To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Inne modele Mitsubishi - Które modele Mitsu mają napęd na tył, bo chcę sobie kupić ..

Anonymous - 27-12-2006, 14:21

To normalnie musze kombinowac kasiore.... tylko do ceny należy doliczyć koszty rejestracji w Polsce :(

pozdro
SebaD

Anonymous - 27-12-2006, 14:31

SebaD napisał/a:
tylko do ceny należy doliczyć koszty rejestracji w Polsce

Z tego co widać na zdjęciach to autko jest już na polskich blachach - czyli wychodzi na to że jeździło jakiś czas po polskich drogach = trzeba dokładnie je sprawdzić.

truespinmice - 27-12-2006, 15:03

JESTEŚMY Z TOBĄ SEBAD !!! :mrgreen:

szczerze trzymam kciuki za ciebie - żeby ci się udało :!:

TommiCrazy - 27-12-2006, 16:30

tylko kolego wez pod uwage ze zakup takiego auta jak starion to nietylko koszt zkupu i rejestracji........ to niejest nowe auto i lista awari jedna po drugiej moze sypac sie jak sztuczki z rekawa Coperfielda

tu trzeba duzo serca i duzo pieniedzy :D

truespinmice - 27-12-2006, 16:37

TommiCrazy napisał/a:
tylko kolego wez pod uwage ze zakup takiego auta jak starion to nietylko koszt zkupu i rejestracji........ to niejest nowe auto i lista awari jedna po drugiej moze sypac sie jak sztuczki z rekawa Coperfielda

tu trzeba duzo serca i duzo pieniedzy :D

wiedziałem, że ktoś z was to napisze :mrgreen: :mrgreen: hehe,
ale niestety taka jest prawda.

Anonymous - 27-12-2006, 19:53

Wiem o tym i dlatego chciałbym kupić takie autko dopiero jak skończe szkołę i pójdę do pracy...heh
Ale tak sie napaliłem na tego Starionka, że spróbuje zdobyć kaske...

pozdro
Dzięki że jesteście...
SebaD

[ Dodano: 28-12-2006, 08:54 ]
Chłopaki, muszę Was zmartwić..... Nie dam rady załatwić na tę chwilę tyle kasy...... :cry:

Ale nie rezygnuję z zakupu takiego autka...

pozdro
SebaD

misiek-misiek - 10-01-2009, 21:42

Wiem, że temat nieużywany 2 lata ale na stronie stariona wyczytałem, że 2.6 turbo ma 12 zaworów na cylinder :shock: . Trochę chyba to było z rozpędu napisane :D
Pozdrawiam.

truespinmice - 11-01-2009, 16:45

misiek-misiek napisał/a:
Wiem, że temat nieużywany 2 lata ale na stronie stariona wyczytałem, że 2.6 turbo ma 12 zaworów na cylinder :shock: . Trochę chyba to było z rozpędu napisane :D
Pozdrawiam.

kolejny zauważył :)
owszem jest błąd - poprawie go :D

Anonymous - 27-01-2009, 20:23

Witam was ludzie po długiej przerwie!

Nie kupiłem Stariona, bo ciężko go dostać... ale mam 300ZX Z31 1988r Turbo.... heh Czyli dałem rade kupić klasycznego japońca z klasycznym napędem

pozdro

TommiCrazy - 27-01-2009, 20:43

kupiles nie byle co, wzuc fotki :) i to jak najszybciej .

Z checia postawie stariona obok takiej Nyssana i zrobie fotke..... potem bedziesz musial mnie dogonic jesli chcesz kopie :]

PS. 10/10 punktow respektu dla Ciebie :]