To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Ogólne - Zawieszenie

Anonymous - 09-04-2007, 10:27

Na Wielickiej Moto Gabra rzucił cenę bez sprawdzania z odpowiedzią że do starego auta to się nie opłaca nowych zakładać cena oczywiście za 1 szt.
Slaw - 10-04-2007, 17:06

zapewnili mnie w salonie że oferta jest do wyczerpania zapasów.Jutro jak by co mogę sprawdzić czy dalej trwa promocja.Amortyzator jest z gwarancją(kupywałem na przód)z mocowaniami na jego górną część i ma osłonę na gumę.Niech ludzie z salonu sprawdzą w komputerze ile kosztuje a nie podają cenę na przykład z przed jednego roku.Co do tego czy warto czy nie warto już lepiej niech osądzi klient.Amortyzatory pneumatyczne (a właściwie materiał z którego jest wykonany "worek"w którym gromadzi się powietrze)wytrzymują przynajmniej 150 tysięcy kilometrów.Tak więc wydaje mi się że warto.Poprosić stanowczo o sprawdzenie ceny w komputerze.Życzę powodzenia
lukasz12 - 11-04-2007, 10:22

syski napisał/a:
Na Wielickiej Moto Gabra rzucił cenę bez sprawdzania z odpowiedzią że do starego auta to się nie opłaca nowych zakładać cena oczywiście za 1 szt.

Ja nic nie chce mówić ale dla nich problemem było koło pasowe do Sigmy."My części do takich starych samochodów to juz nie prowadzimy" i odesłali mnie do... RM Filipowicz, gdzie dowiedziałem się że "po uwzględnieniu rabatu dla starszych modeli" koło pasowe będzie kosztować jedyne 2000 zł (z VAT)...no comments