To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero II - Zakup w zachodnipomorskim.

igor - 10-02-2013, 15:38

Też sie tym przejmuje, bo niestety jest tak jak piszesz.
Słabo widzę te moje poszukiwania :?

PiotrKw - 10-02-2013, 15:46

Skontaktuj się ze Zbyszkiem Montowskim z E-pajero z pod Bytowa . Na forum
" zbyszek2m ". Moze coś wie o dobrym pojeżdzie do sprzedaży i coś pomoże . A szczególnie jeżeli nie musisz kupować "na wczoraj" :wink: . http://www.e-pajero.pl/
Na pewno też pomoże ocenić stan techniczny jeżeli dostarczył byś do niego pojazd.

igor - 10-02-2013, 15:53

Można i tak spróbować. Dzięki.
Tylko najpierw musze do domu wrócic a tu dopiero 1 tydzień kontraktu minął :)
Pozdrowienia

lukas 78 - 10-02-2013, 20:11

może Waldek będzie swojego sprzedawał coś tak mi się o uszy obiło.... po remontach zadbany :mrgreen:
tylko będziesz musiał na krokodyli uważać bo jak na wagę wezmą to kaplica :lol:

jawaldek - 10-02-2013, 21:30

lukas 78 napisał/a:
może Waldek będzie swojego sprzedawał coś tak mi się o uszy obiło.... po remontach zadbany :mrgreen:
:axe: to Cię lukas78 czeka :wink: Jak będą chcieli ważyć to wyjdę z samochodu i waga będzie OK :mrgreen:
Mirek1275 - 10-02-2013, 23:35

W Pajero II z linków brak jakichkolwiek oryginalnych naklejek na błotnikach może świadczyć o ekstremalnym malunku po całości.
Właścicielowi niebieskiego zostało trochę farbki to nawet w pojarce chlapacze zrobił w kolorze...
Wiem jak ciężko w naszym regionie kupić takiego typu auto, sam kupowałem chyba z pół roku.
Najlepiej będzie uzbroić się w cierpliwość i czekać na jakiś w miarę ładny egzemplarz.
Życzę trafnego wyboru.

lukas 78 - 10-02-2013, 23:39

jawaldek napisał/a:
lukas 78 napisał/a:
:axe: to Cię lukas78 czeka :wink: Jak będą chcieli ważyć to wyjdę z samochodu i waga będzie OK :mrgreen:

dobrze ,że Waldek na żartach się zna
wracając do tematu ta II ka to mina :wink:

igor - 11-02-2013, 12:13

Mirek1275 napisał/a:
Wiem jak ciężko w naszym regionie kupić takiego typu auto, sam kupowałem chyba z pół roku.
..ehhh. Mnie się też nie spieszy.

Może jeszcze takie coś.
Pajero Koszalin
Tu prawdopodobieństwo katowania w terenie.

A co myślicie o Galloperze?

jawaldek - 11-02-2013, 12:47

igor napisał/a:
Może jeszcze takie coś.
Pajero Koszalin
Tu prawdopodobieństwo katowania w terenie.
większość widziała teren bo i po to są. Zależy też jak ten teren oglądany był. Tu sprzedający napisał o tym i za to dla Niego "+" Przeróbki które zrobił są kosztowne. Zapytałeś o Gallopera to ja zapytam jak będzie wykorzystywany kupiony przez Ciebie samochód terenowy ?? Galoper ma taką nazwę na Hiszpanię bo Pajero w tamtym kraju jest obraźliwą nazwą.
lukas 78 - 11-02-2013, 12:50

Waldek Galloper to Hyundai
zmiana nazwy była na Montero :wink:

igor - 11-02-2013, 13:22

Fura najpierw bedzie doprowadzona do należytego stanu technicznego.
Potem chciałbym dla wygladu niewielki lift, moze jakiś zderzak z przodu...
Coś w stylu wyprawówki. Bez latania po klamki w błocie, ale zebym mógł rodzine zapakowac i pojechac raz w roku na drugi koniec polski.

jawaldek - 11-02-2013, 14:11

lukas 78 napisał/a:
Waldek Galloper to Hyundai
zmiana nazwy była na Montero :wink:
taaa pośpiech :oops: jest wskazany przy łapaniu pcheł -> masz 100%% rację

[ Dodano: 11-02-2013, 14:15 ]
igor napisał/a:
Bez latania po klamki w błocie
acha już to widzę :mrgreen: błoto wciąga i to dosłownie
igor napisał/a:
Coś w stylu wyprawówki
tak jak tu http://youtu.be/uu12pjngoSk ???
igor - 11-02-2013, 14:34

jawaldek napisał/a:
acha już to widzę błoto wciąga i to dosłownie
Zwłaszcza jak ma sie sąsiada ze zmotanym Patrolem, który oczywiście tylko na patrola mnie nakręca jako jedyne słuszne auto terenowe.
jawaldek napisał/a:
Niestety mam tak wolnego neta na statku, ze ten filmik to bedzie mi sie otwierał 3 dni :(
Ja chciałbym jakis fajny zderzak z przodu (ARB przeraża ceną), snorkela - to dla typowo wygladu i może bagażnik na dach.

Nie lubie katować maszyn...

jawaldek - 11-02-2013, 15:30

igor napisał/a:
snorkela - to dla typowo wygladu
nie tylko->>powietrze pobierane z wyższych partii drogi jest czystsze nie wspomnę o typowym zastosowaniu przeprawowym przez wodę.
igor napisał/a:
ze zmotanym Patrolem, który oczywiście tylko na patrola mnie nakręca jako jedyne słuszne auto terenowe.
no w pewnym sensie ma rację jest to mocny samochód do mocnego upalania ale do podróżowania to raczej nie->> szczególnie te zmotane.
igor napisał/a:
Niestety mam tak wolnego neta na statku, ze ten filmik to będzie mi sie otwierał 3 dni :(
to powiem Ci co tam jest: Gościu zrobił zabudowę tylnej przestrzeni ładunkowej z wykorzystaniem jako miejsca do spania, prysznic z podgrzewaną gazowo wodą, ekspresem ciśnieniowym do kawy,kombajnem kuchennym i jeszcze parę innych pierdułek :mrgreen: I nieskromnie chwaląc się tym gościem jestem ja :mrgreen:
Podeślę Ci krótszy filmik http://www.youtube.com/wa...gWDE3EuSPAg3mhQ
Zderzak jak masz sprytnego spawacza i jakiś wzór to sam wy-spawasz->> weź pod rozwagę jednak i montaż wyciągarki.

lukas 78 - 11-02-2013, 15:35

jawaldek napisał/a:

wygląda całkiem jak Waldkowóz :wink: