Nasze Miśki - Stara i Nowa Carisma
i9i - 08-04-2013, 22:34
Jest nawet jedna taka sztuka na alledrogo identyczna jak przed liftem tylko drewniana i bez poduchy ale kształtem środka jak ta u Szarego (standard Cari) i z ciekawości przejrzałem większość przedliftówek na sprzedaż ale nikt się nie pochwalił drewnianą kiermaną, po lifcie wszystkie drewna to NT.
Szary - 09-04-2013, 17:32
Kurcze, to się człowiek może nowych rzeczy dowiedzieć Ja z nią nic nie kombinowałem. Ale może tak być, że poduszka jest jeszcze z przed liftu. Silnik jest nie 122km jak już w tych późniejszych tylko 125km. Rocznik 99 a buda już nowa.
PGmitsub - 10-04-2013, 07:57
Szary napisał/a: | Ale może tak być, że poduszka jest jeszcze z przed liftu. Silnik jest nie 122km jak już w tych późniejszych tylko 125km. Rocznik 99 a buda już nowa. |
Dokładnie może tak być. Wszystko zależy od pochodzenia samochodu (na który rynek był wypuszczony), a jak to zwykle jest przy liftach mogą być "oryginalne-mixy".
Szary wszystko można ustalić po nr VIN
misibiczi - 11-04-2013, 11:43
Carismy poliftowe z początku produkcji (1999/2000) często miały "stary" typ kierownicy w oryginale. Ta zaś ze zdjęcia to rzadko spotykana drewniano-skórzana kierownica z wersji przedliftowej i jest zupełnie inna niż NARDI.
|
|
|