Małopolskie - SPOT Piątek - 7.09.2012
sveno - 08-09-2012, 11:32
dawidoski13 napisał/a: | Działo się coś ciekawego | 2 przerysowane zderzaki od Avanca, nowe tarcze u Jackalla, czyli standard
I my dziękujemy za spota
Co z tymi "pierwszymi piątkami"? Działamy?
Ci co byli mogą sobie już jeden krzyżyk postawić
Jackall - 08-09-2012, 11:36
sveno napisał/a: | dawidoski13 napisał/a: | Działo się coś ciekawego | 2 przerysowane zderzaki od Avanca, nowe tarcze u Jackalla, czyli standard | Zapomniałeś o Małej Niespodziance Mr & Mrs V
sveno napisał/a: | Co z tymi "pierwszymi piątkami"? Działamy? | Rozumiem, że chodzi o cykliczne spoty w pierwsze piątki każdego m-ca? Ale może w innym miejscu niż wczoraj
sveno napisał/a: | Ci co byli mogą sobie już jeden krzyżyk postawić | Nowy ranking?
sveno - 08-09-2012, 12:17
Jackall napisał/a: | Nowy ranking? | nie, poprostu musisz odprawić 9 pierwszych piątków żeby dostać pozwolenie od Taty na uczestnictwo w ogólnopolskim zlocie i przyłączenie się do kolumny jadąc na zlot jeżeli nie masz 9 krzyżyków to na zlocie możesz być nielegalnie i możesz conajwyżej jechać 2km za kolumną
Marcin-Krak - 08-09-2012, 14:10
sveno napisał/a: | I my dziękujemy za spota |
I my ja sveno napisał/a: | Co z tymi "pierwszymi piątkami"? Działamy? |
Zawsze można podjąć wyzwanie - jak się okaże, że kiepska wiara w braci małopolskich MM, to się poszuka nowej opcji
sveno napisał/a: | Ci co byli mogą sobie już jeden krzyżyk postawić |
Dziękujemy Ci Don Sveno
Jackall napisał/a: | Zapomniałeś o Małej Niespodziance Mr & Mrs V |
Nie taka mała
mjsystem - 08-09-2012, 14:37
Sveno pozdrowiłeś od nas spotowiczów, jak prosiłem w sms???
Marcin-Krak - 08-09-2012, 14:38
mjsystem napisał/a: | Sveno pozdrowiłeś od nas spotowiczów, jak prosiłem w sms??? |
Tak
Dziękujemy
Tutaj odpozdrawiam
Jackall - 08-09-2012, 16:00
To my Don Sveno mamy już dwa krzyżyki bo wczoraj przecież dwa spoty mieliśmy
Marcin-Krak napisał/a: | Nie taka mała | Sami ją tak określili
Rebelias - 08-09-2012, 16:11
sveno napisał/a: | Co z tymi "pierwszymi piątkami"? Działamy? |
no to ja nie będę ani na jednym
dawidoski13 - 08-09-2012, 16:44
sveno napisał/a: | Ci co byli mogą sobie już jeden krzyżyk postawić |
Ja byłem duchem z Wami... więc nie bądźcie tacy i chociaż pół krzyżyka zaliczcie
Wojciech Bogacz - 08-09-2012, 22:00
dawidoski13 napisał/a: | Ja byłem duchem z Wami... |
Ja niestety nawet tyle nie (( Kompletnie pochłonęły mnie inne sprawy i nawet nie zdążyłbym wpaść... Zresztą Galant przechodzi lekką konserwację więc nie chciałoby mi się chyba Lancerem tyle jechać....
kaczka81s - 09-09-2012, 22:41
A ja naprawiałem żonie toyote a później robiłem kiełbasę i nijak nie miałem czasu się urwać. Niestety jestem jeszcze kilka dni w Polsce i znów lecę do UK, a spraw do załatwienia bez liku.
No ale co się będę tłumaczył, nie byłem i już. Może na któryś pierwszy piątek mi się uda. Choć może lepiej ja już nic nie obiecuje, bo z moich obietnic jak na razie nic nie wychodzi.
Marcin-Krak - 09-09-2012, 22:42
Trzeba pomyśleć nad pokutą
wojzi - 10-09-2012, 01:37
Pierwsze piątki to nie głupi pomysł. Można to zatrzymać. Jak ktoś nie odrobi to może jechać w kolumnie pod warunkiem, że będzie kierowcą dla taty. Ja bym się w końcu z Lubelskim napiłl, a nie tak jak ostatnio.
Jackall - 10-09-2012, 18:49
Marcin-Krak napisał/a: | Trzeba pomyśleć nad pokutą | Może mycie i sprzątanie miśków tym którzy się na spotach pojawiają
wojzi napisał/a: | Ja bym się w końcu z Lubelskim napiłl | a co ja mam powiedzieć jak zawsze i wszędzie muszę prowadzić
Marcin-Krak - 10-09-2012, 19:29
wojzi napisał/a: | Ja bym się w końcu z Lubelskim napiłl, a nie tak jak ostatnio. |
Bronił Ci ktoś Duży już jesteś
|
|
|