Nasze Miśki - a miał być kolejny vr4 ...
sveno - 06-02-2013, 11:01
to są te same auta?
Co to za spoiler z tyłu wstawiłeś?
danino88 - 06-02-2013, 11:20
Cytat: | to są te same auta? |
tak tylko kolor i brud zależy od fotografa
Cytat: | Co to za spoiler z tyłu wstawiłeś? |
od galanta Narzeczonej bardziej się podoba niż te 2 co sprzedaję Ale miała wybór
MKV - 07-02-2013, 11:56
danino88 napisał/a: |
ja w dalszym ciągu żałuję że nie kupiłem od Mateusza białego galanta przed Derpin-em
|
Mój ci on
Derpin napisał/a: |
kołpaki ściągnij i stalówki na czarno |
Ty to chyba lubisz stalówki
Ja to tylko alu i alu
danino88 - 07-02-2013, 14:15
Cytat: | Ty to chyba lubisz stalówki
Ja to tylko alu i alu |
To auto ma jeździć drugi stoi na alu zima lato 17' , a w planach 18' na lato, jeszcze jakieś ale ?
Torp12 - 07-02-2013, 14:58
danino88 napisał/a: | jeszcze jakieś ale ? |
Po co robić swap na silnik którego utrzymanie przewyższa budżet właściciela ?
danino88 - 07-02-2013, 16:26
Cytat: | Po co robić swap na silnik którego utrzymanie przewyższa budżet właściciela ? |
Nie rozumiem chodzi o Julkę i vr4 ?
Anonymous - 07-02-2013, 18:04
Torp12 napisał/a: | Po co robić swap na silnik którego utrzymanie przewyższa budżet właściciela ? |
po to, że jedni chcą mieć mocne auto do upalania i ew normalnej jazdy, a drugie ma służyć jako typowy wół roboczy i nabijać kilometry ??
danino88 - 07-02-2013, 20:26
Cytat: | po to, że jedni chcą mieć mocne auto do upalania i ew normalnej jazdy, a drugie ma służyć jako typowy wół roboczy i nabijać kilometry ?? |
Dokładnie, vrem zrobiłem już sporo bo 12 tys km a tylko dlatego że nie miałem auta zastępczego po sprzedaży białasa. W październiku postanowiłem kupić drugie auto które będzie nabijało km, głównie Częstochowa-Wrocław-Łódź czyli miesięcznie szacuję 3tys km. Tym bardziej że na te trasy nie potrzebuję vrki a normalny ekonomiczny dupowóz Julka służy i będzie służyła do czego innego i jeśli będę wyrabiał się finansowo to zostanie u mnie na co najmniej 5lat
Torp12 - 07-02-2013, 23:42
Derpin napisał/a: |
po to, że jedni chcą mieć mocne auto do upalania i ew normalnej jazdy, a drugie ma służyć jako typowy wół roboczy i nabijać kilometry ?? |
Auto do upalania?? Co niby przez to rozumiesz? Bo dla mnie to jakis nie za duzy pedzilot z wyprutym srodkiem i raczej malo idealnym stanem zewnetrznym :] A olbrzymi galant kombi no upalania to sredni pomysl jak dla mnie. Poza tym upalac to mozna gdzies na torze albo zamknietym odcinku jak masz dojscie a nie w miescie.
Ja poprostu nie rozumiem rzucania sie na potezne mocowo silniki skoro nie masz zeby lac w niego benzyne... Wstawiasz LPG, ok Twoja sprawa ale jak widac to i tak nie zalatwia sprawy :]
m6riano - 07-02-2013, 23:47
Torp12, zobacz w ilu VR4/LEGNUM w Polsce nie ma gazu..?;-)
Torp12 - 07-02-2013, 23:51
m6riano napisał/a: | Torp12, zobacz w ilu VR4/LEGNUM w Polsce nie ma gazu..?;-) |
Bo to wlasnie jest nasza mentalnosc, byle mocniej byle mocniej a zalac to wszystko LPG. Wiesz ze Maciek u rodzicow co 2 tys musi zmieniac swiece? A w swoich ile silnikow zajezdzil? Do turlania sie LPG moze i dobry ale nie do mocnego turbo.
m6riano - 07-02-2013, 23:57
Torp12 napisał/a: | Wiesz ze Maciek u rodzicow co 2 tys musi zmieniac swiece? |
nie przesadzaj...Bartek chyba wymienia co 10-15..
po za tym to właśnie POLSKA, nie Niemcy czy Anglia gdzie zarobki sa inne więc nikt nawet nie pomyśli o LPG.
Porównaj sobie takie zarobki/cena litra paliwa w takich chociażby Niemczech(ale i tam juz powoli tez patrzą w strone lpg)
karolgt - 08-02-2013, 00:08
Torp12 napisał/a: | m6riano napisał/a: | Torp12, zobacz w ilu VR4/LEGNUM w Polsce nie ma gazu..?;-) |
Bo to wlasnie jest nasza mentalnosc, byle mocniej byle mocniej a zalac to wszystko LPG. Wiesz ze Maciek u rodzicow co 2 tys musi zmieniac swiece? A w swoich ile silnikow zajezdzil? Do turlania sie LPG moze i dobry ale nie do mocnego turbo. |
lol, widać nie wiele wiesz o LPG
1) co 2 tys zmieniać świece? to co to za instalacja? z Poloneza żywcem przełożona i w dodatku bez regulacji?
2) co za problem z turbiną? turbo bo turbo czy po prostu nie wiesz co ono w ogóle robi i dlatego tak napisałeś że turbo z LPG nie pasuje?
Torp12 - 08-02-2013, 00:19
Nie bede sie dalej wdawal w temat LPG bo to nie ma sensu. Ja nie jestem zwolennikiem tego paliwa i tyle.
m6riano - 08-02-2013, 00:23
LPG jest złe..od niego sie psują sworznie we wahaczach..ścieraja klocki...zderzak sie łamie..czasami gume sie złapie..i przede wszystkim sie TYJE
bo sie więcej jeździ jak chodzi..;-)
|
|
|