To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Lotnisko - zabawa na śniegu

serKlakier - 15-01-2007, 17:36

Może nie będzie tak źle, ja słyszałem że po pod konic stycznia ma coś popruszyć :)
Anonymous - 16-01-2007, 13:57

Jak juz spadnie śnieg i byśmy się wybrali to fajnie by było zabrać jakieś pachołki, może slalom by się udało zrobić i przejazdy na czas?? :twisted:

Albo choćby pódła kartonowe :idea:

Już się nie mogę doczekać...

serKlakier - 17-01-2007, 12:08

Zawsze tam gdzieś leżą oponki, to z nich w ostateczności można skorzystać. A jak nie to postaram się od kolegi załatwić :) .
Anonymous - 17-01-2007, 18:41

opony, jeszcze zmarznięte mogą być zbyt twarde i zostawiać ślady na karoserii, myśle że kartony były by ok chyba że skombinujesz pachołki bedzie super :mrgreen:

Chyba że drogowcom dźwigniemy?? :twisted:

karolgt - 17-01-2007, 18:44

w sumie racja co do opon,

jak kazdy wezmie 1 karton to bedzie po klopocie

Anonymous - 17-01-2007, 23:39

Dobra wiadomosc znajoma mi mowila ze we wtorek ma popadac snieg.
Tez chetnie sie sprawdze i pocwicze tylko gdzie to bedzie?

karolgt - 17-01-2007, 23:42

geepard napisał/a:
pocwicze tylko gdzie to bedzie?

sie pewnie ustali przez telefon'y na chwile przed :)

Anonymous - 18-01-2007, 16:11

Jestem za tylko jak ktos nie zna tematu na forum a chetnie by posmigal to jakos trzeba sie skontaktowac...hmm
a gdzie mozemy jezdzic?lotnisko?ktora polowa miedzy II pulkiem a dywizjony czy po stronie polibudy?mozna tam w ogoel jeszcze wjezdzac?nawierzchnia pozostawia duzo do zyczenia.A moze inne propozycje?tak zeby nas nie przegonili heh
bwr

Anonymous - 19-01-2007, 20:20

Browar napisał/a:
gdzie mozemy jezdzic?lotnisko?ktora polowa miedzy II pulkiem a dywizjony czy po stronie polibudy?mozna tam w ogoel jeszcze wjezdzac?nawierzchnia pozostawia duzo do zyczenia.A moze inne propozycje?tak zeby nas nie przegonili heh

No waśnie też chciaem żeby się ktos wypowiedział jak tam sprawa wygląda...

karolgt - 23-01-2007, 15:06

aaaaaaaaaa snieg :D

ale spokojnie 8) , wstrzymajmy sie niech napada troche :D

Anonymous - 23-01-2007, 17:38

karolgt napisał/a:
aaaaaaaaaa snieg :D

ale spokojnie 8) , wstrzymajmy sie niech napada troche :D

haha dooookladnie karol nareszcie :)

Anonymous - 23-01-2007, 18:05

Mamy snieg jak bedziecie cos ustalac do dajcie znac gdzie co i jak Adaho ma moj numer telefonu jak by co.
Podobno ma padacostro cala noc :twisted:
Czekam jak sie ktos odezwie.

karolgt - 23-01-2007, 23:52

ja juz bylem :D wyszlo dosc spontanicznie przy okazji odwozenia Magdy do domu:D bylo zajebiscie :D i ogolnie w miejscach tłok, tyle osob, ale pelna kulturka i wszystko oki :)

jesli organiuje ktos w wiecej osob,to ja chetnie :)

Anonymous - 24-01-2007, 00:23

Ok to MManiacy na nastepujace dni - sroda - czwartek - piatek -wiem ze praca itp, ale moze jednak ktos sie skusi.Chcialbym wreszcie zobaczyc Wasze rozesmiane ze szczescia miny spowodowane opadem sniegu i wiekszym niz zazwyczaj zuzyciem paliwa w miśku hah :)
karolgt - 24-01-2007, 00:33

proponuje czwartek kolo 22