Off Topic - Malkontent ;-) #2
Bartek - 29-09-2005, 08:06
Brawo chwalow!!!!!
Dzieki tobie jestem bliski wypisania sie z MKP - zgadnij kto na tym straci?
Wiem, ze mieszanie jest przyjemne, ale bywa czasem nieoplacalne - przemysl to sobie - przedyskutuj z Tomkiem......
Hubeeert - 29-09-2005, 08:39 Temat postu: Re: ojjojo
chwalow napisał/a: | Kochani..... |
to nie do mnie
chwalow napisał/a: | Ja nierobie wojny iwszedzie to pisze grzecznie tylko zapytalem a to WY naskoczyliscie na mnie jak stado os |
Nie no Ty nie robisz wojny swoimi postami po raz kolejny. Krzysiek demencja starcza to nie jest - no to co to jest - pamięć wybiórcza (selektywna)
chwalow napisał/a: | Z nikim sie niechce kócić powtarzam to poraz kolejny zwyczajnie tylko pytalem i dziekuje za wyjaśnienia tym którzy sie do tego przyczynili.
|
Nie rozśmieszaj mnie.
chwalow napisał/a: | to że pisze po czasie to nieoznacza że na forum niebywalem. |
A co zaczynasz pisać to przewija się temat MKP. Zloty Regionalne - pamiętasz?? Czemu nie zamieszczasz żadnego info? Czemu wtedy pomimo próśb nie zostawiłeś jednego tematu tylko zakładałeś następne Znów skleroza Nie sądzę.
chwalow napisał/a: | Cieszy mnie fakt że udalo Wam sie zorganizowac taki zlot - ale martwi mnie fakt "czynnej napaści " na moje wypociny |
Aha Wam.
Mitsumaniakom.
A Ty kim jesteś? A może już się nie czujesz Mitsumaniakiem Jeszcze raz pytam o co Ci chodzi. Bo na razie odnosze (nie tylko ja) nieodparte wrażenie że o kolejne wsadzenie kija w mrowisko. A Twoje zaprzeczenia jakoś słabo mnie przekonują.
chwalow napisał/a: | No dobra nawet se czlowiek w offtopicu niemoże pomalkontencić |
Zacząłeś "malkontencić" w podforum mitsumaNiaKi.coM&Mitauto&m3m. To tak dla odświerzenia "pamięci selektywnej"
I skończ juz "malkontencić" proszę.
Anonymous - 29-09-2005, 09:19 Temat postu: powiem tak... Dzieci z Was wylażą i tyle...
normalnie kulturalnie porozmawiać niemożna...
Bartek: wypisać z MKP ??? dlaczego co MKP Ci zrobilo?? a co ja zrobilem TYLKO PYTAJAC ?- nierób z siebie wiekszego dziecka od Jacka którego sensownie skomentowal FIDO, a które z niego waśnie wylazlo - ale widac trzeba troszke wiecej chleba w zyciu zjeść aby umiec sie zdystansować do tematu dyskusji.
Zlot "Wam" - ponieważ ja niestety do tego reki nieprzylozylem - nad czym boleje - a jeszcze bardziej boleje nad faktem iż niemoglem z Wami tam byc - ale to chyba Was nieobchodzi.
Chyba macie jakies uczulenie na mnie a zwlaszcza Jacek - ktory mnie wyprasza z forum w bardzo brzydki sposób.
ZASTANÓWCIE SIE NAD SOBĄ
Jackie - 29-09-2005, 09:20
Fido__ napisał/a: | Chciałem to jakoś skomentować, ale jakoś mi brakuje słów. Powiedzcie, że to ktoś się podszył pod Jacka... |
Nie Fido_, to ja, to ja doprowadzony do ostateczności, kiedy mi już brakuje jakichkolwiek argumentów, które mogą skłonić do przynajmniej przemyślenia tematu - niesie mnie i to na ostro. Nie zamierzam się tłumaczyć i podtrzymuję każde słowo - na tym forum nie ma osoby, która namieszałaby bardziej niż Chwalow, nie ma też osoby, której by bardziej zależało na doprowadzeniu do kłótni z MKP, a wiadomo, że sytuacja jest i tak napięta. To tyle ode mnie.
Pozdrawiam
Jackie - 29-09-2005, 09:33
chwalow napisał/a: | zwlaszcza Jacek - ktory mnie wyprasza z forum w bardzo brzydki sposób |
Nie wypraszam Cię do chwili, w której nie mieszasz, ale jak to robisz to faktycznie myslę, że wszyscy się ze sobą męczymy. Jak zejdziesz nieco z tematu MKP i wsadzania szpilek - jesteś jak najbardziej mile (przeze mnie) widziany. Napisałem ostro, bo ci się to należy. Jeżeli postarasz się omijać ten temat - nie ma kłopotu. Tyle ode mnie. Mam nadzieję, że tym razem odbierzesz to właściwie....
Bartek - 29-09-2005, 09:33
Tiaaaa szkoda slow chcesz wojny? Zastanow sie najpierw PO CO???????
"Tylko pytam" - BUCHACHACHACHACHACHACHACHACHACHACHACHACHAAAAAAA - naprawde troche ochlon, porozmawiaj sobie z innymi, czy naprawde tego chcecie.
Jezeli uwazasz sie za jedynego normalnego na tym swiecie - pomyscl, bo zycie uczy, ze czesto jest odwrotnie.
PS. Hubus - gdzies sie takiej dyplomacji nauczyl????
Hubeeert - 29-09-2005, 09:41
Bartek napisał/a: | Hubus - gdzies sie takiej dyplomacji nauczyl???? |
Tata w tym na pół etetu robił
Anonymous - 29-09-2005, 09:50 Temat postu: oj dzieciary Jacku!
Mnie niezalezy na klótniach - zwyczajnie rzuca sie to w oczy i zwyczajnie o to zapytalem - to wszystko - swoimi postami niepokazujecie klasy ani dyplomacji tylko zachowanie 3 letniego dziecka ...
SOry ale musialem to napisac i juz wiecej sie niebede odzywal sie na ten temat bo jestescie naprawde uczuleni.
Jackie - 29-09-2005, 10:13
Cytat: | SOry ale musialem to napisac i juz wiecej sie niebede odzywal sie na ten temat bo jestescie naprawde uczuleni. |
Nie masz za co przepraszać, bo jest to Twoje zdanie i masz do niego prawo. Prośba dotyczy omijania tematów, które nie służą niczemu oprócz wywołania awantury i będzie wszystko oki. Mówisz jestesmy uczuleni - tak jesteśmy, bo zarzucano nam na początku jakieś kretyńskie wojny i dążenie do draki, dlatego reaguję tak a nie inaczej. Podkreślam, jeżeli będzie tak, że będziemy rozmawiać o tematach, które komuś pomogą, rozśmieszą czy wyjaśnia w sprawie Miśków - jesteś bardzo mile wisdziany, ale nie chcę żeby powtórzyla się sytuacja, w której następuje taki mały ataczek, że niby nic ale zabarwienie jest jasne....Myslę, że obaj musimy ostygnąć i odparować a potem pogadamy.
Anonymous - 29-09-2005, 10:16
Ja sugeruję generalnie wrzucić na luz, bo was panowie ponosi. Napić się herbatki z melisą, albo znaleźć jakiś inny sposób na pozbycie się emocji (każdy tam jakiś ma )
Chwalow, to pytanie było jawną prowokację i chyba osiągnąłeś swój cel. Nie wiem tylko czy warto było... Teraz popisz coś sensownego w innych działach na forum, bo Cię tu dawno nie widziałem.
Hubeeert - 29-09-2005, 10:19
Fido__ - popieram w 100%
chwalow posłuchaj Fido i please zmniejsz zdjęcie w podpisie do rozmiaru 400x100 tak jak wszyscy inni uzytkownicy tego Forum.
Anonymous - 29-09-2005, 10:28 Temat postu: hmmm Fido: Niewiem dlaczego to odbieracie jako prowokacje i niewiem jak mam Wam udowodnic ze nia niebylo.
ALe coz...owszem dawno mnie niebylo a teraz sie zastanawiam czy wogole warto tu byc z banda szerszeni ktora niepotrafi dyskutowac na poziomie - wybaczcie moje gorzkie slowa - ale tak sie teraz czuje - pokąsany za nic.
tomusn - 29-09-2005, 10:43
A mój Colt jest i tak najładniejszy:
Hubeeert - 29-09-2005, 10:44
chwalow napisał/a: | teraz sie zastanawiam czy wogole warto tu byc z banda szerszeni ktora niepotrafi dyskutowac na poziomie |
Najwyraźniej nie ten poziom percepcji. Stary ja wymiekam bo nie potrafie rozmawiać na Twoim jakże wysokim poziomie.
I jeszcze coś - jeżeli 5 osób mówi Ci że jestes pijany to nawet jeżeli nie przypominasz sobie żebys wypił choć kroplę alkoholu to lepiej się połóż bo możesz się przewrócić. Taki stary cytat.
tomusn - 29-09-2005, 10:46
I najlepszy, i najmniej pali, i wygrywam wszystkie wyścigi!! I chuk!!!
|
|
|