Space Star Ogólne - [MSS ALL] Konkurs z nagrodą
JCH - 16-04-2013, 11:35
Oj, Moomin - weź zedytuj tego posta w części drugiej.
To miała być zagadka dla RaVciO. Niech się wykaże
Firebee - 16-04-2013, 12:08
ja nie biorę udziału w konkursie!
RaVciO - 16-04-2013, 20:02
Nie ładnie zmieniać zasady w trakcie gry...
Odnośnie pytań ze zdjęciami od JCH to:
1. (wersja łatwiejsza) Nie widziałem osobiście Moominka, ale jeśli w momencie robienia zdjęcia był sam to przypuszczam, że stoi przy czwartym Space Starze od prawej, a jeśli był z rodzinką to przy piątym od lewej
2. Muszę się powołać na poprzednią odpowiedź Moominka, bo nie mam pojęcia: Jaca i Fido...
Kofi - 16-04-2013, 21:13
Firebee napisał/a: | Kofi napisał/a: | O ile dobrze pamiętam to historia ma swój początek w forum MKP |
od nieoficjalnych zlotów w Grudziądzu, które organizowałem, a po drugim Zlocie założyciel MKP zaczął oficjalnie pisać, że moje Zloty są be i nie należy ich łączyć z Klubem MKP itp itd...
no i 3 Zlot już był Zlotem Mitsumaniaków:) |
Było tak faktycznie!
Pamiętam (z opowieści) mój pierwszy minizlot w Białymstoku, który też kształtował MM i późniejszy 3 już MM w Grudziądzu. Było super!
JCH - 16-04-2013, 21:22
RaVciO napisał/a: | 1. (wersja łatwiejsza) Nie widziałem osobiście Moominka, ale jeśli w momencie robienia zdjęcia był sam to przypuszczam, że stoi przy czwartym Space Starze od prawej, a jeśli był z rodzinką to przy piątym od lewej | Wybrnąłeś, hehe
Moominek, popraw mnie jeśli coś pokręciłem i dodaj jeśli coś sobie przypomnisz:
Od lewej: Abacusy, JGry, ??, ??, Moominki, JCH, Jacek z Krotoszyna ale nie pamiętam nicka, ??, Qba, szuwar, Dyzio i Saba.
2. Tak, w tym właśnie Spejsie (tym z prawej) jeździła Twoja przyszła/niedoszła zmieniarka
cns80 - 16-04-2013, 22:36
JCH napisał/a: | Wariant I (dla zaaaawansowanych ) | Pierwszy z prawej Dyzio i Saba
JCH napisał/a: | Wariant II
| Lewy twój
Moominek - 17-04-2013, 13:16
JCH napisał/a: | lewej: Abacusy, JGry, ??, ??, Moominki, JCH, Jacek z Krotoszyna ale nie pamiętam nicka, ??, Qba, szuwar, Dyzio i Saba. |
Moja pamięć jednak jest wiele gorsza Ale tak mi się kojarzy:
od lewej: Abacusy, JGry, Jeżyk z rodzinką, ?? - też nie pamiętam :/, Moominki, JCH, Jacek z Krotoszyna ale nie pamiętam nicka - chyba JacekP, Menek , Qba, szuwar, Dyzio i Saba.
JCH napisał/a: | 2. Tak, w tym właśnie Spejsie (tym z prawej) jeździła Twoja przyszła/niedoszła zmieniarka |
Ankieta póki co wskazuje, że przyszła
cns80 - 17-04-2013, 14:05
Moominek napisał/a: | od lewej: Abacusy, JGry, Jeżyk z rodzinką, ?? - też nie pamiętam :/, Moominki, JCH, Jacek z Krotoszyna ale nie pamiętam nicka - chyba JacekP, Menek , Qba, szuwar, Dyzio i Saba. | Zdjęcie bardzo nie wyraźne, ale ten trzeci od lewej to mi na Jeżyka nie wygląda.
Jako nagrodę pocieszenia poproszę zdjęcia gniazd/wtyków i tabliczki modelowej tej zmieniarki
JCH - 17-04-2013, 14:54
Faktycznie, teraz kojarzę: Menek też miał DID-a, JacekP z Krotoszyna benzynę z założonym filtrem stożkowym, a ten kolega JackaP też z Krotoszyna jak otworzył maskę to nam wszystkim szczęki opadły - tak wyczyszczonego i wyplakowanego silnika i komory nie widziałem nigdy
Zdjęcie takie bo taki skaner mam, niby tryb foto a wyszło jak wyszło
Co do Jeżyka czy to ten, czy nie ten to się nie wypowiem ale był taki gość na Forum.
Moominek - 20-04-2013, 12:05
cns80 napisał/a: | ... ale ten trzeci od lewej to mi na Jeżyka nie wygląda. |
JCH napisał/a: | Co do Jeżyka czy to ten, czy nie ten to się nie wypowiem ale był taki gość na Forum. |
Jeżyk na 100%. Z Jeżykami jakiś czas temu w Wawce przez szybę sobie machaliśmy Na zlocie w Piotrkowie 2x był i dwa lokalne też zaliczyli i -śmy Ale może tu na forum jest inny Jeżyk - tamten na imię miał Robert.
cns80 napisał/a: | Jako nagrodę pocieszenia poproszę zdjęcia gniazd/wtyków i tabliczki modelowej tej zmieniarki |
W domu pstryknę i wrzucę
Edit: cns80 espeszialy for ju
[ Dodano: 18-04-2013, 12:18 ]
JCH napisał/a: | ...JacekP z Krotoszyna benzynę z założonym filtrem stożkowym... |
JCH, ten masz na myśli? Miły dla ucha podźwięk zyskał wtedy spejsowy motor
Niniejszym ogłaszam konkurs za zamknięty, zwycięzcą zostaje RaVciO
RaVciO - dawaj na priv adres do wysyłki
RaVciO - 20-04-2013, 12:42
Dziękuję wszystkim, którzy na mnie głosowali, a także tym którzy byli przeciwko
Dziękuję organizatorom i sponsorom.
Korzystając z okazji chciałbym także pozdrowić wszystkich mitsumaniaków.
Adres przekazany
JCH - 21-04-2013, 00:03
Moominek napisał/a: | ten masz na myśli? Miły dla ucha podźwięk zyskał wtedy spejsowy motor | Yes, yes, yes
Moominek napisał/a: | ogłaszam konkurs za zamknięty, zwycięzcą zostaje RaVciO |
Krzyzak - 22-04-2013, 09:03
Moominek napisał/a: | Jeżyk na 100% | ejże - Jerzyk a nie Jeżyk
z Jerzykiem jeszcze w Wilkasach flaszkę zrobiliśmy
potem go nie widziałem
Moominek - 22-04-2013, 12:40
Krzyzak napisał/a: | Moominek napisał/a: | Jeżyk na 100% | ejże - Jerzyk a nie Jeżyk |
Kurcze, mówimy/piszemy o tym samym Jeżyku? Jeżyk od grantaowego MSS 1,6 ? Ten był Jeżyk, chyba nigdy tu na forum się nie zarejestrował, poza tym forum Importera...
JCH - 22-04-2013, 13:47
Mnie się coś wydaje, że były dwa Jeż/rzyki (dwóch Jeż/rzyków) Ale który, gdzie i kiedy.... Nie pamiętam....
|
|
|