To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Wizytówki Mitsumaniaków

Anonymous - 29-10-2005, 17:05

raddex napisał/a:
w sumie dodane sa 2 rzeczy - napis oficjalny klub mitsubishi na 1 stronie i mitsubishi motors + znaczek na 2 stronie - wg propozycji Firka

nie wszyscy wiedza, ze Mitsumaniaki sa oficjalnym klubem, niektorzy nie wiedza nawet, ze to jest klub i zrzesza fanow Mitsubishi, juz sie pare razy o tym przekonalem

IMHO wizytówka borecki'ego intryguje. Co też tam jest i dlaczego wsadzili mi to za wycieraczkę? Gdybym znalazł ją za wycieraczką to zajrzałbym na stronę.

I raczej podałbym adres forum niż strony. No ale to moje odczucia.

Anonymous - 29-10-2005, 17:14

raddex napisał/a:
nie wszyscy wiedza, ze Mitsumaniaki sa oficjalnym klubem, niektorzy nie wiedza nawet, ze to jest klub i zrzesza fanow Mitsubishi, juz sie pare razy o tym przekonalem

popatrz na to z innej strony
wracasz sobie do samochodu elegancko zaparkowanego przed marketem tudziez na innym miejscu parkingowym i za wycieraczka widzisz karteczke, zaczyna cie powoli zalewac krew przez te pierdolone ulotki ale podchodzisz blizej i widzisz logo Mitsubishi. Z ciekawoscia wyciagasz wizytowke zza wycieraczki i szybko zauwazasz pod oficjalnym logo jakis napis "mitsumaniaki". Niewiele Ci to mowi ale odruchowo odwracasz wizytowke na druga strone i widzisz adres internetowy (w glowie Ci swita "ZAPROSZENIE"). Jesli jestes inteligentny to juz wiesz albo zaczynasz sie domyslac ze jest to jakiegos rodzaju fanklub uzytkownikow tej marki jednak nie majac w 100% pewnosci, a nawet z czystej ludzkiej ciekawosci, zatrzymujesz ta wizytowke, a wieczorem, kiedy siadasz do swojego komputera, wpisujesz adres z wizytowki w przegladarce internetowej i oczom twoim ukazuje sie "STRONA INTERNETOWA OFICJALNEGO KLUBU MITSUBISHI - MITSUMANIAKI.COM".

pozdrawiam :twisted:

misia27 - 29-10-2005, 17:23

a potem taki ktos wybiera sobie "zarejestruj sie" i dolacza do chyba najbardziej zakreconego grona uzytkownikow czterech kolek :mrgreen:
Anonymous - 29-10-2005, 17:31

never ending story...

taki jeden ziom napisał/a:
Od Nas się odchodzi tylko nogami do przodu :mrgreen:

ps.
- a mitsumaniakiem jestes?
- no nie
- no to staaaaaaaaaaaary
;-)

piwkotom - 29-10-2005, 17:48

mi tam sie owszem wizytowka Borka podoba baaaardzo ;)

tylko nie bardzo kumiem o co chodzi z tym: piwkotom zachowaj kultura na drodze??!!
przeciesz jestem grzeczny ? :)

misia27 - 29-10-2005, 17:56

piwkotom napisał/a:
mi tam sie owszem wizytowka Borka podoba baaaardzo

mnie tez :)

piwkotom napisał/a:
tylko nie bardzo kumiem o co chodzi z tym: piwkotom zachowaj kultura na drodze??!!

nie martw sie ja tez nie kumam :) a jestem kulturalna :)

Anonymous - 29-10-2005, 18:01

piwkotom napisał/a:
mi tam sie owszem wizytowka Borka podoba baaaardzo ;)

przeciesz jestem grzeczny ? :)

Widać kiedyś narozrabiałeś :mrgreen:

JCH - 29-10-2005, 18:55

A się chłopcy pobawili .... :lol: :lol: :lol:
Ale wracając do wizytówek to znaczek Mitsu i sam napis "Mitsubishi Motors" muszą być zgodne z wzorem jakie stosuje Mitsubishi czyli podpis pod znakiem firmowym. Czcionka powinna też być właściwa. Zdaje się że pisał o tym kiedyś stefan gdy robiliśmy naklejki.

IMHO
na 1 stronie - Logo Mitsumaniaków + tekst "Oficjalny Klub Mitsubishi"
na 2 stronie - Logo Mitsubishi + tekst "Forum Dyskusyjne" + adres do Forum (lub adres do strony)

Anonymous - 29-10-2005, 19:09

widzisz JCH, celowo nie wypisywalem na wizytowce "Oficjalny Klub bla bla bla" bo to juz jest oczywiste i ktos moze sobie pomyslec "pierdole te kluby" a tak jest jakas szansa ze z ciekawosci wejdzie na strone i znajdzie dla sibie cos ciekawego co go przyciagnie do naszej malej 'sekty' ;-)
Anonymous - 29-10-2005, 19:17

Dokładnie. Od tego niedaleka droga od wizytówek Członków Zarządu Oficjalnego Klubu Mitsubishi ;-)
Rafal_Szczecin - 29-10-2005, 19:30

ja bym bym byl jednak za tym zeby napisano adres forum.

bo z tego co widze ludzie dostaja wizytowke z adresem strony wchodza i pochodza po niej ale na forum juz nie wejda ;/ bo nie wiedza co to jest ...
lecz decyzja nalezy do was

ps. fido prosze cie zdejmij te "specjalne pozdrowienia dla mnie" bo sa one wprost wku rw...ace.

z gory dziekuje

JCH - 29-10-2005, 19:41

Rafal_Szczecin napisał/a:
fido prosze cie zdejmij te "specjalne pozdrowienia dla mnie"

Przecież one są dla mnie ;) :lol: :lol:

Anonymous - 29-10-2005, 19:45

Rafal czytaj posty! pisalem wczesniej ze wyeksponuje sie FORUM na pierwszej stronie mitsumianiakow i kazdy kto wejdzie to bedzie wiedzial ze forum 'zyje' i ze to tam sie toczy cala akcja
Anonymous - 29-10-2005, 19:46

ja bym bym byl jednak za tym zeby napisano adres forum.

bo z tego co widze ludzie dostaja wizytowke z adresem strony wchodza i pochodza po niej ale na forum juz nie wejda ;/ bo nie wiedza co to jest ...
lecz decyzja nalezy do was

Dobrze gada. Bo strona jak strona - wiele takich w sieci. A tu zwykli ludzie są istotni. Że można pogadać o swoim cacuszku.

ps. fido prosze cie zdejmij te "specjalne pozdrowienia dla mnie" bo sa one wprost wku rw...ace.

z gory dziekuje

Ja tam widzę, że one są dla mnie :wink:

misia27 - 29-10-2005, 19:50

JCH napisał/a:
fido prosze cie zdejmij te "specjalne pozdrowienia dla mnie"

Przecież one są dla mnie ;) :lol: :lol:

i dla mnie :mrgreen: