 22:45

Jogurt napisał/a:
W ogródku mam sałatkę z pomidorów i cukini. Zbierałem u siebie lodowe kule wielkości piłek do tenisa ziemnego. Znajomemu który mieszka 5km odemnie nawet elewację podziurawiło.

ja pierdacze, horror :(

http://kontakt24.tvn24.pl...?categoryId=496

kropp - 11-06-2013, 15:13

Niestety potwierdzam dramat w Tychach i ilości zniszczonych aut w okolicach osiedla D. Mojego galanta niestety ale również nie pominęło... O tyle dobrze że szyby pozostały całe. Czas szukać nowych / zamiennych blach pod kolor, wypychać dach a klapę tył do lakiernika bo i tak ruda się pokazała. I liczyć na koszta od 1 tyś do 1,5... (przy niezłym kombinowaniu).