Nasze Miśki - Moja Perelka
mystek - 06-07-2012, 21:00
Ja jeszcze wystosuję delikatną prośbę do kolegi Clari o pisanie ze znakami interpunkcyjnymi, bo strasznie źle się to czyta. Mnie się odechciewa po pierwszych dwóch linijkach
To nie gadu-gadu, masz czas, żeby pomyśleć nad postem i go ładnie przyozdobić w przecinki i kropki
Pytanie "w temacie" - planujesz coś z nią jeszcze robić? W sensie, nie wiem - podnoszenia mocy np?
Clari - 07-07-2012, 00:09
mystek wspomniałem wcześniej, ze jestem na emigracji i nie mogę pisać z takimi znakami bo klawiatura z której korzystam czegoś takiego nie posiada i żeby spełnić Twoja prośbę muszę na każde zdanie podkreślone na czerwono klikać prawym i używać słownika i jak tylko będę miał czas na takie coś to postaram się to robić ale pisząc z leksza taki długi poscik wątpię, żeby Tobie samemu się chciało takie coś robić
a co do tematu to powiem Ci nad mocą myślałem i w niedalekiej przyszłości miałem się Was pytać co poradzicie ale najpierw chciałbym w mojej Carismie zrobić to co pisałem wcześniej czyli wymienić hamulce na coś lepszego zrobić podświetlenie pod autem i w środku i jak będą fundusze to zabrać się za car audio bo mam w bagażniku skrzynie basowa i tubę co mi zabiera dosyć dużo miejsca i chciałbym ten zestaw zamienić na jedna porządna rzeczy np skrzynie plus wymiana radyjka i to prawdopodobnie będzie Clarionik albo Alpinek z wysuwanym ekranem i to byłoby na tyle na ten rok małymi kroczkami będę się rozwijał z moja Perełka taki mam plan;)
tom1312 - 07-07-2012, 01:10
Fajna Cari Spoko pakiet dokładek
kimo - 07-07-2012, 07:52
a jak to rocznik bo nie mogę się doczytać
mystek - 07-07-2012, 10:45
#Clari - ahh, musiałem gdzieś przeoczyć aczkolwiek znaki interpunkcyjne są dostępne na każdej klawiaturze QWERTY, w każdym języku
danino88 - 07-07-2012, 10:58
ładna ta cari
Clari - 07-07-2012, 11:13
kimo to jest 2000 rocznik
hahaha mystek po kiego Ci te przecinki ? ;P
kimo - 07-07-2012, 12:51
kurde też mam 2000 i nie dostałem przyciemniach lamp, ciekawe od jakiego miesiące je wstawiali
Piwor - 08-07-2012, 17:29
Dymione lampy były od 2003 roku.
jacek11 - 08-07-2012, 22:03
Clari napisał/a: | hahaha mystek po kiego Ci te przecinki ? ;P |
Co by można było zrozumieć o co chodzi
A Cari bardzo fajna.Niechaj cieszy jazdą jak najdłużej
Clari - 05-08-2012, 21:28
tak wyglądało przed. wiem wiem masakra jak można było do czegoś takiego dopuścić ale właściciela nie było przez 6 mc i nie miał się kto opiekować
ale już właściciel jest i będzie dbał i tak wyglada po
a w tym tygodniu będę robił konserwacje calutkiej Carisemki to tez zapodam foty jak wygląda praca i na koniec w pełnej krasie pozdrawiam
Clari - 31-01-2013, 00:33
witam chciałem się podzielić z Wami pewna informacja otóż dostałem na urodziny Chipa do mojej Carisemki chip to CHIPBOX firmy ProRacing: MODEL "120" i z czystej ciekawości założyłem takie coś do auta przypomnę posiadam Carisme 1.8 GDI 125 KM po założeniu Chipa ponoć konie miały podskoczyć do 150 ale zanim w pełni chip zacznie działać trzeba przejechać 200 km żeby chip się zaadaptował a chodzi mi o to ze zrobiłem dopiero 70 km a moment obrotowy jest o niebo lepszy to jest cudowna frajda , jeszcze przed chipem moja ulubioną zabawą było robić odejścia innym autom ale teraz to już totalne przegięcie co się dzieje po założeniu Chipa daje on bardzo dużo, 4 razy zostałem zapytany na światłach co ja mam pod maska po prostu to było bezcenne jak już zrobię 200 km i chip się ustawi całkowicie napisze Wam moje odczucia przy pełni wykorzystaniu mocy tego urządzenia pozdrawiam;)
major - 31-01-2013, 10:08
Clari napisał/a: | moment obrotowy jest o niebo lepszy |
A spalanie nie wzrosło?
Clari napisał/a: | jak już zrobię 200 km i chip się ustawi całkowicie napisze Wam moje odczucia przy pełni wykorzystaniu mocy tego urządzenia |
Odczucia często bywają błędne. W tym wypadku najlepszym potwierdzeniem cudownych właściwości chipa jest podjechanie na hamownie
RoBSoN_97 - 31-01-2013, 11:44
Clari napisał/a: | a moment obrotowy jest o niebo lepszy |
zmierzyłeś?
Małe te Twoje niebo
Efekt placebo jak zawsze działa
Ciekawe skąd te niby 25 kucy miało przybyć w wolnossaku po zastosowaniu "chipa"?
Tak czy inaczej czekamy na wykres z hamowni
Clari - 31-01-2013, 14:05
Nie należę do tych co patrza na paliwo ani do tych co jeżdżą jak niedzielni kierowcy a jak już tak jeżdżę to naprawdę rzadko dlatego różnice w przyspieszeniu zbieraniu się auto naprawdę jestem w stanie wyczuć a tak się stało , do do spalania jak mówiłem nie patrzę na takie coś, do do hamowni podjade na czasie i zobaczymy aż sam jestem ciekaw, i jeszcze jedno napisalem ponoc konie miały podskoczyc do 150 moze to się tak napisane bo jakoś przeliczyli to z momentu obrotowego którego jak mowie czuję znaczną poprawe
|
|
|