To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Misiek 2.5 V6 SE by Cirus

cirus - 07-04-2013, 23:10

Dzisiaj odebrałem auto od lakiernika i zrobiłem jakies tam drobne zdjęcia :

a takie kółka czekaja na lepsza pogode
17" 8 cali szerokie et35

cirus - 09-04-2013, 21:07

jaki kolor widzieli byscie na tych felgach?

do wyboru jest: złoty, brązowy i grafit

W@sio - 09-04-2013, 23:15

Cirusku, jak dla mnie grafit będzie za ciemny... ale takie palone złoto wpadające w brąz do srebrnej budy nawet mogło by pasować :)
cirus - 11-06-2013, 12:31

tak samochodzik prezentuje się na nowych kółkach ( chwilowo wstrzymałem się z malowaniem bo jakos dziwnie mi na razie pasuje ten kolor który jest )

kolejną modyfikacją która przejdzie to zbudowanie kompletnego wydechu 2.25 na długim środkowym i końcowym turboworksa żeby troche słyszeć Vke mam nadzieje że sonda nie popsuje mi planów i nie wywali nieporzadanego checka ;) będzie to wygladało mniej wiecej tak jak wszystko pójdzie po planie to moze wpadnie jakiś fajny pokrecony kolektor wydechowy chociaż jeszcze nie robiłem rozeznania jak z dostepnościa tego do miśka.

Fragu - 11-06-2013, 12:45

Muszę powiedzieć, że na tych kołach wygląda świetnie! :twisted:
cirus - 14-06-2013, 16:58

naszło mnie ostatnio na dłubanie i zakupiłem renoskór, niby taka mała buteleczka a z obleśnej odbarwionej skóry zrobiła sie nówka sztuka, byłem pozytywnie zaskoczony efektem

no i w końcu pojechałem do tłumikarza na montaż grajka, efekt jak najbardziej na plus zwłaszcza z niskich obrotów 8)

yaro1976 - 14-06-2013, 17:57

odnośnie Renoskór`u, w zależności od tego jak agresywny masz pot w dłoniach i jak często korzystasz z auta, wystarczy on na pół roku, do roku, potem już prześwity. przerabiałem to 3 krotnie, potem gdzieś ktoś na forum polecił Vinyl spray Motipa chyba, od tamtej chwili upłyneło już ponad 2 lata, więc z całym sercem polecam to ustrojstwo

BTW: felgi kozackie, duży plus

cirus - 02-07-2013, 17:45

miałem chwile i udało mi się w koncu ogarnąc zegary, gejowskie niebieskie podświetlenie zmieniłem na białe diody, oraz podłubałem audio, do pełni szczęscia brakuje kondensatora bo ostatni nie wytrzymał presji :mrgreen:

a tak to klocki nastepujące

radio alpine
wzmak rockford fostgate
średnie, wysokie - hertz
drzwi wygłuszone dynamat, app
dystanse mdf.
skrzynia jbl 25l. cl.

i jeszcze takie foto z nocnego spota w siedlcach.

http://picasaweb.google.c...286701561508098

tomasek - 03-07-2013, 09:28

To jest wersja Sport Galanta czy dołożony przedni zderzak ze Sporta :?: :wink:
Juiceman - 03-07-2013, 09:33

Jeśli grafit do srebrnego to taki jak u mnie ew. odrobinę jaśniejszy ;-)
cirus - 03-07-2013, 10:46

tomasek napisał/a:

To jest wersja Sport Galanta czy dołożony przedni zderzak ze Sporta :?: :wink:

skoro ma zderzak przód tył i progi ze sporta obniżone zawieszenie to raczej sport edition, jedyne czego sie dopatrzyłem to lampy tyl usdm:)

KucharZ - 03-07-2013, 10:52

Świetne zdjęcie :) Aż sobie chyba na tapetę ustawię, jeżeli wyrażasz zgodę ;)
Hugo - 03-07-2013, 12:56

cirus napisał/a:
skoro ma zderzak przód tył i progi ze sporta
Zderzak tylny w SE niczym nie różni się od zwykłego z wersji GLS.
cirus napisał/a:
jedyne czego sie dopatrzyłem to lampy tyl usdm:)
Wyglądają na zwykłe przedliftowe lampy.
cirus - 03-07-2013, 18:43

Hugo napisał/a:
Wyglądają na zwykłe przedliftowe lampy.

a tego juz nie wiem widziałem takie jak moje w pewnym amerykańcu a dodatkowo na spocie znajomi mieli inne (pewnie poliftowe) i dlateog tak rozkminiłem.

Hugo - 03-07-2013, 20:42

cirus napisał/a:
a tego juz nie wiem widziałem takie jak moje w pewnym amerykańcu a dodatkowo na spocie znajomi mieli inne (pewnie poliftowe) i dlateog tak rozkminiłem
Bo amerykańce mają całe czerwone lampy (czerwone kierunkowskazy) i ludziska zakłądają europejskie lampy, aby jeździć w zgodzie z przepisami :wink: Także Ty masz po prostu przedliftowe lampy tylne, a w tym amerykańcu były zmienione.