Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5V6 Tarnowskie Góry 2002rok, opinia
firef - 22-08-2012, 23:49
[ Dodano: 22-08-2012, 23:51 ]
Oki, wycofuje się ze słowa "chyba"
Jak przejerzdżam przez Kraków to teraz zwracam szczególną uwagę na galanty. W wersji elegance widziałem kilka. W wersji avance jeszcze żadnego
firef napisał/a: | Co do przekładania zderzaków, czy też foteli, to osobiscie nie bawiłbym się w coś takiego. Za stary i za poważny jestem na takie zabawy |
Przyjemniejsza robota jak przekładanie zderzaka
No tak, ale tą kase co miałbym zainwestować w przełożenie foteli to wolę zainwestować chociaż by w LPG i jeździć połowę taniej
Dzięki za link. Teraz kojarze samochód na aukcji. 22 tysie. Szkoda że nie młodszy i nie w skórce za tą kase.
robertdg - 23-08-2012, 00:00
Nie wyrażałem się na temat wersji nadwoziowej, bo kazdy ma inny gust i wybiera to co mu się podoba, musi jednakże wziąśc pod uwagę, że jezeli nie ma szczęścia (jednakże to też nie całkiem prawda) do bezkolizyjnej jazdy, to wersja bardziej "egzotyczna" potrzęsie portfelem przy powazniejszych uszkodzeniach.
fj_mike - 23-08-2012, 00:05
firef napisał/a: | rzadnego |
żadnego
robertdg napisał/a: | bardziej "egzotyczna" potrzęsie portfelem przy powazniejszych uszkodzeniach. |
No właśnie, pozostaje opcja ze zderzakiem Elegance dla nieszczęśnika.
Matejko - 23-08-2012, 00:09
firef napisał/a: | Dzięki za link. Teraz kojarze samochód na aukcji. 22 tysie. Szkoda że nie młodszy i nie w skórce za tą kase. |
zawsze mozna sprobowac sie dogadac
firef - 23-08-2012, 12:04
fj_mike napisał/a: | firef napisał/a:
rzadnego
żadnego |
ale gafa już poprawiłem
Tomek - 23-08-2012, 12:29
Matejko napisał/a: |
zawsze mozna sprobowac sie dogadac |
nie psuj rynku
firef napisał/a: |
No tak, ale tą kase co miałbym zainwestować w przełożenie foteli to wolę zainwestować chociaż by w LPG i jeździć połowę taniej |
przełożenie foteli 500-1000, instalacja 2500-4000
firef napisał/a: |
Dzięki za link. Teraz kojarze samochód na aukcji. 22 tysie. Szkoda że nie młodszy i nie w skórce za tą kase. |
młodszy to rzadkość, chyba, że chcesz nowszą generację
co do reszty wymagań, to moja rada: ograniczyć jednak wymagania i kupić co się trafi w dobrym stanie
tak jak powiedziałem, skóra/body kit to się zrobi
ja chciałem srebrnego, ale jakoś się nie trafiał, więc wziąłem co było w dobrym stanie
jak będziesz czekał na avance w skórze i odpowiednim kolorze, to po prostu możesz się nie doczekać albo kupisz padlinę
firef - 23-08-2012, 16:04
No i dotarliśmy w końcu na drugiej stronie do tego co próbowałem od samego początku wyperswadować niektórym użytkownikom:D
Stąd pytanie z mojej strony o gala elegance'a, w manualu i bez skóry a nie avance'a w skórze i tiptroniku
|
|
|