To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Czym pomykaj± kopacze do pracy i do domu

Anonymous - 24-12-2006, 13:01

heheheheh :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: fajne te zdjecia Meteo co o nich myslisz ??

poprawka ten 1 link fahny ale ten 2 oj nie nie

Anonymous - 24-12-2006, 13:06

skaja napisał/a:
heheheheh :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: fajne te zdjecia Meteo co o nich myslisz ??

poprawka ten 1 link fahny ale ten 2 oj nie nie

Ani jeden ten link mi sie nie podoba - pierwszy sztuczny a w drugim cos nie mozna znalezc sie ladnych dziewczyn ( chyba tylko na tyle stac Legie :wink: bez obrazy McDoune :wink: )

Marcin-Krak - 24-12-2006, 13:07

Meteo napisał/a:
chyba tylko na tyle stac Legie bez obrazy

Ja sie nie obrażam :mrgreen:

Nic innego nie udało mi się znaleĽć :D

Anonymous - 24-12-2006, 13:09

Mnie tylko wyskakiwali kibice płci meskiej nie wiem dla czego :lol: :lol: :lol: :lol: ehhehehe

METEO wsumie masz racje bo ten 1 link to nie naturalne zdjecia

Anonymous - 24-12-2006, 14:37

Panowie wyluzujcie wy chyba najpiekniejsi nie jeste¶cie-bez obrazy
Marcin-Krak - 27-12-2006, 11:30

gumas_72, - ale my to kobietach i samochodach rozmawiać zaczęli¶my - urody piłkarzy nie oceniali¶my :wink: :mrgreen:
A skoro temat został oddzielony to zaraz co nieco tutaj podopisuję i zdjęcia dam :)

Anonymous - 28-12-2006, 07:59

Marcin-Krak napisał/a:
gumas_72, - ale my to kobietach i samochodach rozmawiać zaczęli¶my - urody piłkarzy nie oceniali¶my :wink: :mrgreen:
A skoro temat został oddzielony to zaraz co nieco tutaj podopisuję i zdjęcia dam :)

ale bez komentowanuia zbyt nachalnego-już na jednym forum takie kom się pojawiaj± i ja tu do kiedy bedę moderatorem na takie wycieczki nie pozwolę-nie zacznijmy w pewnych kwestiach być onetem :mrgreen:

Marcin-Krak - 28-12-2006, 14:49

gumas_72 napisał/a:
nie zacznijmy w pewnych kwestiach być onetem

Chyba nam to nie grozi. Poza tym wiadomo jak to z gustami i opiniami jest :wink: