Nasze Miśki - żółty jak ...kurczaczek
mlodam - 13-11-2012, 20:59
Marcin-Krak napisał/a: | A który to rocznik proszę Panią
Tak pytam z ciekawości, skoro był na kanale - jak się ma sytuacją z rudą od spodu? |
z ruda nie najgorzej...zadbana od spodu choc nie powiem sie pojawia juz troszeczke...
a ze ja uczulona jestem na takie rude cuda to na wiosne zaplanowana mam konserwacje.wycacam ja:-)
amp - 13-11-2012, 22:01
mlodam, widzę, że imion dla colta nie braknie "niunia", "kurczaczek"
U mnie jest po prostu Misia
mikolajdrew - 13-11-2012, 23:30
No ładnie, ładnie szerokości i oby zero awarii !!
moniaquba - 14-11-2012, 00:38
Szerokości i bezawaryjności Jakieś fotki środka??
areksz121 - 14-11-2012, 01:18
Kolor chyba jeden z najlepszych, pasujacy do malego autka, swoja droga to przy konserwacji radze dobrze sprawdzic podluznice z tylu...z tego co widzialem, tam rdza lubi chrupac dosc mocno
Bezawaryjnosci
Pato89 - 27-11-2012, 23:19
Kurczak
Rozglądaj się za dokładkami progów i felami
areksz121 napisał/a: | woja droga to przy konserwacji radze dobrze sprawdzic podluznice z tylu...z tego co widzialem, tam rdza lubi chrupac dosc mocno |
o taaaak, zwłaszcza w naszych galach
Juiceman - 21-01-2013, 20:50
a co tu taka cisza?
mlodam - 28-01-2013, 17:50
Mija 4 miesiąc użytkowania misia i do tej pory:
-przejechane 4155 km
-w grudniu wymieniłam przewody oraz świece
-w styczniu wymiana rozrządu oraz filtr paliwa
jak na razie autko sprawuje się nieźle (jeszcze nie zdarzyło się tak ,że nie odpalił ani nie stanął na drodze-i z tego jestem bardzo zadowolona)
reszta jest na bieżąco sprawdzana pod czujnym moim okiem
dodatkowo założyłam welurowe pokrowce srebrno-czarne.Szczerze powiem bardzo rozjaśniają wnętrze i kto wie czy w najbliższej przyszłości nie udam się do tapicerza
to co jeszcze w najbliższym czasie chciałabym wykonać to klocki hamulcowe (jeszcze nie spieszno ale już powoli się będę przymierzać) oraz montaż centralnego aby mi ładnie pikał przy otwieraniu i zamykaniu
a i jeszcze na wiosnę planowana jest konserwacja i czyszczenie podwozia(niby nie ma takiej potrzeby dużej ale dla własnego samopoczucia i oczywiście dla misia taki zabieg chcę wykonać )
mlodam - 28-01-2013, 17:51
Juiceman napisał/a: | a co tu taka cisza? |
nie cisza raczej weny na pisanie było brak
ale nadrobiłam w miare
i9i - 28-01-2013, 17:53
mlodam napisał/a: | welurowe pokrowce srebrno-czarne |
Daj nacieszyć oko
mlodam - 28-01-2013, 18:18
i9i napisał/a: | mlodam napisał/a: | welurowe pokrowce srebrno-czarne |
Daj nacieszyć oko |
mialam zrobic fotki ale najpierw auto musze umyc
ciapa na drogach a auto żółte tzn juz szaro-buro-zolte
ale obiecuje dorzucic:)
m6riano - 28-01-2013, 19:03
Ja nie wiem co wszyscy mają z tym:"jak umyje to zrobie" przecież i tak przez 99% czasu jeździ sie brudnym autem...;-)
Juiceman - 28-01-2013, 19:42
m6riano napisał/a: | Ja nie wiem co wszyscy mają z tym:"jak umyje to zrobie" przecież i tak przez 99% czasu jeździ sie brudnym autem...;-) |
Chyba Ty Pokaż mi u Deejay brudne auto chociażby podczas 50% w czasie kiedy jeździ xD
mlodam - 28-01-2013, 19:50
m6riano napisał/a: | Ja nie wiem co wszyscy mają z tym:"jak umyje to zrobie" przecież i tak przez 99% czasu jeździ sie brudnym autem...;-) |
ja staram sie czystym jezdzic raczej...zwlaszcza ze dzieciaki na podworku lubia pisac na autach paluchami "brudas"...z takim napisem jezdzic nie bede
m6riano - 28-01-2013, 20:33
Juiceman napisał/a: | podczas 50% w czasie kiedy jeździ xD |
on to zboczeniec jest i tyle...i ma 3km do pracy..więc sie nie liczy..;-)
ja mówie o normalnych człowiekach..;-)
|
|
|