Łódzkie - Warsztat samoobsługowy
elektryk - 30-09-2012, 20:59
Radek napisał/a: | Wydaje mi się, że rabat będzie przypisany do osoby, nie do auta. Dopytam jak będzie więcej chętnych, bo dla 2-3 osób to chyba zniżek nie zrobią | No w sumie to kiepski interes dla obu stron wyrabianie sobie specjalnych kart rabatowych. Jak ktoś będzie chciał skorzystać raz na rok, to nawet stawka standardowa nie jest zła.
Radek - 30-09-2012, 22:32
Nie rozumiem, dlaczego kiepski interes w wyrabianiu kart Tak samo mamy np zniżki w IC na podstawie kart klubowych i nawet jak robiłem tam zakupy rzadko to warto było te kilkanaście zł zaoszczędzić, obecnie zebrałaby się konkretna suma. Tak samo widzę to tutaj, no ale nikogo przecież nie zmuszam do wpisania się Ja dużo rzeczy robię sam przy samochodzie, więc +15zł za godzinę w zamian za warsztat z wyposażeniem jest bardzo atrakcyjną ofertą. Jednorazowa wizyta dwugodzinna to oszczędność 20zł w stosunku do ceny wyjściowej.
elektryk - 01-10-2012, 10:30
Miałem co innego na myśli, jak ja zrozumiałem będą obowiązywać karty wydane przez ten warsztat. Jak napisałem jeśli ktoś planuje skorzystać raz na rok, to bardziej się opłaci standardowa cena. Oczywiście w przypadku częstszych wizyt na tym się oszczędza.
Od strony klienta takiego warsztatu, jeśli ktoś planuje jedną krótką wizytę raz w roku to nie opłaca mu się kupować karty zniżkowej, bo to wyjdzie drożej i trzeba się jeszcze bujać z wydaniem karty.
Od strony warsztatu, sama procedura wydania karty "coś" kosztuje, chociażby obsługę pracownika który będzie sprawdzał formularze papierowe, karty lojalnościowe mają służyć żeby klienci korzystali częściej z usług.
pamar - 01-10-2012, 10:59
1. Radek
2. Sticker
3. Marker
4. Moniaquba
5. pamar
Radek - 12-10-2012, 20:09
Stanęło na tym, ze zniżki będą na razie dla tylu osób ile jest, a jak ktoś chce - można się dopisać
Sticker - 24-10-2012, 22:26
Wiadomo juz na jakiej zasadzie można skorzystać ze zniżek ?
Radek - 28-10-2012, 21:15
Podjedź i powiedz, że jesteś z mitsumaniaki.pl
SPAM - 01-04-2013, 01:14
Pojawiał tam się ktoś?
Może podjechałbym na trochę do nich. Ale jak się powołam na MM to nie chciałbym usłyszeć że mieliśmy jeździć a nikogo nie było xD
|
|
|