Nasze nieMiśki ;-) - Jak śliwka w kompot
Marcin-Krak - 10-04-2013, 09:14
Fajne autko.
Jak szukałem pierwszego auta, to brałem je pod uwagę - ale znaleźć je w dobrym stanie - to sztuka nie mała. No i to 4x4
Też od razu pomyślałem, ze jakie Subaru, jak to Suzuki
I obyś nie wpadła jak śliwka w kompot z tym autem, a była z niego zadowolona.
Co z Coltem?? Jeśli spytać można rzecz jasna
koszmarek - 10-04-2013, 09:35
Marcin-Krak napisał/a: | Co z Coltem?? Jeśli spytać można rzecz jasna |
Colt zostaje jako serwisowy bo pewnie i tak nikt go nie będzie chciał
Dzik - 10-04-2013, 10:02
Cotka, jeszcze raz Ci gratuluje.
Mam nadzieję, że w Twoich łapkach z pomocą techniczna Mara i niezbadana wyobraźnią Maćka małe niedociągnięcia przemienią się w perełkę bo warto w ten samochód dopieścić.
Za radą Maćka i Maćka poszedłbym w zderzak od swifta i w swoim czasie pomyślał nad środkiem, ori felga od swifta też jest dobrym pomysłem, choć w takim piźDziku każda choć trochę sportowa 14' będzie wyglądać ciekawie. Pamiętaj też o jakims obniżeniu i utwardzeniu aby Cię nic nie zdmuchnęło po drodze.
No i wisienka na torcie, duży rozsuwany dach prawie jak w kabrio.
Baaaaaaardzo udany zakup, same plusy a nawet cztery największe plusy
Marian, nawet dzieci w przedszkolu wiedzą, że śliwki i pomarańczki oznaczaja biegunkę
bongo_22 - 10-04-2013, 15:26
Ładne cacko Ciotka. Siedziałem w środku i jest fajoska Byleby nie była to robaczywka
koszmarek - 10-04-2013, 15:45
bongo_22, fajnie, że Wam się podoba MKV też się podoba
Mam nadzieję, że dzisiaj chociaż na chwilkę wjedzie na podnośnik i zobaczymy.
Uwex - 10-04-2013, 17:27
koszmarek- fajna bryczka, aby dobrze służyła
koszmarek - 10-04-2013, 21:50
No to auto zostało podniesione na podnośniku po raz pierwszy. I zonk.
Poza progami, na które uwagę zwróciliśmy przy kupnie i które będą zrobione podłoga jest... ZDROWA! Calutka od maski po zderzak tylni aż nie mogłam się napatrzeć.
Trzeba zaspawać malutką dziurkę w tłumiku jeszcze, bo rozszczelnił się w drodze powrotnej i będzie miodzio!
Dziś Marek zgromadził olej, filtry oleju i powietrza, wahacz(bo na stacji diagnostycznej wyszło że puka), kopułkę i palec, świece, przewody zapłonowe, rozrząd i płyn hamulcowy.
Hamulce okazują się wcale nie w takim złym stanie. Klocki nówki są, tarcze dają radę, trzeba tylko rozruszać mechanizm Co właśnie czyni Maretzky i Dzik Mam nadzieję, że napiszą po powrocie z warsztatu
nabassu - 10-04-2013, 22:38
Jest jeszcze chyba spray-chrom do felg gdzies na regale
bongo_22 - 10-04-2013, 23:08
koszmarek napisał/a: | No to auto zostało podniesione na podnośniku po raz pierwszy. I zonk.
|
Chyba raczej surprise
nabassu - 11-04-2013, 00:17
Podobno śruby palcem chcą iść.
Rdza była tylko na przetyczce sworznia wachacza. Przetyczce! Nie kręcimy nakrętką w nadziei że stożek się zblokuje jak w tych naszych padalcach...
Misiek :) - 11-04-2013, 21:29
Całkiem fajne jak na nie Mitasubiszi autko.
Ja bym wstawił białe lub grafitowe (grafit z opiłkami czy brokatem) kółka. Felgi Bym dał 15", ale 14 nie będą złe...
Felunek przyciemnienie szyb i zacznie wyglądać jak auto...
P.S.
Fajny lakier. Jak rano byłem u złomka to fajnie wyglądał.
saszkowa - 11-04-2013, 21:37
Gratuluję zakupu i samych przyjemności z jazdy
Z tego co doczytałam w innym temacie to z okolic Mehoffera jesteś - także, pewnie do zobaczenia w okolicach Modlińskiej
koszmarek - 11-04-2013, 21:45
saszkowa, Głębocka
Zapraszamy jutro na spota,mam nadzieję, ze będzie co podziwiać
saszkowa - 11-04-2013, 21:48
aaa no to bardziej okolice mojego chłopaka
Spot chętnie ale na jutrzejszy chyba nie dam rady ale postaram się;)
koszmarek - 11-04-2013, 22:03
saszkowa, wszyscy w jednej okolicy Spróbuj, chętnie poznamy nową twarz
|
|
|