Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] GALANT 2.0 SPORT EDITION Ostrów Mazowiecka 99r
Tomek - 09-11-2012, 15:51
ale po co wy dyskutujecie z handlarzem?
auto handlarza zawsze bedzie piekne i idealne
przypadkowy - 09-11-2012, 19:09
Niby z czym się pogrążam??????? Jeżeli zderzak był robiony to mówię o tym, zresztą tu nie ma co ukrywać ale jeżeli ktoś mi wciska np to że gałka była zmieniana albo to że mam ten samochód pół roku to krew mnie zalewa... Auto jest używane i na pewno nie jeden dopatrzy się czegoś w nim ale jak na tyle lat uważam że jest w idealnym stanie (jak na używany samochód)
ps.: 1. przednia szyba była zmieniana, 2. fotel kierowcy jest nie poniszczony (wrzucę dokładniejszą fotke)
a i jeszcze jedno... Naprawdę powiedzcie mi o co chodzi z tym że niby moje auto jest łaciate????
robertdg - 09-11-2012, 22:47
przypadkowy napisał/a: | zresztą tu nie ma co ukrywać ale jeżeli ktoś mi wciska np to że gałka była zmieniana | Nikt nie twierdzi, że Ty zmieniałeś, chcesz to udowodnij swój poziom ekspercki przedstawiając opcję wyposażenia dla tego auta wedle specyfikacji salonowej. Tak sie kończą typowe wymówki przeciętnych sprzedających, zawsze jest mega super, a jak ktoś zwraca uwage to "Panie ja sie nie znam, ja tak kupiłem, etc" Darujmy sobie te przepychanki.
i9i - 09-11-2012, 23:21
tomek84 napisał/a: | auto handlarza zawsze bedzie piekne i idealne |
i bogato wyposażone i w ogóle super.
A ten gal z bogatego wyposażenia ma tylko wyposażenie. Uboższych wersji Galanta jest niewiele. Co do samej oferty to śmiem stwierdzić, że taka rewia zdjęć z różnych kątów prócz prostego ma na celu ukrycie wad wszelakich karoserii, każdy szanujący swoje sumienie sprzedający wali po fotce z każdej strony ewentualnie dorzuci jakieś uszkodzenia, dwie fotki wnętrza i jedna bądź dwie spod maski i bagażnika. A tutaj rewia jak na paradzie glamour, tylko to co istotne to zdjęć nie ma. Chociaż dziwi mnie brak wspomnienia o książce serwisowej choć wozidło z pierwszej ręki
meydey000 - 09-11-2012, 23:47
przypadkowy napisał/a: | -nie rozumiem stwierdzenia gałka zmiany biegów z poza kompozycji!!!
|
kogo ty próbujesz oszukać handlarzyku, widać że nie masz pojęcia o wyposażeniu galantów.
przykry koleś jesteś...
źle trafiłeś...
przypadkowy - 10-11-2012, 15:41
na pewno wy macie lepsze, siedzicie w galantach po kilka lat ale ja próbuje tylko powiedzieć ze żadnej gałki nie zmieniałem!!! Hmm i skoro jest z tym taki problem to teraz tak na poważnie... Gałka nie może być plastikowa???? Pytam teraz dla własnej wiadomości.
e9i wydaje mi się że zdjęcia są dość szczegółowe i wydaje mi się że czym więcej zdjęc tym lepiej, zgodzę się tylko z Tobą z tym że powinienem wrzucic zdjęcie komory silnika
meydey000 sam jesteś przykry
Piszę tu dość kulturalnie i normalnie i nie rozumiem kolesi typu meydey000 którzy wyskakują z takimi tekstami
xluki - 10-11-2012, 16:06
przypadkowy, co nie zmienia faktu, że ktoś mógł zmienić gałkę zmiany biegów w Niemczech. Zakładając, że tego nie zrobiłeś osobiście.
dawidoski13 - 10-11-2012, 18:09
meydey000, i wszyscy uczestniczący dajcież chłopu spokój,przecież nie ukrywa,że handluje samochodami a nie może znać wszystkich wersji czy egzemplarzy na wylot... Więc nie ma się co unosić bo to raczej nie jest sensowne zagranie
robertdg - 10-11-2012, 18:59
dawidoski13 napisał/a: | dajcież chłopu spokój,przecież nie ukrywa,że handluje samochodami a nie może znać wszystkich wersji czy egzemplarzy na wylot... Więc nie ma się co unosić bo to raczej nie jest sensowne zagranie | Niektórych nieco poniosło, ale szczerze to świętych tu nie ma, niektórych lepiej pozostawić w nieświadomości.
nikiniko - 10-11-2012, 19:15
robertdg napisał/a: | niektórych lepiej pozostawić w nieświadomości. |
kupujących czy sprzedających ?
przypadkowy - 11-11-2012, 14:18
xluki masz rację ktoś mógł zmienic gałkę, tego nie wiem...
powiedzcie mi czy gałka nie może być plastikowa przy skórzanej kierownicy? Ogólnie głupota ale jakoś zaciekawiło mnie to
robertdg - 11-11-2012, 16:17
przypadkowy, jak widac może być
przypadkowy - 11-11-2012, 17:30
no w moim tak jest ale czy mogło tak być kiedy auto wyjeżdżało z salonu???;)
robertdg - 11-11-2012, 18:08
Jak sądzisz po tylu wypowiedziach Czy ta wiedza wogóle coś zmieni
dawidoski13 - 11-11-2012, 18:08
przypadkowy napisał/a: | no w moim tak jest ale czy mogło tak być kiedy auto wyjeżdżało z salonu???;) |
No co Ty Nie przesadzaj
|
|
|