Sport - Inne - Ligi zagraniczne i Liga Mistrzów.
sruba - 23-01-2007, 23:31
Cytat: |
Historia pewnego tatuażu
Kiedy idziesz do salonu tatuażu - weź ze sobą kolegę. Nastoletni kibic Boca Juniors chciał sobie zafundować tatuaż. Miało być logo klubu, ale w salonie trafił na kibica innego klubu z Buenos Aires - River Plate. Ten wytatuował mu na plecach penisa.
"Nie widziałem, co on mi tatuował, ponieważ w salonie nie było luster" - mówił prasie poszkodowany, który zastrzegł swoje dane osobowe. Sprawa wyszła na jaw dopiero, gdy przyszedł do domu i tatuażem pochwalił się rodzicom.
Sprawa znajdzie się w sądzie.
|
Marcin-Krak - 24-01-2007, 00:11
No się uśmiałem - o bez kitu - no ale cóż czasem tak bywa
harpagan - 24-01-2007, 00:47
Hahahahahaha
Ciekawe co przezyli rodzice
Cezar - 24-01-2007, 01:25
Pewnie szok
Anonymous - 24-01-2007, 14:54
Po prostu bajka
Ale gość jest przynajmniej oryginalny z taką dziarą na plecach
akbi - 26-01-2007, 15:05
Cytat: | Francuz Michel Platini został nowym prezydentem Europejskiej Unii Piłkarskiej (UEFA). Wyboru dokonano podczas kongresu UEFA w Duesseldorfie. |
... pamiętam jak strzelał takie piękne bramy z wolnego
Anonymous - 26-01-2007, 21:44
Dobry wybor i wlasciwy czlowiek na wlasciwym stanowisku
Marcin-Krak - 26-01-2007, 23:53
Meteo napisał/a: | Dobry wybor i wlasciwy czlowiek na wlasciwym stanowisku |
Ciekawe czy tak dalej będziesz sądził jak swoje groźby-ostrzeżenie w stosunku do Polski wprowadzi w życie
Ale przynajmniej z Bońkiem się zna więc może jest szansa że niebędziemy tylko zaściankowo traktowani
akbi - 27-01-2007, 12:34
Marcin-Krak napisał/a: | Meteo napisał/a:
Dobry wybor i wlasciwy czlowiek na wlasciwym stanowisku
Ciekawe czy tak dalej będziesz sądził jak swoje groźby-ostrzeżenie w stosunku do Polski wprowadzi w życie |
Jeśli tak się tanie, to uważam, że głównymi odpowiedzialnymi za to będą polscy włodarze, zarówno w PZPN jak i w ministerstwie sportu, a nie Platini
Anonymous - 27-01-2007, 13:37
Swieta racja akbi , bo jezeli w Polsce nie mozemy sobie sami poradzic z tym calym balaganem i aferami , a podobno jestesmy cywilizowanym krajem to musi interweniowac UEFA i moga nas zawieszac , bo to cos kogos wkoncu nauczy.
Anonymous - 09-02-2007, 10:58
Cytat: | Chińczycy odesłali siedmiu piłkarzy do domu.Siedmiu piłkarzy olimpijskiej reprezentacji Chin zostało odesłanych w czwartek do domu. Dzień wcześniej podczas meczu towarzyskiego z drugoligowym Queens Park Rangers w Londynie, doszło do bijatyki między zawodnikami.
Menedżer chińskiej drużyny, Li Xiao Guang utrzymuje, że powodem powrotu do ojczyzny części graczy nie były środowe wydarzenia. - Wracają, ponieważ muszą przestrzegać kontaktów klubowych - powiedział i jednocześnie przeprosił za ich zachowanie.
Zamieszki na boisku rozpoczęły się kiedy Chińczyk Gao Lin uderzył jednego z rywali. - W życiu nie widziałem czegoś takiego. Była walka na pięści, ciosy kung-fu , co tylko można sobie wyobrazić - opisywał zdarzenie jeden ze świadków. Gazeta "China Daily" napisała, że na murawie biło się co najmniej 30 osób. Najbardziej poszkodowany - Zheng Tao został znokautowany- ze złamaną szczęką trafił do szpitala.
Sędzia Dermot Gallacher zdecydował się przerwać spotkanie w 75. minucie przy stanie 2:1 dla angielskiego zespołu. Chińczycy przebywają w Londynie na zaproszenie Chelsea.
http://www.youtube.com/watch?v=SpilMcqlbZg
|
Hehehehehe Dobrze ze nie grali chinczycy w Polsce z udziałem publicznosci bo by juz cala druzyna wystepowala w postaci zupek chińskich
Anonymous - 21-02-2007, 22:05 Temat postu: LIGA MISTRZÓW 2007 Jak myślicie kto wygra tą edycję Ligi Mistrzów???
Ja myśle ze będzie to MU lub Real.
[ Dodano: 21-02-2007, 22:48 ]
Dobry mecz Barcy i Liverpoolu i zasłuzona wygrana wyspiarzy
Marcin-Krak - 22-02-2007, 16:41
dm17 napisał/a: | Dobry mecz Barcy i Liverpoolu i zasłuzona wygrana wyspiarzy |
Czy ja wiem - widziałem wiele o wiele lepszych
Do wczoraj faworytem była Barca.
Teraz jeśli w meczach z Romą się dobrze zaprezentuje to myślę że może być czarny koń - LYON
McDoune - 22-02-2007, 18:14
Cytat: | Teraz jeśli w meczach z Romą się dobrze zaprezentuje to myślę że może być czarny koń - LYON |
W pierwszym się nie zaprezentował...
Jakiegoś kryzysa chyba mają bo podobno i w lidze cieniują
Anonymous - 22-02-2007, 18:30
Cytat: | Czy ja wiem - widziałem wiele o wiele lepszych |
Nie napisałem ze to byl najlepszy mecz jaki w zyciu widziałem tylko ze dobry
Jakos nie widze Barcy-teraz maja słaby okres wiec nie sądze ze cos poważnego zwojują.
|
|
|