To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Reset fabrycznego zestawu bluetooth - Kod parowania.

Bodzio922 - 20-08-2017, 08:25

Mam pytanie. Kupiłem Lancera z 2008r. I mój telefon wogólę nie widzi auta(ze tak to ujmę) jak wcisnę na kierownicy tą "buzie" to podaje mi komendy do wyboru języka ang. lub niem. i prosi o potwierdzenie yes or no, ja or nein ale nie reaguje na żadne słowo. Naciskanie słuchawek również nic ne daję. Proszę o pomoc co mam zrobić w tej sytuacji.

Pozdrawiam
Łukasz

grzesiopol - 23-08-2017, 15:20

Po pierwsze czy w samochodzie masz cicho na tyle aby system usłyszał tylko twój głos? Najlepiej stanąć w jakimś cichym miejscu mile widziane zaciągnięcie ręcznego, włączyć zapłon bez odpalania silnika i dopiero wtedy przejść do udzielania odpowiedzi.

Na szybkiego tutaj masz temat o hands free system http://forum.mitsumaniaki...der=asc&start=0 może znajdziesz to co cię interesuje.

Dodatkowo zajrzyj do działu download/instrukcje obsługi, znajdź i ściągnij instrukcję do Lancer X, otwórz i zajrzyj do działu komfort jazdy/interfejs bluetooth ......./, tam masz krok po kroku opisane co robić w formie pisanej lub dalej w formie tabelek. W pierwszej tabelce masz wykaz poleceń głosowych, zobacz które polecenie głosowe masz teraz.

Bodzio922 napisał/a:
Naciskanie słuchawek również nic ne daję
nie jest to dziwne skoro nie masz sparowanego telefonu.
Bodzio922 - 24-08-2017, 10:26

Temat ogarnięty, i problem jak u wielu z 2 :P słyszy 4 i powtarza franca 4 he he