Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.
luk_szc - 22-09-2005, 13:58
Fido__ napisał/a: | Ale ma nieprzyjemną skórę na piętach |
Jak byś siedział godzinę w wodzie po kostki też byś miał nieprzyjemną skórę
Anonymous - 22-09-2005, 14:04
Ładna kobita, ale to jest zdjęcie pozowane, które z wielu przeciętnych kobiet potrafi wydobyć coś więcej niż mają na co dzień. Jakbyście ją zobaczyli nieumalowaną w byle jakich ciuchach i grubych majtkach to pewnie entuzjazm by opadł
Jackie - 22-09-2005, 14:32
eMBe napisał/a: | Jakbyście ją zobaczyli nieumalowaną w byle jakich ciuchach i grubych majtkach to pewnie entuzjazm by opadł |
Polecam film "Dzikie żądze" z w/w panią - tam występuje w zasadzie w we wszystkich mozliwych sytuacjach, oprócz Denis sam film też jest dobry, choć nie aż tak jak ona
A co do innych "ideałów" piękna mam jeszcze jeden typ - jedna z wokalistek rosyjskiego zespołu VIA Gra (teraz już "Nu Virgos") ta czarna.....;)
Pozdrawiam
Hubeeert - 22-09-2005, 14:36
Fido__ napisał/a: | A w ogóle to jest chyba specjalny dział na takie posty. Wnioskuję o przeniesienie. |
A kto tu jest moderatorem Ja czy Ty
Jackie - 22-09-2005, 14:50
a to tak coby nie być gołosłownym:
Pozdrawiam
piwkotom - 22-09-2005, 17:05
hmmm.... wlasnie, wpadlo mi tam kiedys cos takiego w rece:
fakt, taka nieuczesana, w grubych majciochach i skoro swit od razu po wstaniu z wyrka, nie wyglada za ciekawie
tomusn - 22-09-2005, 19:55
Hubeeert napisał/a: | Fido__ napisał/a: | A w ogóle to jest chyba specjalny dział na takie posty. Wnioskuję o przeniesienie. |
A kto tu jest moderatorem Ja czy Ty |
Hubercie: Fido__ wnioskował..., to już wnioskować równemu między równemi nie wolno...
Jackie - 22-09-2005, 19:57
Jest już u mnie na tapecie thx
piwkotom - 22-09-2005, 20:13
niezamaco, 5 zeta , hehe mam, tego wiecej , przegladam sobie od czasu do czasu, bo jak sie tak na nia napatrze, to jej tak nienawidze!!!
a tak serio to ona niestety nie ma TEGO blysku w oku, no moze czasem ale tylko jak gra przed kamera jakby bylo inaczej to jakbym ja znal (z widzenia) wczesniej niz moja ukochana malzonke, to pewnie bym sie w niej zakochal i ozenil
Anonymous - 22-09-2005, 20:26
eMBe napisał/a: | Jakbyście ją zobaczyli nieumalowaną w byle jakich ciuchach i grubych majtkach to pewnie entuzjazm by opadł |
mysle ze nie tylko entzjazm by opadl....
Matejko - 22-09-2005, 22:31
o w morde denis richards - reaguje na nia jak tofik na britnej, jakbym gdzies kiedys spotkal denis to bym zamknał ją w piwnicy i jeszcze zlamal obie nogi coby nie uciekla
Anonymous - 23-09-2005, 00:35
piwkotom napisał/a: | hmmm.... wlasnie, wpadlo mi tam kiedys cos takiego w rece:
Obrazek
fakt, taka nieuczesana, w grubych majciochach i skoro swit od razu po wstaniu z wyrka, nie wyglada za ciekawie |
pekniety jez
Moominek - 23-09-2005, 09:29
To i ja dorzucę swoje 3gr
To jej spojrzenie
Anonymous - 23-09-2005, 09:51
Moomin, a co Twoja żona na to?
Krzyzak - 23-09-2005, 10:12
Ja tam wolę jak kobieta ma piersi (a nie tzw. pryszcze jak ta pani w czarnej bieliźnie).
|
|
|