Pajero II - Zakup w zachodnipomorskim.
igor - 10-02-2013, 15:38
Też sie tym przejmuje, bo niestety jest tak jak piszesz.
Słabo widzę te moje poszukiwania
PiotrKw - 10-02-2013, 15:46
Skontaktuj się ze Zbyszkiem Montowskim z E-pajero z pod Bytowa . Na forum
" zbyszek2m ". Moze coś wie o dobrym pojeżdzie do sprzedaży i coś pomoże . A szczególnie jeżeli nie musisz kupować "na wczoraj" . http://www.e-pajero.pl/
Na pewno też pomoże ocenić stan techniczny jeżeli dostarczył byś do niego pojazd.
igor - 10-02-2013, 15:53
Można i tak spróbować. Dzięki.
Tylko najpierw musze do domu wrócic a tu dopiero 1 tydzień kontraktu minął
Pozdrowienia
lukas 78 - 10-02-2013, 20:11
może Waldek będzie swojego sprzedawał coś tak mi się o uszy obiło.... po remontach zadbany
tylko będziesz musiał na krokodyli uważać bo jak na wagę wezmą to kaplica
jawaldek - 10-02-2013, 21:30
lukas 78 napisał/a: | może Waldek będzie swojego sprzedawał coś tak mi się o uszy obiło.... po remontach zadbany
tylko będziesz musiał na krokodyli uważać bo jak na wagę wezmą to kaplica | to Cię lukas78 czeka Jak będą chcieli ważyć to wyjdę z samochodu i waga będzie OK
Mirek1275 - 10-02-2013, 23:35
W Pajero II z linków brak jakichkolwiek oryginalnych naklejek na błotnikach może świadczyć o ekstremalnym malunku po całości.
Właścicielowi niebieskiego zostało trochę farbki to nawet w pojarce chlapacze zrobił w kolorze...
Wiem jak ciężko w naszym regionie kupić takiego typu auto, sam kupowałem chyba z pół roku.
Najlepiej będzie uzbroić się w cierpliwość i czekać na jakiś w miarę ładny egzemplarz.
Życzę trafnego wyboru.
lukas 78 - 10-02-2013, 23:39
jawaldek napisał/a: | lukas 78 napisał/a: | może Waldek będzie swojego sprzedawał coś tak mi się o uszy obiło.... po remontach zadbany
tylko będziesz musiał na krokodyli uważać bo jak na wagę wezmą to kaplica | to Cię lukas78 czeka Jak będą chcieli ważyć to wyjdę z samochodu i waga będzie OK |
dobrze ,że Waldek na żartach się zna
wracając do tematu ta II ka to mina
igor - 11-02-2013, 12:13
Mirek1275 napisał/a: | Wiem jak ciężko w naszym regionie kupić takiego typu auto, sam kupowałem chyba z pół roku. | ..ehhh. Mnie się też nie spieszy.
Może jeszcze takie coś.
Pajero Koszalin
Tu prawdopodobieństwo katowania w terenie.
A co myślicie o Galloperze?
jawaldek - 11-02-2013, 12:47
igor napisał/a: | Może jeszcze takie coś.
Pajero Koszalin
Tu prawdopodobieństwo katowania w terenie. | większość widziała teren bo i po to są. Zależy też jak ten teren oglądany był. Tu sprzedający napisał o tym i za to dla Niego "+" Przeróbki które zrobił są kosztowne. Zapytałeś o Gallopera to ja zapytam jak będzie wykorzystywany kupiony przez Ciebie samochód terenowy ?? Galoper ma taką nazwę na Hiszpanię bo Pajero w tamtym kraju jest obraźliwą nazwą.
lukas 78 - 11-02-2013, 12:50
Waldek Galloper to Hyundai
zmiana nazwy była na Montero
igor - 11-02-2013, 13:22
Fura najpierw bedzie doprowadzona do należytego stanu technicznego.
Potem chciałbym dla wygladu niewielki lift, moze jakiś zderzak z przodu...
Coś w stylu wyprawówki. Bez latania po klamki w błocie, ale zebym mógł rodzine zapakowac i pojechac raz w roku na drugi koniec polski.
jawaldek - 11-02-2013, 14:11
lukas 78 napisał/a: | Waldek Galloper to Hyundai
zmiana nazwy była na Montero | taaa pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł -> masz 100%% rację
[ Dodano: 11-02-2013, 14:15 ]
igor napisał/a: | Bez latania po klamki w błocie | acha już to widzę błoto wciąga i to dosłownie igor napisał/a: | Coś w stylu wyprawówki | tak jak tu http://youtu.be/uu12pjngoSk ???
igor - 11-02-2013, 14:34
jawaldek napisał/a: | acha już to widzę błoto wciąga i to dosłownie | Zwłaszcza jak ma sie sąsiada ze zmotanym Patrolem, który oczywiście tylko na patrola mnie nakręca jako jedyne słuszne auto terenowe.
Niestety mam tak wolnego neta na statku, ze ten filmik to bedzie mi sie otwierał 3 dni
Ja chciałbym jakis fajny zderzak z przodu (ARB przeraża ceną), snorkela - to dla typowo wygladu i może bagażnik na dach.
Nie lubie katować maszyn...
jawaldek - 11-02-2013, 15:30
igor napisał/a: | snorkela - to dla typowo wygladu | nie tylko->>powietrze pobierane z wyższych partii drogi jest czystsze nie wspomnę o typowym zastosowaniu przeprawowym przez wodę.
igor napisał/a: | ze zmotanym Patrolem, który oczywiście tylko na patrola mnie nakręca jako jedyne słuszne auto terenowe. | no w pewnym sensie ma rację jest to mocny samochód do mocnego upalania ale do podróżowania to raczej nie->> szczególnie te zmotane. igor napisał/a: | Niestety mam tak wolnego neta na statku, ze ten filmik to będzie mi sie otwierał 3 dni | to powiem Ci co tam jest: Gościu zrobił zabudowę tylnej przestrzeni ładunkowej z wykorzystaniem jako miejsca do spania, prysznic z podgrzewaną gazowo wodą, ekspresem ciśnieniowym do kawy,kombajnem kuchennym i jeszcze parę innych pierdułek I nieskromnie chwaląc się tym gościem jestem ja
Podeślę Ci krótszy filmik http://www.youtube.com/wa...gWDE3EuSPAg3mhQ
Zderzak jak masz sprytnego spawacza i jakiś wzór to sam wy-spawasz->> weź pod rozwagę jednak i montaż wyciągarki.
lukas 78 - 11-02-2013, 15:35
wygląda całkiem jak Waldkowóz
|
|
|