Radomskie - Zakupy zbiorowe
gawron - 27-03-2013, 08:36
No zamów dla PEPE bo ja miałem zamówić i zapomniałem
Ksiao - 27-03-2013, 19:58
ok spoko we wtorek będę zamawiał to może ktoś jeszcze będzie chetny
Kylu - 28-03-2013, 10:00
Stop, już nie trzeba, PEPE już ma ramki.
m6riano - 28-03-2013, 11:20
Może zamiast zamawiać dla kogoś niech każdy tu sie wpisz co kto potrzebuje...;-)
koliber124 - 29-03-2013, 08:26
Pytałem bez odezwu czy ktoś by reflektował na takie naklejki:
http://moto.allegro.pl/na...3126706386.html
Kylu - 29-03-2013, 11:20
Koliber, ja już chyba mam na swoim dość naklejek.
koliber124 - 29-03-2013, 13:03
Gdyby ktoś się zdecydował, dajcie znać. Nic na siłę
Metoda3 - 29-03-2013, 16:04
a co chcesz kolibrze kleic na swoim??
koliber124 - 29-03-2013, 19:20
Metoda3 napisał/a: | a co chcesz kolibrze kleic na swoim?? |
Na drzwiach lewych i prawych przednich
gawron - 26-04-2013, 10:33
http://mtuning.pl/index.p...hk=1&Itemid=588
Co powiecie o takiej rozpórce?
Byłby ktoś chętny na zakup?
m6riano - 26-04-2013, 12:27
Temat tej rozpórki z linka był juz wałkowany w dziale technicznym w temacie o rozpórkach...że to szajs i pognie ci sie prędzej lub wolniej (z naciskiem na prędzej),to jest coś takiego jak witamina C podana jako złoty środek na wszystko...czyli coś co działa na ego....
Lepszym wyborem są dla niektórych ORI rozpórki z Legnuma lub rozpórki od Staffy...
różnica jest taka że ori kosztuje dużo i ciężko dostać a Staffy może nie wygląda ale robi robote...
Jest temat na rzeczy...żeby na Zlota dogadać sie z firmą Staffa żeby postawiła swoje stoisko na zlocie i montowała swoje rozpórki w tej samej cenie w jakiej je sprzedaje a może i jeszcze taniej za reklame jaką jej zrobimy na zlocie(media,itp)
Pomyślcie o tym....
koliber124 - 26-04-2013, 12:48
m6riano napisał/a: | Temat tej rozpórki z linka był juz wałkowany w dziale technicznym w temacie o rozpórkach...że to szajs i pognie ci sie prędzej lub wolniej (z naciskiem na prędzej),to jest coś takiego jak witamina C podana jako złoty środek na wszystko...czyli coś co działa na ego....
Lepszym wyborem są dla niektórych ORI rozpórki z Legnuma lub rozpórki od Staffy...
różnica jest taka że ori kosztuje dużo i ciężko dostać a Staffy może nie wygląda ale robi robote...
Jest temat na rzeczy...żeby na Zlota dogadać sie z firmą Staffa żeby postawiła swoje stoisko na zlocie i montowała swoje rozpórki w tej samej cenie w jakiej je sprzedaje a może i jeszcze taniej za reklame jaką jej zrobimy na zlocie(media,itp)
Pomyślcie o tym.... |
m6riano myślę, że masz rację. A poza tym pomaga czy nie pomaga to jeśli ktoś chce kupić chociażby tylko dla poprawienia wyglądu to czemu nie. Ja osobiście jeśli kupię to między innymi właśnie w dużej mierze dlatego. A ile ludzi tyle zdań. Osobiście nie zagłębiałem się w temat rozpórki, ale jeżeli będzie w przystępnej cenie to czemu nie.
pzdr
gawron - 26-04-2013, 13:42
Nie zaglądałem tam przyznam się. Ja jestem za jak najbardziej chociaż bardziej chodzi mi o wygląd to jeśli już coś montowac to niech to ma ręce i nogi.
sebcio_rdm - 26-04-2013, 15:44
Odnośnie rozpórki to ta z mtuning.pl pewnie jest aluminiowa. Szczerze jeżeli ma tylko i wyłącznie wyglądaćto można kupić, ale poprawa jest duża w sztywności budy ale nie przy aluminium. Jak ktoś ma dojście do stalowej to ja z chęcią kupię.
m6riano - 26-04-2013, 16:00
staffa.pl
kosztuje coś ok180zł
być może na zlocie w tej cenie będzie z montaże..będe cisnął organizatorów żeby sie z nimi doghadali..a jeśli wy chcecie wyślijcie swoje zainteresowanie im na mejla(staffie) że wybieracie sie na zlot i doszły was słuchy że oni będą sie wystawiac na tym zlocie.
Kilka lub kilkanaście mejli na pewno nie pozostanie bez echa..
|
|
|