To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Ogólne - [MSS ALL] Konkurs z nagrodą

JCH - 16-04-2013, 11:35

Oj, Moomin - weź zedytuj tego posta w części drugiej.
To miała być zagadka dla RaVciO. Niech się wykaże :lol: 8)

Firebee - 16-04-2013, 12:08

ja nie biorę udziału w konkursie! :)
RaVciO - 16-04-2013, 20:02

Nie ładnie zmieniać zasady w trakcie gry...

Odnośnie pytań ze zdjęciami od JCH to:

1. (wersja łatwiejsza) Nie widziałem osobiście Moominka, ale jeśli w momencie robienia zdjęcia był sam to przypuszczam, że stoi przy czwartym Space Starze od prawej, a jeśli był z rodzinką to przy piątym od lewej :-)

2. Muszę się powołać na poprzednią odpowiedź Moominka, bo nie mam pojęcia: Jaca i Fido...

Kofi - 16-04-2013, 21:13

Firebee napisał/a:
Kofi napisał/a:
O ile dobrze pamiętam to historia ma swój początek w forum MKP

od nieoficjalnych zlotów w Grudziądzu, które organizowałem, a po drugim Zlocie założyciel MKP zaczął oficjalnie pisać, że moje Zloty są be i nie należy ich łączyć z Klubem MKP itp itd...

no i 3 Zlot już był Zlotem Mitsumaniaków:)

Było tak faktycznie!

Pamiętam (z opowieści) mój pierwszy minizlot w Białymstoku, który też kształtował MM i późniejszy 3 już MM w Grudziądzu. Było super!

JCH - 16-04-2013, 21:22

RaVciO napisał/a:
1. (wersja łatwiejsza) Nie widziałem osobiście Moominka, ale jeśli w momencie robienia zdjęcia był sam to przypuszczam, że stoi przy czwartym Space Starze od prawej, a jeśli był z rodzinką to przy piątym od lewej :-)
Wybrnąłeś, hehe :lol:
Moominek, popraw mnie jeśli coś pokręciłem i dodaj jeśli coś sobie przypomnisz:
Od lewej: Abacusy, JGry, ??, ??, Moominki, JCH, Jacek z Krotoszyna ale nie pamiętam nicka, ??, Qba, szuwar, Dyzio i Saba.

2. Tak, w tym właśnie Spejsie (tym z prawej) jeździła Twoja przyszła/niedoszła zmieniarka :)

cns80 - 16-04-2013, 22:36

JCH napisał/a:
Wariant I (dla zaaaawansowanych ;) )
Pierwszy z prawej Dyzio i Saba

JCH napisał/a:
Wariant II
Lewy twój :)
Moominek - 17-04-2013, 13:16

JCH napisał/a:
lewej: Abacusy, JGry, ??, ??, Moominki, JCH, Jacek z Krotoszyna ale nie pamiętam nicka, ??, Qba, szuwar, Dyzio i Saba.

Moja pamięć jednak jest wiele gorsza :) Ale tak mi się kojarzy:
od lewej: Abacusy, JGry, Jeżyk z rodzinką, ?? - też nie pamiętam :/, Moominki, JCH, Jacek z Krotoszyna ale nie pamiętam nicka - chyba JacekP, Menek , Qba, szuwar, Dyzio i Saba.

JCH napisał/a:
2. Tak, w tym właśnie Spejsie (tym z prawej) jeździła Twoja przyszła/niedoszła zmieniarka :)

Ankieta póki co wskazuje, że przyszła :)

cns80 - 17-04-2013, 14:05

Moominek napisał/a:
od lewej: Abacusy, JGry, Jeżyk z rodzinką, ?? - też nie pamiętam :/, Moominki, JCH, Jacek z Krotoszyna ale nie pamiętam nicka - chyba JacekP, Menek , Qba, szuwar, Dyzio i Saba.
Zdjęcie bardzo nie wyraźne, ale ten trzeci od lewej to mi na Jeżyka nie wygląda.

Jako nagrodę pocieszenia poproszę zdjęcia gniazd/wtyków i tabliczki modelowej tej zmieniarki :)

JCH - 17-04-2013, 14:54

Faktycznie, teraz kojarzę: Menek też miał DID-a, JacekP z Krotoszyna benzynę z założonym filtrem stożkowym, a ten kolega JackaP też z Krotoszyna jak otworzył maskę to nam wszystkim szczęki opadły - tak wyczyszczonego i wyplakowanego silnika i komory nie widziałem nigdy :shock:

Zdjęcie takie bo taki skaner mam, niby tryb foto a wyszło jak wyszło :?
Co do Jeżyka czy to ten, czy nie ten to się nie wypowiem ale był taki gość na Forum.

Moominek - 20-04-2013, 12:05

cns80 napisał/a:
... ale ten trzeci od lewej to mi na Jeżyka nie wygląda.

JCH napisał/a:
Co do Jeżyka czy to ten, czy nie ten to się nie wypowiem ale był taki gość na Forum.

Jeżyk na 100%. Z Jeżykami jakiś czas temu w Wawce przez szybę sobie machaliśmy ;) Na zlocie w Piotrkowie 2x był i dwa lokalne też zaliczyli i -śmy :) Ale może tu na forum jest inny Jeżyk - tamten na imię miał Robert.

cns80 napisał/a:
Jako nagrodę pocieszenia poproszę zdjęcia gniazd/wtyków i tabliczki modelowej tej zmieniarki :)

W domu pstryknę i wrzucę :)

Edit: cns80 espeszialy for ju ;)

[ Dodano: 18-04-2013, 12:18 ]
JCH napisał/a:
...JacekP z Krotoszyna benzynę z założonym filtrem stożkowym...

JCH, ten masz na myśli? Miły dla ucha podźwięk zyskał wtedy spejsowy motor :)

Niniejszym ogłaszam konkurs za zamknięty, zwycięzcą zostaje RaVciO :!: :!: :!:
RaVciO - dawaj na priv adres do wysyłki :)

RaVciO - 20-04-2013, 12:42

Dziękuję wszystkim, którzy na mnie głosowali, a także tym którzy byli przeciwko ;-)
Dziękuję organizatorom i sponsorom.

Korzystając z okazji chciałbym także pozdrowić wszystkich mitsumaniaków.

Adres przekazany :-)

JCH - 21-04-2013, 00:03

Moominek napisał/a:
ten masz na myśli? Miły dla ucha podźwięk zyskał wtedy spejsowy motor
Yes, yes, yes :headbang: :supz: :headbang:
Moominek napisał/a:
ogłaszam konkurs za zamknięty, zwycięzcą zostaje RaVciO
=D> =D> =D>
Krzyzak - 22-04-2013, 09:03

Moominek napisał/a:
Jeżyk na 100%
ejże - Jerzyk a nie Jeżyk :P
z Jerzykiem jeszcze w Wilkasach flaszkę zrobiliśmy :)
potem go nie widziałem

Moominek - 22-04-2013, 12:40

Krzyzak napisał/a:
Moominek napisał/a:
Jeżyk na 100%
ejże - Jerzyk a nie Jeżyk :P

Kurcze, mówimy/piszemy o tym samym Jeżyku? Jeżyk od grantaowego MSS 1,6 ? :) Ten był Jeżyk, chyba nigdy tu na forum się nie zarejestrował, poza tym forum Importera...

JCH - 22-04-2013, 13:47

Mnie się coś wydaje, że były dwa Jeż/rzyki (dwóch Jeż/rzyków) ;) Ale który, gdzie i kiedy.... :dontknow: Nie pamiętam.... :roll: