Nasze Miśki - Misiek 2.5 V6 SE by Cirus
cirus - 07-04-2013, 23:10
Dzisiaj odebrałem auto od lakiernika i zrobiłem jakies tam drobne zdjęcia :
a takie kółka czekaja na lepsza pogode
17" 8 cali szerokie et35
cirus - 09-04-2013, 21:07
jaki kolor widzieli byscie na tych felgach?
do wyboru jest: złoty, brązowy i grafit
W@sio - 09-04-2013, 23:15
Cirusku, jak dla mnie grafit będzie za ciemny... ale takie palone złoto wpadające w brąz do srebrnej budy nawet mogło by pasować
cirus - 11-06-2013, 12:31
tak samochodzik prezentuje się na nowych kółkach ( chwilowo wstrzymałem się z malowaniem bo jakos dziwnie mi na razie pasuje ten kolor który jest )
kolejną modyfikacją która przejdzie to zbudowanie kompletnego wydechu 2.25 na długim środkowym i końcowym turboworksa żeby troche słyszeć Vke mam nadzieje że sonda nie popsuje mi planów i nie wywali nieporzadanego checka będzie to wygladało mniej wiecej tak jak wszystko pójdzie po planie to moze wpadnie jakiś fajny pokrecony kolektor wydechowy chociaż jeszcze nie robiłem rozeznania jak z dostepnościa tego do miśka.
Fragu - 11-06-2013, 12:45
Muszę powiedzieć, że na tych kołach wygląda świetnie!
cirus - 14-06-2013, 16:58
naszło mnie ostatnio na dłubanie i zakupiłem renoskór, niby taka mała buteleczka a z obleśnej odbarwionej skóry zrobiła sie nówka sztuka, byłem pozytywnie zaskoczony efektem
no i w końcu pojechałem do tłumikarza na montaż grajka, efekt jak najbardziej na plus zwłaszcza z niskich obrotów
yaro1976 - 14-06-2013, 17:57
odnośnie Renoskór`u, w zależności od tego jak agresywny masz pot w dłoniach i jak często korzystasz z auta, wystarczy on na pół roku, do roku, potem już prześwity. przerabiałem to 3 krotnie, potem gdzieś ktoś na forum polecił Vinyl spray Motipa chyba, od tamtej chwili upłyneło już ponad 2 lata, więc z całym sercem polecam to ustrojstwo
BTW: felgi kozackie, duży plus
cirus - 02-07-2013, 17:45
miałem chwile i udało mi się w koncu ogarnąc zegary, gejowskie niebieskie podświetlenie zmieniłem na białe diody, oraz podłubałem audio, do pełni szczęscia brakuje kondensatora bo ostatni nie wytrzymał presji
a tak to klocki nastepujące
radio alpine
wzmak rockford fostgate
średnie, wysokie - hertz
drzwi wygłuszone dynamat, app
dystanse mdf.
skrzynia jbl 25l. cl.
i jeszcze takie foto z nocnego spota w siedlcach.
http://picasaweb.google.c...286701561508098
tomasek - 03-07-2013, 09:28
To jest wersja Sport Galanta czy dołożony przedni zderzak ze Sporta
Juiceman - 03-07-2013, 09:33
Jeśli grafit do srebrnego to taki jak u mnie ew. odrobinę jaśniejszy
cirus - 03-07-2013, 10:46
tomasek napisał/a: |
To jest wersja Sport Galanta czy dołożony przedni zderzak ze Sporta |
skoro ma zderzak przód tył i progi ze sporta obniżone zawieszenie to raczej sport edition, jedyne czego sie dopatrzyłem to lampy tyl usdm:)
KucharZ - 03-07-2013, 10:52
Świetne zdjęcie Aż sobie chyba na tapetę ustawię, jeżeli wyrażasz zgodę
Hugo - 03-07-2013, 12:56
cirus napisał/a: | skoro ma zderzak przód tył i progi ze sporta | Zderzak tylny w SE niczym nie różni się od zwykłego z wersji GLS. cirus napisał/a: | jedyne czego sie dopatrzyłem to lampy tyl usdm:) | Wyglądają na zwykłe przedliftowe lampy.
cirus - 03-07-2013, 18:43
Hugo napisał/a: | Wyglądają na zwykłe przedliftowe lampy. |
a tego juz nie wiem widziałem takie jak moje w pewnym amerykańcu a dodatkowo na spocie znajomi mieli inne (pewnie poliftowe) i dlateog tak rozkminiłem.
Hugo - 03-07-2013, 20:42
cirus napisał/a: | a tego juz nie wiem widziałem takie jak moje w pewnym amerykańcu a dodatkowo na spocie znajomi mieli inne (pewnie poliftowe) i dlateog tak rozkminiłem | Bo amerykańce mają całe czerwone lampy (czerwone kierunkowskazy) i ludziska zakłądają europejskie lampy, aby jeździć w zgodzie z przepisami Także Ty masz po prostu przedliftowe lampy tylne, a w tym amerykańcu były zmienione.
|
|
|