Łódzkie - Wybieramy Moderatora regionu łódzkiego!
SHARK1979 - 06-04-2013, 16:04
Witojcie też się zgadzam że Pamaro na wodza tylko częściej na spoty zapraszam
pamar - 10-04-2013, 13:58
jacek11 napisał/a: | Ale z tego co widzę po zainteresowaniu tematem,to moderator się nie przyda |
No cóż, właśnie z tego powodu potrzebny jest rozkręcacz
Jak tam Vendi, jak Sharku, macie chęć pokręcić tą łódzką karuzelą?
A może Jacek co?
jacek11 - 10-04-2013, 17:17
pamar napisał/a: | A może Jacek co? |
Żebym Was na złą stronę poprowadził
Wydaje mi się,że mod powinien być z Łodzi,ew.blisko Łodzi.Musi to być osoba odpowiedzialna,z zapleczem czasowym włącznie.
Ale się porobiło nie ma chętnego na taką fuchę
SHARK1979 - 11-04-2013, 21:22
jacek11 napisał/a: | Wydaje mi się,że mod powinien być z Łodzi,ew.blisko Łodzi |
To fakt zawsze troszkę łatwiej coś szybko załatwić
jacek11 napisał/a: | Musi to być osoba odpowiedzialna,z zapleczem czasowym włącznie. |
No fakt ale ja no nie wiem a zaplecze różnie
vendetta - 11-04-2013, 22:03
Ja podtrzymuję wcześniejszą opinię. Pamar zostaje jako mod i dodajemy Sharka Shark jeździ na spoty i umie rozkręcić rozmowę z nowymi - wiem z własnego doświadczenia. Ja Panowie (są tu jakieś Panie???? ) nie mam czasu na spoty. Weekendy pozajmowane.
Oczywiście jeśli Sharku nie chce to nic na siłę.
jacek11 - 12-04-2013, 17:14
SHARK1979, zawsze będziesz mógł się wycofać,jeśli Ci nie będzie pasowało.
Jestem za propozycją Agaty
Kto jeszcze
misibiczi - 12-04-2013, 18:55
No to ja dorzucę swoje 3 grosze i też zagłosuję na tak
sniegu - 12-04-2013, 23:07
Luda krótka piłka
Sharku piszesz się czy nie.
Jak nie to Pamar zostaje, kto chce przyjeżdżać na spoty to przyjeżdża, nawet jak Przemo modem zostanie to nie będzie po wszystkich dzwonił i nakłaniał do przyjazdu.
Bo marudzenie się zaczyna bez sensu, jeżeli Pamar nie rezygnuje to oficjalnie on jest modem chce się pojawiać na spotach, to się pojawia nie to nie, wjazdu na chatę mu robić nikt nie będzie.
I z całym szacunkiem do wszystkich, nie popierajcie nikogo kto się oficjalnie nie zgłosił bo w pewnym sensie wywieracie presje.
Ps. jak ktoś chce to traktować osobiście niech traktuje, to jest MOJE OSOBISTE ZDANIE NA TEN TEMAT, kto ze mną trochę po przebywał wie jaki jestem i nigdy nie owijam i się nie cackam.
[ Dodano: 12-04-2013, 23:13 ]
jacek11 napisał/a: | SHARK1979, zawsze będziesz mógł się wycofać,jeśli Ci nie będzie pasowało.
Jestem za propozycją Agaty
Kto jeszcze |
Jeszcze coś dodam, a potem będzie wieszanie psów za plecami, że się podjął i zaraz odpuścił temat?
To PRZEMO się musi zadeklarować, a nie Agata czy Ty Jacku będziecie go nominować.
Ja Sharkensa poprę jak najbardziej i jak będzie potrzebował pomocy, pomogę w miarę możliwości, ale takie wypychanie na siłę kojarzy Mi się z podstawówką.
No idź, no idź...
uffffffff no i spokój, mamy z czapki
vendetta - 12-04-2013, 23:23
sniegu napisał/a: | To PRZEMO się musi zadeklarować, a nie Agata czy Ty Jacku będziecie go nominować. |
A do czego pijesz? Napisałam swoją propozycję, nie widziałam dotychczas negacji ze strony Sharka a pomimo tego napisałam
Cytat: | Oczywiście jeśli Sharku nie chce to nic na siłę. |
Ja też nikogo nie wypycham, tylko proponuję tak jak proponowano mnie za co podziękowałam, bo uważam, że to miłe.
Cytat: | takie wypychanie na siłę kojarzy Mi się z podstawówką. |
pewnie pamiętasz lepiej ze względu na wiek
sniegu - 12-04-2013, 23:33
OMG
słów BRAK
UP post wyżej
"to jest MOJE OSOBISTE ZDANIE NA TEN TEMAT"
Winni się tłumaczą...
Agata w Metrykę Ci nie zaglądam... resztę sobie dośpiewaj
Ale Bogu dziękuję, że rodzeństwa nie mam...
A tym bardziej Starszego
vendetta - 12-04-2013, 23:47
tyle mojego komentarza
Morfi - 13-04-2013, 09:36
Bo Śniega nikt nie nominował , Shark to dobry wybór.
jacek11 - 13-04-2013, 15:51
Morfi napisał/a: | Bo Śniega nikt nie nominował , Shark to dobry wybór. |
No jak to nie? na poprzedniej stronie jest o ile dobrze pamiętam
sniegu - 13-04-2013, 15:54
SHARK1979 napisał/a: | SPAM napisał/a: | Coltmania liczy na kogoś młodego chociażby duchem |
To może sniegu, |
Morfi przeczytaj cały temat ze zrozumieniem potem zrób to jeszcze raz i zobaczysz to co wyżej zamieściłem.
Następnie wrzuć sobie w google maps wieluń to łódź i jedyna 100 do pokonania żeby coś załatwić.
Chociaż uważam, że jako region z Zlotami mody mają spokój na jakiś dłuuuugi czas...
Jak bym był modem to szczerze jedno słowo w moim kierunku z jakimś "ale" i wsiadam i jadę wyjaśniać osobiście sprawę...
A po co to komu potrzebne, żeby potem było że łódzkie ma Moda Konfliktowego i nie włażącego w reszcie.
Jestem ZWYKŁYM userem i to Mi starczy.
[ Dodano: 13-04-2013, 15:57 ]
jacek11 napisał/a: | Morfi napisał/a: | Bo Śniega nikt nie nominował , Shark to dobry wybór. |
No jak to nie? na poprzedniej stronie jest o ile dobrze pamiętam |
nie zdążyłem zareagować byłeś szybszy
Morfi - 13-04-2013, 16:05
sniegu napisał/a: | i to Mi starczy. | To nie ma tematu
|
|
|