To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Opowieści złomka E32A - reaktywacja

m6riano - 07-12-2012, 01:52

manieklakmech napisał/a:
czarny w perle również zmodyfikowany.
+ciemne szybki
i do tego ładna biała fela...;-)

Anonymous - 19-12-2012, 21:45

Maluj Maluj Maniek,

Jak ci dobrze pójdzie, to rekinka umalujesz w modyfikowanym burgundzie....

Dodam od siebie:

Złomek, prezentuje się okazale, ma parę bolączek, ale jak każde autko w tym wieku.
Trafił w dobre ręce, a ja nie pozwolę go zadziechcić. Założę się że Mister K też.

Powodzenia, tobie i sobie, bo założę się że pomocny będę a i nie ominie mnie dłubanie przy nim.

Seichan - 20-12-2012, 13:13

A ja ze swojej strony dodam, że cieszę się, że Złomek jest reaktywowany :)
Na pewno wymaga sporo roboty, bo jak Andrzej wspomniał - ma już swój wiek (dawno osiągnął pełnoletność), ale w dobrych rękach na pewno odzyska pełnię sprawności :mrgreen:
Trzymam kciuki i czekam na efekty ;)

JCH - 20-12-2012, 13:24

Seichan napisał/a:
ma już swój wiek (dawno osiągnął pełnoletność)
Ha :) , co tam pełnoletność :!:
Teraz do 67 się pracuje, a co 8) Tak więc długa droga przed Złomkiem jeszcze ;)

Anonymous - 23-12-2012, 20:25

JCH napisał/a:
Seichan napisał/a:
ma już swój wiek (dawno osiągnął pełnoletność)
Ha :) , co tam pełnoletność :!:
Teraz do 67 się pracuje, a co 8) Tak więc długa droga przed Złomkiem jeszcze ;)

Ha ha masz racje czyli zostało mu jeszcze 47lat:D

Przyznam że technicznie samochód już doprowadzony do ideału, Pali ze strzała. Spalanie gazu trasa 7.14/100km miasto i tu nie daje rady zejść ok 12l/100km, chodź po ostatnim aucie po mieście i tak za przysłowiowe 50zł jeżdżę dużo:) poprzednik spalał 2x tyle. Wycieki i kapki z silnika zostały usunięte. Gasł przy wrzuceniu na luz na gazie, przyczyna była przewody i świece. Poszukuje jeszcze podnośników z silnikami do wszystkich szyb + choć część instalacji do nich:) No i z powodu zakupu tegoż iż stałego autka pozbyłem się sigmy, jedyne co to było przykre jak odjeżdżała na lawecie do Świętokrzyskiego. Na razie zakańczam stary Rok z tym co zrobiłem. Czyli jeździ, nie kapie i grzeje. W nowym roku na pewno zmieni się jego image - w końcu mam cały rok:D:D:D

Życzę wszystkim Zdrowych i Wesołych Świąt, oraz udanej i szalonej zabawy Sylwestrowej.