To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki Dzieciom - 15. MitsuManiaki Dzieciom - Marzenia Dzieci na Mikołaja!

Firebee - 18-11-2012, 10:15

mjsystem - 18-11-2012, 11:01

Ja się dołączam. Nie mam już zabawek ale coś z tej listy wymyślę. Problem jest taki, że jedno dziecko potrzebuje aparat czy kolejkę a inne kocyk czy kombinezon na zimę. Spełnijmy wszystkie. Ja postaram się wybrać takie bardziej potrzebne rzeczy.
Jeśli to będzie kwota, wyślę na konto, jak przedmiot/rzecz przekażę Morfiemu i Blondi bezpośrednio.
Pozdrawiam.

mjsystem - 18-11-2012, 13:25

W tej chwili mam już 6 części "Ani z zielonego wzgórza" nowe, i dwie gry planszowe nowe(farmer i warcaby). To znaczy stały kupione na półce. Dwa pluszaki milusińskie tez się znalazły. Zbieram dalej.
PS. przekażemy to Morfiemu osobiście.

Firebee - 18-11-2012, 17:56

Bardzo proszę piszcie tu konkretnie co przekazujecie Blondi i Morfiemu a co wysyłacie do mnie. Będę przekazywał te informacje Hospicjum.

Oczywiście mjsystem jeśli masz ochotę, możesz pomóc Blondi i Morfiemu w przekazaniu.. Będzie tego wszystkiego sporo a i przydałaby się zapewne pomoc w przeprowadzeniu dokumentacji fotograficznej :-)

mjsystem - 18-11-2012, 19:29

Firebee napisał/a:
Oczywiście mjsystem jeśli masz ochotę, możesz pomóc Blondi i Morfiemu w przekazaniu.. Będzie tego wszystkiego sporo a i przydałaby się zapewne pomoc w przeprowadzeniu dokumentacji fotograficznej

Nie ma sprawy
:wink:

vince_81 - 20-11-2012, 23:20

Firebee, jutro wyślę do Ciebie paczkę: 2 x puzzle, pamiętnik dla dziewczynki, zestaw do robienia biżuterii i grę na PC(wyścigi). Skromnie, ale dorzucam tyle ile mogę :wink: Pozdrowionka MitsuMikołaje :santa:
Firebee - 21-11-2012, 08:45

vince_81 napisał/a:
Firebee, jutro wyślę do Ciebie paczkę: 2 x puzzle, pamiętnik dla dziewczynki, zestaw do robienia biżuterii i grę na PC(wyścigi). Skromnie, ale dorzucam tyle ile mogę :wink: Pozdrowionka MitsuMikołaje :santa:

Serdecznie dziękuję w imieniu Dzieciaczków! Prezenty od Was trafią do dzieciaczków już 8 grudnia!

Anonymous - 24-11-2012, 22:21

Niesamowite, rozkleiłam się czytając te listy, szkoda, że tak późno zobaczyłam ten post,
jeśli jeszcze można wyslałabym parę prezentów w poniedziałek / albo po prostu bym je przekazała komuś i je dorzucił do paczek, wtedy mogłabym więcej rzeczy kupić zamiast płacić za wysyłkę

Dread87 - 24-11-2012, 22:26

Ja i feainne, jestesmy na miejscu w tychach, mamy tam pare metrów, wiec chetnie pomozemy w dostarczeniu jak i rozdaniu prezentow, oczywiscie odpowiednio w miare mozliwosci wspomozemy:)
Firebee - 25-11-2012, 08:41

Wielkie dzięki za odzew. Napiszcie co możecie przekazać i przekażcie to Morfiemu. Mamy czas do 8 grudnia! 8 przekazujemy prezenty dzieciaczkom
Firebee - 25-11-2012, 09:19

LISTA RZECZY, KTÓRE OTRZYMAŁEM OD WAS DOTYCHCZAS:

(TO CO PRZEKAŻECIE MORFIEMU LUB SAMI Z BLONDI UZBIERAJĄ TEŻ DOPISZCIE)

1. Inhalator dla Arka

To co ma Hospicjum dla Dzieci uzbierane:

3 piórniki, lalki barbie, puzzle, 5x kredki i flamastry oraz płytę Demi Lovato

Jeszcze daleko by spełnić marzenia dzieciaków, dlatego przyspieszmy ze zbiórkami !:-)

8 grudnia chcemy przekazać prezenty!

Anonymous - 25-11-2012, 10:07

Szkoda, że nie zrobiliśmy ogólno-forumowej zrzutki - np. symboliczna 1,00 - na forum jest dużo ludzi więc i niezła kwota by się zebrała,
wtedy można byłoby cos konkretnego kupić , w sumie jest jeszcze trochę czasu do tego 8 grudnia.

Dread87 - 25-11-2012, 13:53

Ja mam:
- 2 kompllety kredek swiecowych
- kartki do rysowania (w ryzach - o ile beda potrzebne)
- ołówki
- karteczki do segregatorow
Bede miał:
- posciel
- kocyki

Firebee - 25-11-2012, 17:24

feainne napisał/a:

Szkoda, że nie zrobiliśmy ogólno-forumowej zrzutki - np. symboliczna 1,00 - na forum jest dużo ludzi więc i niezła kwota by się zebrała,

ogólno-forumowa zbiórka trwa już od roku:)

zapraszam do tego tematu

z tych pieniążków zakupimy dzieciakom oczywiście te droższe rzeczy, a Was proszę o to co macie/możecie przekazać dodatkowo, gdyż marzeń jest rzeczywiście sporo.

Firebee - 25-11-2012, 17:38