To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Techniczne - [Cari 1.8 GDI] brzęczyk i światło w dachu

piotr kierzyk - 08-09-2012, 11:53

kamir napisał/a:
piotr kierzyk, Tak wygląda cały bezpiecznik ( wiem, że kabinie są te mniejsze głównie ale chodzi o wygląd )

Obrazek

Ten ze zdjęcia jest dobry ( cały ), jeżeli ten drut, który jest zatopiony w plastiku byłby przerwany to bezpiecznik do wymiany...

takie to ja mam tylko pod maską. w kabinie są takie długie 6-8 styków całe zalane nieprzeżroczystym plastikiem.

[ Dodano: 08-09-2012, 11:56 ]
kamir napisał/a:
piotr kierzyk, Tak wygląda cały bezpiecznik ( wiem, że kabinie są te mniejsze głównie ale chodzi o wygląd )

Obrazek

Ten ze zdjęcia jest dobry ( cały ), jeżeli ten drut, który jest zatopiony w plastiku byłby przerwany to bezpiecznik do wymiany...

w kabinie takich nie znalazłem są wielostykowe zalane ciemnym plastikiem

kimo - 08-09-2012, 11:56

Na pokrywie bezpieczników pod kierownicą jak i pod maską masz opisane jaki bezpiecznik jest od czego... wyciągasz tylko konkretny i sprawdzasz czy jest dobry
kamir - 08-09-2012, 11:58

Taka jest skrzynka z bezpiecznikami w kabinie:

Na zdjęciu z lewej strony za plastikiem są też bezpieczniki.

piotr kierzyk - 08-09-2012, 12:32

kimo napisał/a:
Na pokrywie bezpieczników pod kierownicą jak i pod maską masz opisane jaki bezpiecznik jest od czego... wyciągasz tylko konkretny i sprawdzasz czy jest dobry

ok panowie teraz wszystko gra :)

należy sie wyjaśnienie i sorki z mojej strony. po zdjęciu osłony pierwsze co widac to skrzynka z przkażnikami i łącznikami ( jak sądzę) skrzynka z fusami jest bardziej z boku. na obudowie jest ten do wyciągania bezpieczników . no i fakt bezpiecznik padł. po zmianie wszytko gra.

jeszcze raz dzięki w szczególności za cierpliwość :) ))

pozdrawiam piotr

kimo - 08-09-2012, 12:37

piotr kierzyk napisał/a:

jeszcze raz dzięki w szczególności za cierpliwość :) ))

Jesteśmy po to by pomagać sobie nawzajem :P

kamir - 08-09-2012, 13:14

piotr kierzyk, cieszę się, że moje podpowiedzi Ci pomogły.