Sporty Motorowe - F1 - 2013
szuwar - 17-03-2013, 09:21
sezon zapowiada się rewelacyjnie, Lotus, Ferrari, Mercedes i RedBull w czołówce co zwiastuje walkę i dążenie nieustanne do modyfikacji aby wyprzedzić innych ... nie należy zapominać o reszcie, bo widać Sutil tanio skóry nie sprzedał a i Mclaren pewnie nie odpuści
mkm - 17-03-2013, 09:54
To fakt.
Ten sezon będzie pod hasłem "opony"
szuwar - 17-03-2013, 10:02
Cytat: | Ten sezon będzie pod hasłem "opony" |
tak to druga odsłona rywalizacji, aby super miękka wytrzymywała 8 kółek to jakaś kpina ..... A mieli zmieniać producenta co sezon
i9i - 17-03-2013, 10:04
szuwar napisał/a: | bo widać Sutil tanio skóry nie sprzedał |
Miałem cichą nadzieję, że pokropi przed końcem i Sutil wskoczy na deszczówki, ale niestety pogoda gra tu drugie skrzypce
mjsystem - 17-03-2013, 13:46
Ogólnie było fajnie. Troszkę szkoda mi Massy, że nie doczekał się 3-go miejsca. Gratulacje dla Kimmi'ego i Fernando. Vettel nie dał rady, ale na poziomie. Webber znów spalił start, ale to od zawsze wiadomo. Mclareny coś cienko, ale to początek sezonu. Grosejane gdzieś się pogubił. Ogólnie sezon uważam za otwarty
i9i - 17-03-2013, 16:13
Mogliby dopisać do regulaminu jakieś bonusowe punkty za best lapa albo pitstop, bo od wprowadzenia DRS jakoś nudnawo się zrobiło z wyprzedzaniem. Ogólnie sezon zapowiada się nieprzewidywalnie i z niespodziankami. O 17:30 Sprint Cup Series za oceanem
mkm - 17-03-2013, 18:21
A czy którys kanał transmitował w nocy dokończenie kwalifikacji?
Polsat - nie. Jakaś filmowa kicha.
Polsat Sport extra - nie. Tenis na żywo - w pełni uzasadniony.
TV4 - nie. - głupawa "Drogówka".
A PolsatSport zrobił mnie w balona, bo miał niezgodny program z tym co leciało, co rozbudziło moje nadzieję, że jednak puszczą.
O 0.55 skończył się program "ponadprogramowy" i byłem przekonany, że puszczą kwalifikacje, a oni zamiast tego walnęli 20 minutowy blok reklamowy, przerywany zajawkami co w przyszłym tygodniu...
Zgotowałem.
A wydaje mi się, że Borowczyk rano mówił "do zobaczenia o 1 w nocy"...
Krystian99 - 17-03-2013, 19:34
Sezon rozpoczęty z dużym mam nadzieję że będzie cały taki zacięty z wieloma nie wiadomymi dobrze że redbule nie zdominowały tego wyścigu w sumie to co zrobił Webber na starcie to ale w swoim stylu Na podium fajna ekipa, lubię panów choć zamieniłbym Vettela z Massa
Morfi - 17-03-2013, 19:49
Super początek sezonu. Będzie ciekawie.
Webber powinien całymi godzinami ćwiczyć start. Nic nie poprawił z swojej najwiekszej bolączki.
Najbardziej ciesze się z postawy Raikonena
szuwar - 17-03-2013, 20:58
mjsystem napisał/a: | Troszkę szkoda mi Massy, |
Krystian99 napisał/a: | choć zamieniłbym Vettela z Massa |
Masa sympatyczny gość, ale myślę, że z wyniku jak i końcówki 2012 to gość jest zadowolony bo nie było wesoło, dobrze widzieć go w formie
mjsystem - 17-03-2013, 21:08
mkm napisał/a: | A czy którys kanał transmitował w nocy dokończenie kwalifikacji?
Polsat - nie. Jakaś filmowa kicha.
Polsat Sport extra - nie. Tenis na żywo - w pełni uzasadniony.
TV4 - nie. - głupawa "Drogówka".
A PolsatSport zrobił mnie w balona, bo miał niezgodny program z tym co leciało, co rozbudziło moje nadzieję, że jednak puszczą.
O 0.55 skończył się program "ponadprogramowy" i byłem przekonany, że puszczą kwalifikacje, a oni zamiast tego walnęli 20 minutowy blok reklamowy, przerywany zajawkami co w przyszłym tygodniu...
Zgotowałem.
A wydaje mi się, że Borowczyk rano mówił "do zobaczenia o 1 w nocy"... |
Zrobili nas w jajo, czekałem do 1 w nocy i mnie szlag trafiał. Szybko przeleciałem wszystkie kanały i znalazłem na żywo 2 i 3 sesję w RTL live. Obejrzałem i jakoś mi nerwy puściły. Tyle warta jest nasza telewizja....
[ Dodano: 17-03-2013, 21:10 ]
Morfi napisał/a: | Webber powinien całymi godzinami ćwiczyć start |
Wszystko wskazuje na to, że to jego ostatni sezon. Nie zdąży poćwiczyć
[ Dodano: 23-03-2013, 17:19 ]
mjsystem napisał/a: |
Morfi napisał/a:
Webber powinien całymi godzinami ćwiczyć start
Wszystko wskazuje na to, że to jego ostatni sezon. Nie zdąży poćwiczyć |
Wyjasniło się, padł mu Kers i telemetria...
A wczoraj i dziś było ciekawie. Deszcz spłatał figla co niektórym kierowcom, zobaczymy jutro, czy pole position Vettel utrzyma na starcie i czy nie zużyje zbyt szybko opon...
Morfi - 24-03-2013, 09:07
No i niestety Alonso odpada.
To będzie ciekawy wyścig.
Bizi78 - 24-03-2013, 10:58
Fantastyczny wyścig .
Najlepsze jak Hamilton chciał zrobić pitstop w McLarenie .
gigant87 - 24-03-2013, 11:05
Polityka rządzi.
Mam niesmak po tym wyścigu...
Brakuje mi tego, o czym mówił Senna:
http://www.youtube.com/watch?v=qYYIzDMJbpY
JCH - 24-03-2013, 11:18
gigant87 napisał/a: | Polityka rządzi. | Niestety....
Szkoda, że Rosberg zamiast wdawać się w dyskusje nie skupił się na jeździe. Pokazałby gdzie jest miejsce w szyku temu, który: Bizi78 napisał/a: | chciał zrobić pitstop w McLarenie |
|
|
|