Carisma - Techniczne - [Cari 1.8 GDI] brzęczyk i światło w dachu
piotr kierzyk - 08-09-2012, 11:53
kamir napisał/a: | piotr kierzyk, Tak wygląda cały bezpiecznik ( wiem, że kabinie są te mniejsze głównie ale chodzi o wygląd )
Obrazek
Ten ze zdjęcia jest dobry ( cały ), jeżeli ten drut, który jest zatopiony w plastiku byłby przerwany to bezpiecznik do wymiany... |
takie to ja mam tylko pod maską. w kabinie są takie długie 6-8 styków całe zalane nieprzeżroczystym plastikiem.
[ Dodano: 08-09-2012, 11:56 ]
kamir napisał/a: | piotr kierzyk, Tak wygląda cały bezpiecznik ( wiem, że kabinie są te mniejsze głównie ale chodzi o wygląd )
Obrazek
Ten ze zdjęcia jest dobry ( cały ), jeżeli ten drut, który jest zatopiony w plastiku byłby przerwany to bezpiecznik do wymiany... |
w kabinie takich nie znalazłem są wielostykowe zalane ciemnym plastikiem
kimo - 08-09-2012, 11:56
Na pokrywie bezpieczników pod kierownicą jak i pod maską masz opisane jaki bezpiecznik jest od czego... wyciągasz tylko konkretny i sprawdzasz czy jest dobry
kamir - 08-09-2012, 11:58
Taka jest skrzynka z bezpiecznikami w kabinie:
Na zdjęciu z lewej strony za plastikiem są też bezpieczniki.
piotr kierzyk - 08-09-2012, 12:32
kimo napisał/a: | Na pokrywie bezpieczników pod kierownicą jak i pod maską masz opisane jaki bezpiecznik jest od czego... wyciągasz tylko konkretny i sprawdzasz czy jest dobry |
ok panowie teraz wszystko gra
należy sie wyjaśnienie i sorki z mojej strony. po zdjęciu osłony pierwsze co widac to skrzynka z przkażnikami i łącznikami ( jak sądzę) skrzynka z fusami jest bardziej z boku. na obudowie jest ten do wyciągania bezpieczników . no i fakt bezpiecznik padł. po zmianie wszytko gra.
jeszcze raz dzięki w szczególności za cierpliwość ))
pozdrawiam piotr
kimo - 08-09-2012, 12:37
piotr kierzyk napisał/a: |
jeszcze raz dzięki w szczególności za cierpliwość ))
|
Jesteśmy po to by pomagać sobie nawzajem
kamir - 08-09-2012, 13:14
piotr kierzyk, cieszę się, że moje podpowiedzi Ci pomogły.
|
|
|