To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.

luk_szc - 22-09-2005, 13:58

Fido__ napisał/a:
Ale ma nieprzyjemną skórę na piętach

Jak byś siedział godzinę w wodzie po kostki też byś miał nieprzyjemną skórę :D

Anonymous - 22-09-2005, 14:04

Ładna kobita, ale to jest zdjęcie pozowane, które z wielu przeciętnych kobiet potrafi wydobyć coś więcej niż mają na co dzień. Jakbyście ją zobaczyli nieumalowaną w byle jakich ciuchach i grubych majtkach to pewnie entuzjazm by opadł :wink:
Jackie - 22-09-2005, 14:32

eMBe napisał/a:
Jakbyście ją zobaczyli nieumalowaną w byle jakich ciuchach i grubych majtkach to pewnie entuzjazm by opadł

Polecam film "Dzikie żądze" z w/w panią - tam występuje w zasadzie w we wszystkich mozliwych sytuacjach, oprócz Denis sam film też jest dobry, choć nie aż tak jak ona ;)

A co do innych "ideałów" piękna mam jeszcze jeden typ - jedna z wokalistek rosyjskiego zespołu VIA Gra (teraz już "Nu Virgos") ta czarna.....;)
Pozdrawiam

Hubeeert - 22-09-2005, 14:36

Fido__ napisał/a:
A w ogóle to jest chyba specjalny dział na takie posty. Wnioskuję o przeniesienie.

A kto tu jest moderatorem :?: Ja czy Ty :?: :lol:

Jackie - 22-09-2005, 14:50

a to tak coby nie być gołosłownym:

Pozdrawiam

piwkotom - 22-09-2005, 17:05

hmmm.... wlasnie, wpadlo mi tam kiedys cos takiego w rece:

fakt, taka nieuczesana, w grubych majciochach i skoro swit od razu po wstaniu z wyrka, nie wyglada za ciekawie :lol: 8) :twisted: :mrgreen:

tomusn - 22-09-2005, 19:55

Hubeeert napisał/a:
Fido__ napisał/a:
A w ogóle to jest chyba specjalny dział na takie posty. Wnioskuję o przeniesienie.

A kto tu jest moderatorem :?: Ja czy Ty :?: :lol:

Hubercie: Fido__ wnioskował..., to już wnioskować równemu między równemi nie wolno... :? :wink:

Jackie - 22-09-2005, 19:57

Jest już u mnie na tapecie :mrgreen: :mrgreen: thx
piwkotom - 22-09-2005, 20:13

niezamaco, 5 zeta :P , hehe mam, tego wiecej :mrgreen: :D , przegladam sobie od czasu do czasu, bo jak sie tak na nia napatrze, to jej tak nienawidze!!! :mrgreen: :twisted: :roll:
a tak serio to ona niestety nie ma TEGO blysku w oku, no moze czasem ale tylko jak gra przed kamera :( jakby bylo inaczej to jakbym ja znal (z widzenia) wczesniej niz moja ukochana malzonke, to pewnie bym sie w niej zakochal i ozenil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Anonymous - 22-09-2005, 20:26

eMBe napisał/a:
Jakbyście ją zobaczyli nieumalowaną w byle jakich ciuchach i grubych majtkach to pewnie entuzjazm by opadł

mysle ze nie tylko entzjazm by opadl....

Matejko - 22-09-2005, 22:31

o w morde denis richards - reaguje na nia jak tofik na britnej, jakbym gdzies kiedys spotkal denis to bym zamknał ją w piwnicy i jeszcze zlamal obie nogi coby nie uciekla :D :mrgreen:
Anonymous - 23-09-2005, 00:35

piwkotom napisał/a:
hmmm.... wlasnie, wpadlo mi tam kiedys cos takiego w rece:
Obrazek
fakt, taka nieuczesana, w grubych majciochach i skoro swit od razu po wstaniu z wyrka, nie wyglada za ciekawie :lol: 8) :twisted: :mrgreen:

pekniety jez :twisted:

Moominek - 23-09-2005, 09:29

To i ja dorzucę swoje 3gr :lol:

To jej spojrzenie ;)

Anonymous - 23-09-2005, 09:51

Moomin, a co Twoja żona na to? :mrgreen:
Krzyzak - 23-09-2005, 10:12

Ja tam wolę jak kobieta ma piersi (a nie tzw. pryszcze jak ta pani w czarnej bieliźnie).