To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - XXX Igrzyska Olimpijskie Londyn 2012

Marcin-Krak - 01-08-2012, 20:31

No jakoś kiepsko widzę te zakładane około 10 medali :evil:
I zastanawia mnie, czy aby na pewno wszyscy Ci ludzie musieli tam jechać.

Żal tego, co dzieje się pływaczkami - jak przeczytałem, że były tak wolne, że nie było ich momentami widać w tv - to nie wiedziałem, czy się śmiać czy płakać.

Szkoda Motylli - bo ... no szkoda.

JCH - 02-08-2012, 11:07

Marcin-Krak napisał/a:
Szkoda Motylli - bo ... no szkoda.
Szkoda.... jednak ktoś powinien trzymać na tym łapę - nie ma minimum, nie robi czasu, który gwarantowałby finał - nie ma wyjazdu. A jeśli już to niech pojedzie młodzież - zaprocentuje to na następnych Igrzyskach. Pożegnanie z basenem może sobie zrobić extra tak jak zrobił Małysz.

Oczywiście trzeba jej oddać te chwile, w których była Wielka - pamiętam siedziałem w Norwegii, przez net słuchałem Minimaxu a w nim relacji, że gdzieś tam w Kanadzie Otylia bije rekord świata na 200 m motylkiem :shock:

A teraz.... nie powinna się tak rozklejać, w końcu 16 lat jest "na topie", tylko śmiało powiedzieć: "cóż, idą młodzi i koszą wszystko, nie ma zmiłuj". Może przecież z powodzeniem przekazywać swoje doświadczenie młodym.

Ciekaw jestem jak wypadnie nasz tyczkarz - też bez minimum, trapiony kontuzjami w tym sezonie. Praktycznie nie miał kiedy trenować :roll:
1% mu daję, że odda skok życia. Przecież tego nie da się "oszukać" :(

[ Dodano: 03-08-2012, 12:23 ]
Kiedy rusza na Igrzyskach turniej piłki nożnej :?:
I dlaczego naszych nie ma w mediach, nie udzielają wywiadów, nie ma ich w programach publicystycznych, nie występują jako fachowcy, komentatorzy..... Tylko zamiast nich jacyś dziwni, bliżej nieznani ludzie :?: :roll:

Marcin-Krak - 03-08-2012, 14:41

JCH napisał/a:
Kiedy rusza na Igrzyskach turniej piłki nożnej :?:

Piłka była - mecze odbywały się nawet przed ceremonią otwarcia...ale kiedy dalsze rundy nie wiem.

Może mecze piłki nożnej będzie oceniał pan Jacek Lidl Gmoch :P
A nawet nie wiem, kto tam w studio siedzi, bo mało oglądam IO - a w relacjach sportowych gadającyh głów już nie słucham i nie oglądam od dawna :P

MAMY MEDAL - szkoda, że facetom poszło, jak poszło :roll:

JCH - 03-08-2012, 19:30

Marcin-Krak napisał/a:
MAMY MEDAL
Prawie się popłakałem ze wzruszenia :cry:
Ale się dziewczyny wyjechały :wav:

Marcin-Krak - 03-08-2012, 22:06

I mamy złoto Zielińskiego - nareszcie :)

Jeszcze teraz Majewski :wink:

[ Dodano: 03-08-2012, 22:51 ]
Jest złoto :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

stary alfer - 03-08-2012, 22:51

No ba :mrgreen:
Marcin-Krak - 03-08-2012, 22:53

I jeszcze ten rzut finałowy :mrgreen:
Mistrzu jest :mrgreen:

stary alfer - 03-08-2012, 22:56

No to Marcinek po piwie za to, co? :mrgreen:
Marcin-Krak - 03-08-2012, 22:57

2 złote medale - to 2 piwa :D
stary alfer - 03-08-2012, 23:01

Za pierwszy już robię, za drugi zaraz :P

Marcin, były przecież trzy!

http://www.youtube.com/wa...etailpage#t=70s

Krystian99 - 03-08-2012, 23:52

Świetna robota =D>
Można Powiedzieć rozwiązał się worek z medalami 8)

Bizi78 - 04-08-2012, 07:06

Brawo Polacy =D> .
mystek - 04-08-2012, 11:01

Śledzę IO na bieżąco w miarę :) Wczoraj oczywiście koczowałem przed TV i oglądałem całe zmagania ciężarowców, Konrada Czerniaka i... na Majewskim usnąłem, akurat przed ostatnią kolejką rzutów :mrgreen: ale narzeczona mnie obudziła i tylko słuchałem, czy wygrał tym 1 centrymetrem nad Niemcem, czy nie. A tu wygrał, ale aż trzema :biggrin: . Jestem bardzo szczęśliwy :)
JCH - 06-08-2012, 13:17

Mam wrażenie, że im łatwiejszy przeciwnik, tym naszym siatkarzom gra się gorzej :roll:
Bartek - 06-08-2012, 14:08

Bardzo delikatnie to określiłeś Jacku i ubrałeś w słowa których mi brakuje nadal...

Jedno trzeba przyznać - Kangury pogrozili Włochom, ciekawe czy nasi siatkarze i szkoleniowcy raczyli obejrzeć tamto spotkanie....