To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Sigma 24v, full opcja by Omett

Omett - 09-10-2012, 02:06

Z chęcią bym wpadł, ale w pracy będę...chyba, że troszkę później, np po 24 ;)

Co do dyskusji o klimatyzacji i klimatroniku, to dla mnie klimatyzacja jest to takie coś co dmucha trochę zimnym i ustawiasz sobie jak na dmuchawie siłę podmuchu i nic więcej, a na klimatroniku ustawiasz KONKRETNĄ temperaturę jaką oczekujesz. Przynajmniej ja tak to rozróżniam :)

Trochę mnie załamaliście...okazało się, że jeżdżę golasem :mrgreen:

polaff - 09-10-2012, 07:49

Omett, gratuluję pięknego zakupu i szczerze to zazdroszczę....
moniaquba - 09-10-2012, 11:04

Żeby każdy golas miał takie wyposażenie ;P
t0m3k - 09-10-2012, 11:22

no wlasnie :D u mnie znajomi tez mowia: " ale masz wypas w tym aucie", a jak im mowie ze to najuboższa wersja to oczy robią :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
m6riano - 09-10-2012, 15:03

Omett, w takim razie trzeba będzie sie ustawić ktorejś niedzieli w SMM...;-)
Omett - 09-10-2012, 21:38

Gdzie? :P

Ja mam czas dzisiaj wieczorem, jutro wieczorem i pojutrze wieczorem...Potem cały weekend robię i tak cały czas...więc ze mną jakiekolwiek ustawki to tylko w tygodniu :)

nabassu - 09-10-2012, 23:44

Ustawki w Serwisie MitsuManiaków można robic codziennie.
A co do Sigmy... Jeździłbym jak emeryt do kosciola!

p.s. jest dokladnie taka jaka chce! tylko ze nie kombi, nie czarny lexus metalic, nie czarna skora z alcantara i nie 19 cali. Po za tymi detalami, miod :>

Omett - 10-10-2012, 00:06

Ja nią tak jeżdżę, przez pół roku zrobiłem całe 3 000km! xD Mam całe szczęście drugie auto do poruszania się codziennie, mianowicie tico z LPG, bo jakbym miał Sigmą robić tyle kilometrów co tym tico, to szkoda i samochodu i kasy na paliwo ;) Ale za to przyjemność niewyobrażalna...
nabassu - 10-10-2012, 01:19

Wpadaj do SMM to sie poslinimy. Jeszcze Sigmy nie bylo :)
Omett - 11-10-2012, 00:53

Co to za SMM? ;>
nabassu - 11-10-2012, 08:24

"Ustawki w Serwisie MitsuManiaków można robic codziennie. "
Na ryjbuku pisane razem.

Omett - 12-10-2012, 11:47

Ehhh...po długich przemyśleniach i racjonalnym spojrzeniu na życie stwierdzam, że nie ukończę tego projektu, jakim jest renowacja Sigmy. Już pół roku pompuję w to kasę, a końca nie widać...jestem może w połowie. Żałuję bardzo, bo polubiłem te auto...Drugi powód jest taki, że prawdopodobnie od nowego roku będę kierowcą w sanepidzie na własnym aucie, dlatego prawdopodobnie kupię Space Stara, bo Sigma nie spełnia wymogów...Jak jest ktoś zainteresowany, to Sigma jest opłacona bodajże do maja, przegląd ma do lipca. Dorzucam do niej masę części potrzebnych do odnowy blacharsko - lakierniczej, które zakupiłem tu na forum. Cena jaka mnie interesuje za to wszystko to ''po kosztach'', czyli 4500zł do lekkiej negocjacji.
mazda10000 - 12-10-2012, 11:59

A co masz jeszcze do ogarnięcia?
Omett - 12-10-2012, 12:27

Oprócz lakieru zostały pierdółki w sumie...Nie wiem czemu pali się cały czas kontrolka od poziomu oleju, nie otwiera się bagażnik od środka i trzeba cały mechanizm ręcznego do kupy poskładać i zamontować do samochodu. Wczoraj zaczął silnik wariować i nie równo chodzić. Wg Janusza58 to moduł, albo komputer pokładowy, ale to sprawdzę w poniedziałek. Przed ewentualną sprzedażą na pewno to zrobię. A, jeszcze spieprzyła się klamka od kierowcy, drzwi się nie otwierają ani od zewnątrz, an od wewnątrz. Ale to w sumie bzdura i zostawiam ją na koniec, wsiadam od prawej ;) I tak to wygląda na chwilę obecną, trzeba ogarnąć te rzeczy o których teraz napisałem, zamontować to, co zamówiłem i wstawić na lakier. I ktoś będzie miał piękną, czarną Sigmę z 200 konnym silniczkiem.
Omett - 21-10-2012, 15:25

http://tablica.pl/oferta/...64b097e8;r:2;s: