To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - No to się pochwalę

Marcin-Krak - 29-12-2006, 00:51

Grześku napisał/a:
4XL co to za rozmiar?

Może to XXXXL - rozmiar dla słonia :wink:

akbi - 29-12-2006, 09:35

Ciekawa jaka jakość tej kurtki i koszulki. Jak coś to ja się piszę na taki zestaw.
Z tego co pamiętam, to Raddex ma taką koszulkę, może napisze nam coś odnośnie jakości.

Proponuję o dopisywanie się chętnych do listy, pewnie jakiś user ebaya się znajdzie

Kurtka:
1. akbi XL

Koszulka:
1. akbi XXL
2. Aśka M

Może niech jakiś Mod wyodrębni ostatnie posty do osobnego tematu

Anonymous - 29-12-2006, 09:50

Kurtka:
1. akbi XL
2. slo_mo XL

Koszulka:
1. akbi XXL
2. Aśka M

Czekam na info komu i ile wpłacić.

raddex - 29-12-2006, 19:25

Ja mam trochę inną koszulkę, tzn 3 koszulki. Jakość jest dobra, z tym, że jest to płótno (akurat u mnie) i szybko się gniecie. Koszulki byłe przywiezione z zza granicy przez sprzedawcę. Rozmiar XL jest wielkości L moim zdaniem, bo koszulka jest tylko troszkę za duża, a ja noszę M.

Znając życie i tak wszystko wyprodukowane jest w Chinach. Chociaż na jednej z moich koszulek napisane jest - Made in Turkey, a 2 inne chyba są niemieckie. :mrgreen:
Wszystko pewnie podróby. 8) Te na aukcjach ebay wyglądają lepiej. Ale to ze zdjęcia widać, a nie wiadomo jak jest naprawdę.

Dla mnie kurtka Rocha jest bardzo fajna i chętnie bym posiadł taką jedną, ale na razie brak funduszy.

macia - 29-12-2006, 23:45

W Lublinie w ASO na Nałęczowskiej widziałem chłopaków w polarach na wzrór kurtki, którą dostał roch. To dopiero wymiata :twisted:
saphire - 30-12-2006, 12:17

Oj to proste, bierzesz czarny polar - choćby taki jak kiedyś na BP za punkty dawali - idziesz z nim do krawcowej która ma overlocka i potrafi obszywać i naszywać - dajesz jej na wzór znaczek mitsu i ci wielgachny na plecy walnie nawet z napisem i mały na przód za 50zł mniej więcej. Kumpel kiedyś jakieś firmowe naszycia zamawiał i dość tanio wyszły ale nie mam z nim kontaktu bo pojechał tyrać gdzieś w świat więc się nie dowiem gdzie to robił.
LEWY - 30-12-2006, 20:49

to ja tez sobie pozwole wkleić co udalo mi sie znalesc na allegro (żeby nowego tematu nie zakladać) dalem za ta kurtke 200zł czyli chyba az tak strasznie duzo to nie jest jak za taka kurtke

to tez z allegro ale juz za 50zł tylko ( w realu kolor jest normalny )

a to kilka zeczy z e-baya

roch_27 - 12-08-2007, 23:28

Rafal_Szczecin napisał/a:
to teraz musisz kupic colta :mrgreen:
Tak sobie przeglądam forum i patrze, że trochę czasu już minęło od Twojej wypowiedzi i stwierdzam, że wykrakałeś - bo zakup colta jednak nastąpił (w miesiącu lipcu 2007 :) )

pozdro