Nasze Miśki - Mitsubishi Carisma 1.9did by Daraz2
Daraz2 - 28-07-2013, 19:54
W tym tygodniu moje auto się mocno zmieniło a to efekty dołożenia dokładek z wersji dynamisc auto wygląda wręcz bosko ludzie pytają się jaka to wersja ze tak ładnie to auto wygląda jeszcze mam pare planów które przedstawię następnym razem jestem ciekaw waszych opinii
Tanpit - 28-07-2013, 20:20
Witaj!
Cari wygląda naprawdę zacnie, od razu rzuciła mi się w oczy swoim nietuzinkowym wyglądem jak również stanem utrzymania, dlatego od razu Cię podejrzewałem o mitsumaniactwo podczas naszego spotkania Carisma zawsze mi się podobała, z resztą ojciec ma podobną, tyle, że złotą i GDI. Życzę bezawaryjności, a tak na marginesie jestem do środy w Środzie, więc może jakieś spotkanko? Pozdrawiam!
Daraz2 - 28-07-2013, 20:28
Dziękuje za tak miłe słowa:) dbam o auto bo mam nadzieje ze odwdzięczy mi się bezawaryjnością Jestem Zaaa spotkaniem
mateelv - 29-07-2013, 23:25
powinna pójść na glebę, wtedy dokładki dopiero zrobią robotę
Daraz2 - 30-07-2013, 20:38
nie chce go obniżać bo dużo jeżdżę a wtedy stracę na wygodzie:)
Daraz2 - 30-07-2013, 20:41
A tutaj fotka z wczorajszego spota w Środzie z kolegą Tampit'em i jego pięknym i eleganckim Galantem w końcu spotkanie z MitsuManiakiem a tak przy okazji moja Cari ma wypolerowane lampy i są jak nowe:)
RoBSoN_97 - 31-07-2013, 10:36
mateelv napisał/a: | powinna pójść na glebę, wtedy dokładki dopiero zrobią robotę |
Dobrze mówisz, popieram.
Inaczej nie za ładnie wygląda zwłaszcza gdy na auto patrzy się z boku, jest krater między kołem a nadkolem...
Ja mam obniżoną i jest elegancko, co do komfortu również (jeżdżę bez żadnych gum w sprężynach) i zapewniam nie jest twardo jakby mogło się wydawać, zresztą Carisma fabrycznie ma sztywne i dość twarde zawieszenie, więc po zmianie nie ma jakiejś mocnej różnicy, co innego jak się obniża i utwardza samochód, który fabrycznie ma miękkie zawieszenie...
Nie wiem czy jeżdżę dużo, myślę, że przeciętnie, klasyczna średnia 15 tys. km rocznie
Daraz2 - 31-07-2013, 19:45
Muszę to przemyśleć może uda mi sie na jakimś zlocie przejechać cari obniżoną:) zobaczyc jak to jest:)
Daraz2 - 22-09-2013, 18:59
no to trzeba odświeżyć
oto najnowsza fotka auta doszły naklejki klubowe:)
Troche jest brudny : ) ale cóż cały czas padało ostatnio
W tle widać Astre kolegi z klubu Astry G kolejna ślicznotka
Daraz2 - 06-10-2013, 20:35
Po założeniu nowego zamka klapy bagażnika ponieważ w starym był całkowicie spalony silniczek sprawdziliśmy razem z Carismax i zamówiliśmy nowy
a tutaj dwie nowe fotki z Astrą z Klubu Astry G
Jeszcze w ten weekend spotkałem się z Tanpit a niestety nie zrobiliśmy fotki naszych Miśków xD
a tutaj ze zlotu Coltmanii Hamownia
RoBSoN_97 - 07-10-2013, 13:52
Fajnie się prezentuje Cari z przodu i po skosie, z tyłu mi się nie podoba tylny zderzak w faceliftingowej Carismie, jest jakby za krótki i rura wydechowa tak ordynarnie wystaje, w przedliftowej jest fajnie wkomponowana w zderzak. No i te czarne listy po bokach mnie rażą, ja bym je zdjął, ale w faceliftingowej są te listwy dookoła samochodu ;/ nie tylko na drzwiach ale też na zderzakach więc tylko lakierowanie w kolor..., ale niektórym się podoba jak te listwy są Spoiler z wersji Dynamic jest jeszcze brzydki moim zdaniem, do poliftowej ładniejszy jest ten dolny z aukcji: http://allegro.pl/mitsubi...3580635047.html Z resztą liftback ma krótką klapę i spoiler jest zbędny w zasadzie w przeciwieństwie to sedana, bo sedan bez lotki okropnie wygląda
Fajna fela by się jeszcze przydała ( bo standardowa mitsu jest bez polotu ) i wspomniana gleba, wtedy by sie świetnie prezentowała
Daraz2 - 07-10-2013, 20:27
Dzięki No mi osobiście właśnie podobają sie te czarne listwy i teraz na pewno tego nie zmienię a jeśli chodzi o kolejne modyfikacje zobaczymy co pokaże czas:)
Daraz2 - 27-10-2013, 08:12
Zdjęcie Mini średzkiego spotu MitsuManiaków z Tanpit
Daraz2 - 04-06-2014, 19:23
dawno tutaj nic nie pisałem więc trzeba trochę uzupełnić Moja Carisma trochę się zmieniła Zamontowałem halogeny przednie , zostały przyciemnione lampy tylne , pare drobnych napraw m.in. zawieszenia i auto zostało porządnie wyczyszczone a zamontowany został tez zestaw audio czyli nowe głosniki przednie , skrzynia Magnat w bagażniku + wzmacniacz
To obecne zdjecia
tu jeszcze jedno http://www.fotosik.pl/pok...6c3d0305bc.html
Auto ostatnio zawiozło mnie i Moją Anie do Karpacza sprawując się bezproblemowo
teraz na wakacje czeka je 2500km w tym wyjazd na Ogólnopolski zlot MitsuManiaków więc bedzie mogli je zobaczyć na żywo Pozdrawiam wszystkich i jeśli ktoś ma jakis fajny pomysł dla mojego autka to czekam na propozycje
Daraz2 - 16-09-2014, 18:11
Hej , dopiero teraz znalazłem trochę czasu żeby wrzucić zdjęcia z ogólnopolskiego zlotu
Dziękuję za głosowanie na auto prace nad autem już ruszyły żeby do następnego zlotu poprawić błędy i wady Oto najładniejsza Carisma :
Z pucharem
Ostatnio wymieniłem już gumę przegubu oraz konsola środkowa została oklejona srebrnym carbonem
Pozdrawiam Wszystkich
|
|
|